Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΧΩΡΙΣ.....ΣΧΟΛΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Γκόρντον: "Ούτε με το Μαρούσι"

Που έχουμε φτάσει! Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζαμόν Γκόρντον παρομοίασε τον Ολυμπιακό με την πρώην του ομάδα, το Μαρούσι, λέγοντας πως εκεί οι διαιτητές έδειχναν μεγαλύτερο σεβασμό απ' ό,τι στους "ερυθρόλευκους".
"Με το Μαρούσι μας σφύριζαν καλύτερα εναντίον του Παναθηναϊκού" είπε ο Τζαμόν Γκόρντον και αυτό τα λέει όλα για το πως αισθάνονται όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά των διαιτητών προς το πρόσωπό τους.
Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου, είπε:

"Σήμερα τα κάναμε θάλασσα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κακοί και ενώ ελέγχαμε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να χάσουμε. Για μένα το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Αποσυντονιστήκαμε εντελώς και χάσαμε τη διαφορά που είχαμε αποκτήσει από το πρώτο ημίχρονο.

Βέβαια, δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στη διαιτησία του σημερινού αγώνα. Αυτό που θα πω είναι πως όταν αγωνιζόμουν στο Μαρούσι είχα περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές απ’ ότι σαν παίκτης του Ολυμπιακού".
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/telikoi-playoffs-2011/gkornton-me-marousi-mas-sfurizan-kalutera-enantion-toy-pao.1090782.html

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.... ΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΨΗΛΩΣΑΤΕ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ... ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ...ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή