Σάββατο 5 Μαΐου 2012


Ο τελικός της Ντροπής νο2 !!!!

http://www.peiratiko.net/index.php/team/719-episodeiairaklisfoinikas

http://www.youtube.com/watch?v=D6OoqInRB3Q&feature=player_embedded#!


Το βίντεο της αλήθειας!!!


Δείτε το νέο βίντεο που μας έστειλαν οι φίλοι της Σύρου, από τα αίσχη της Μίκρας. Αν το πρώτο βίντεο αμφισβητήθηκε από πολλούς, στο δεύτερο φαίνεται η εισβολή των οπαδών του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο, οι απειλές προς τους φίλους της Σύρου, η επίθεση σε αστυνομικούς και φυσικά η αποθέωση του μεγάλου Αντρέϊ Κράβαρικ στο νησί της Σύρου... από ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν τον αθλητισμό. Αξίζει να το δείτε…






ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ....ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ! ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!!!!!!


Μητσοτάκης : Στηρίξτε φιλο - ευρωπαϊκά κόμματα.......

Μητσοτάκης : Στηρίξτε φιλο - ευρωπαϊκά κόμματα : Την έντονη αντίδραση της ηγεσίας του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε

Την έντονη αντίδραση της ηγεσίας του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει μια νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ ώστε να σεβαστεί το Σύνταγμα και τη νομιμότητα ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν φιλοευρωπαϊκά κόμματα ώστε να σχηματίσουν άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Με γραπτή δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός θύμισε ότι οι μεγάλες κρίσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συμφορά, μπορεί όμως και να γίνουν ευκαιρία για να γίνουν άλματα προς τα εμπρός. «Είμαι βέβαιος ότι μπροστά στις κάλπες θα επικρατήσει λογική και η υπεύθυνη ψήφος θα δώσει στα φιλοευρωπαϊκά κόμματα την άνετη κυβερνητική πλειοψηφία» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Αλλωστε, τα αντιμνημονιακά κόμματα, δυστυχώς, πέραν της στείρας άρνησης, δεν παρουσίασαν καμία σοβαρή πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση. Αντίθετα, μερικά από αυτά έριξαν τραγικά χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η τύχη μας σήμερα είναι στα χέρια μας».

Οι αντιδράσεις. Οι αναφορές του επίτιμου προέδρου της ΝΔ προκάλεσαν τις εντονότατες αντιδράσεις τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσαν ανακοινώσεις για ν' απαντήσουν. «Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει. Αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων» ήταν η απάντηση του Περισσού στη φράση Μητσοτάκη ότι «το ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο».
Επίθεση στις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε και ο ΣΥΡΙΖΑ: «Θα μας εξέπληττε αν ο πρωτοπόρος του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα και διαχρονικός στυλοβάτης του συστήματος κ. Μητσοτάκης έλεγε κάτι διαφορετικό για το Μνημόνιο και το πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Ομως οι νουθεσίες του για παραβίαση του Συντάγματος με επίσπευση διαδικασιών είναι καινοφανείς και απαράδεκτες».
ta nea .gr

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/192480.html

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!!!!!!



ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ:ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

polls-paneladika
(Με απόκλιση + - 1.8)
Το makeleio.gr δημοσιοποιεί την πανελλαδική πρόθεση ψήφου , όπως την κατέγραψε ανεξάρτητος αξιόπιστος φορέας, για λογαριασμό των δικών του ερευνών.
Οφείλουμε να πούμε στον κόσμο που μας παρακολουθεί ότι εμείς εδώ δεν εκπροσωπούμε κανέναν πολιτικό σχηματισμό και δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός.Θα το έχετε αντιληφθεί ότι πέραν του συμφέροντος της πατρίδος όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Το makeleio.gr είναι φύσει αντιμνημονιακό μέσο ενημέρωσης.Παρ'ολα αυτα έχει εκπλαγεί με τα ποσοστά που λαμβάνουν τα δύο πάλαι ποτέ κραταιά κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα.  Έχουν εκπλαγεί όμως και οι συντελεστές της στατιστικής έρευνας. Είναι σίγουρο ότι στις τηλεφωνικές ερωτήσεις πολλοί(και το αναφέραμε)κρύβουν, σκεπάζουν την ψήφο τους. Και αυτοί είναι από τα δύο κόμματα της διακυβέρνησης που στήριξαν τον Παπαδήμο. Δεν μπορεί όμως.Κάτι εκφράζουν τα νούμερα που κατεγράφησαν. Το τοπίο αλλάζει. Αυτό είναι σίγουρο. Και το έχουν καταλάβει οι μνηστήρες της διεφθαρμένης εξουσίας. Πέντε πάνω πέντε κάτω,υπάρχουν τάσεις. Και δεν μπορούν να αποσιωπηθούν. Εκτός εαν έχουν τρελαθεί τα νούμερα και η στατιστική ή "τρελαθεί" η κάλπη.
Η Δευτέρα δεν θα είναι ίδια. Νομίζουμε ότι ο λαός ξύπνησε. Είτε γιατί εθίγησαν τα ιδιοτελή του συμφέροντα είτε γιατί έτσι προστάζει η λογική του Έλληνα. Εαν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε λυπούμαστε αλλά πλανηθήκαμε όλοι μας. Κι αυτό θα είναι το χειρότερο...

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1308:2012-05-05-18-01-53&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ελλάς - Γαλλία αντιμνημονιακή συμμαχία - Σαρκοζί & ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τελειώνουν με πάταγο !!!!




 Λιγότερο από μία ημέρα απομένει για την ταυτόχρονη ήττα των μνημονιακών δυνάμεων στη χώρα μας και των υποστηρικτών του Δημοσιονομικού Συμφώνου στη Γαλλία.
Στην αυριανές ταυτόχρονες εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία αναμένεται ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Νικολά Σαρκοζί αύριο να υποστούν συντριπτικές ήττες. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα και στην Γαλλία η κατάσταση διαμορφωνόταν ως εξής: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναμένεται να συγκεντρώσουν περί το 38%, χωρίς να αποκλείεται να πιεστούν και προς το 35%.
Από εκεί και πέρα παίζεται η είσοδος του ΛΑΟΣ, σίγουρα έξω η Ν.Μπακογιάννη, η Δράση του Σ.Μάνου ούτε κατά ιδέα δεν βλέπει Βουλή, η Κοινωνική Συμφωνία της Λ.Κατσέλη, άργησε "να πάρει μπρος", αλλά καταγράφει δυναμική πάνω από το 2%, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.
Για τους λοιπούς ισχύουν αυτά που έχουμε γράψει: Ανεξάρτητοι, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θα δώσουν μάχη για την τρίτη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ότι έχει το προβάδισμα. "Κλειδωμένοι" τουλάχιστον 25 βουλευτές για τον Π.Καμμένο. Ο Πάνος κατάφερε να γίνει εκφραστής της ευρύτερης πατριωτικής παράταξης και αύριο θα θερίσει τους καρπούς των κόπων και του θάρρους του.
Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή η μόνη ασφαλής πρόβλεψη που μπορεί να γίνει είναι ότι εισέρχεται στην Βουλή με 8-10 βουλευτές. Από εκεί και πέρα "Sky is the limit"! To ρεύμα που καταγράφει τις τελευταίες ημέρες είναι άνευ προηγουμένου.
Στην Γαλλία, κάτω από 5 μονάδες διαφορά υπέρ του Φ.Ολάντ δεν έχει πέσει καμμία δημοσκόπηση. Ο σοσιαλιστής υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει αν οι θέσεις του υπερ της Ελλάδας και κατά της Μέρκελ και του δημοσιονομικού συμφώνου ήταν αληθινές ή προεκλογικοί βερμπαλισμοί.

Είναι μια ιδιαίτερα ευτυχής συγκυρία για την Ελλάδα ότιτην ίδια στιγμή που θα ηττηθούν οι μνημονιακές δυνάμεις στη χώρα μας, την ίδια στιγμή στη Γαλλία θα αναδειχθεί νικιτής ο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος εκτός του ότι αναδεικνύεται σε αντίπαλο της Αγκελα Μέρκελ, και στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο, και στην πολιτική της, έχει αναγάγει σε σημαία του, ως μη ώφειλε, τη σωτηρία της Ελλάδας, και την απαλλαγή της από τα δεσμά του Μνημονίου.

Η νίκη του Φρανσουά Ολάντ θα δώσει "βαθμούς" στη νίκη των αντιμνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα και θα διευκολύνει φυγόκεντρες τάσεις που είναι βέβαιο ότι θα εκδηλωθούν από την επομένη των εκλογών στα δύο "πρώην" μεγάλα κόμματα εντός των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με έκθεση ξένης πρεσβείας που το defencenet.gr είχε δημοσιεύσει οι ξένοι έγραφαν μεταξύ άλλων.
"Οι αποχωρήσεις των βουλευτών από τα δύο κόμματα κατά τον τελευταίο χρόνο  καταδεικνύουν ισχυρές πολιτικά φυγόκεντρες δυνάμεις στο εσωτερικό των δύο κομμάτων, ως απόρροια των πιέσεων του εκλογικού σώματος.
Από την στιγμή που θα καταγραφεί στις εκλογές της 6ης Μαΐου ότι τα δύο κόμματα πάψουν να είναι "μεγάλα" σε εκλογικά ποσοστά, τότε είναι πιθανόν βουλευτές που θα εκλεγούν εντός των παλαιών κομμάτων να θεωρήσουν ότι πολιτικό μέλλον έχουν μόνο εκτός των κομμάτων αυτών, αφού θα έχει καταδειχθεί ότι οι συνάδελφοί τους που αποχώρησαν, ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι από πολιτικής άποψης.
Συν το γεγονός ότι η κομματική κατάρρευση θα οδηγήσει στην απομάκρυνση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την κρατική εξουσία που αποτελούσε σημαντικό στοιχείο κομματικής συνεκτικότητας".
Ταυτόχρονα οι δηλώσεις Γάλλων δημοσιογράφων για τις αυριανές ελληνικές εκλογές δείχνουν την σπουδαιότητα για όλους της 6ης Μαϊου και μάλλιστα ότι το ειδικό βάρος των δικών μας εκλογών είναι μεγαλύτερο και από των γαλλικών.

"Η εκλογή Ολάντ στη Γαλλία του ανθρώπου που υπόσχεται τη ανάπτυξη πέρα από τα αυστηρά μέτρα λιτότητας θα είναι μια ευλογία για την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα πρέπει να νιώθει τυχερή αν εκλεγεί ο Ολάντ" σημειώνουν όλες οι γαλλικές εφημερίδες.

Από τις δηλώσεις των Γάλλων δημοσιογράφων φαίνεται το πόσο σημαντική είναι η αλλαγή πορείας της Γαλλίας με το Φρανσουά Ολάντ στο τιμόνι, αλλά και η αποδοχή ότι πρέπει να αλλάξει άρδην η ασκούμενη πολιτική στη χώρα μας και να ακολουθήσουμε μια νέα ανπτυξιακή πορεία γιατί απλούστατα "δεν πάει άλλο".
Αν αυτό το καταλαβαίνουν οι ξένοι που δε ζουν την ελληνική κατάσταση αντιλαμβανόμαστε πως το καταλαβαίνουν οι Έλληνες πολίτες που το βιώνουν σαν οικονομική γενοκτονία κάθε ημέρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=40995&Itemid=139

Σύρος: Επεισόδιο με βουλευτή της ΝΔ και επιχειρηματία!!!



Σύρος: Επεισόδιο με βουλευτή της ΝΔ και επιχειρηματία : «Κάτσε καλά γιατί από τις 7 Μαϊου θα είμαστε Κυβέρνηση…» Αν σας ηχεί στα αυτιά σαν απειλή ενός αλαζονικού κομματάρχη έχετε εν μέρει δίκαιο αφού

«Κάτσε καλά γιατί από τις 7 Μαϊου θα είμαστε Κυβέρνηση…» Αν σας ηχεί στα αυτιά σαν απειλή ενός αλαζονικού κομματάρχη έχετε εν μέρει δίκαιο αφού η αλαζονεία ναι μεν ξεχειλίζει αλλά δεν πρόκειται για κάποιον κομματάρχη αλλά για τον υποψήφιο Βουλευτή με τη ΝΔ Γιάννη Βρούτση.

Ο "ναι σε όλα" πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος δεν αρκέστηκε βέβαια στην απειλή του αλλά προσπάθησε να πείσει τον συνομιλητή του και για το πόσο  εθνοσωτήρας είναι!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Η γνωστή πρακτική του σφίγγω τα χέρια των ψηφοφόρων προεκλογικά αναλήφθηκε από τον κ. Βρούτση κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στη Σύρο… Ενας γνωστός όμως και επιφανής επιχειρηματίας του νησιού μας όμως όχι μόνο  αρνήθηκε να του δώσει το χέρι αλλά στηλίτευσε και την επιλογή του να ψηφίσει το μνημόνιο.

Τότε ο έχων άκρατη αλαζονεία βουλευτής και με την πεποίθηση του κυβερνητισμού της επόμενης ημέρας, απείλησε ουσιαστικά τον επιχειρηματία κουνώντας σαν άλλος Αριστοτέλης Παυλίδης (αυτός ο γίγας της πολιτικής αρπαχτής του νομού Δωδεκανήσου) το δάκτυλο θέλοντας να του πει να κάτσει καλά αφού προφανώς από τις 7 Μαϊου κινδυνεύει να βρεθεί στο στόχαστρο του ίσως υπουργεύοντος Γιάννη Βρούτση…

Το επεισόδιο έλαβε χώρα εντός του καταστήματος του επιχειρηματία!!! Ο επιχειρηματίας βέβαια δεν φοβήθηκε από τις ωμές απειλές του υποψηφίου της ΝΔ… Έμάς όμως το ερώτημα παραμένει με τέτοιους πολιτευτές θα βγει η Ελλάδα από την κρίση που την έριξαν αυτής της νοοτροπίας πολιτικοί;;;;

Πηγή : syrosnews.gr
www.cyclades24.gr
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/192471.html

Ο Βενιζέλος εμφανίζεται και δεν έχει κόσμο!!!


Πακιστανοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ γεμίζουν το χώρο!!!


Έκκληση προς κάθε ευαίσθητο Έλληνα και άνθρωπο.


Αντιστεκόμενοι στη διάλυση της Ελλάδας και την εκδίωξη των Ελλήνων από την Ιστορία


Ξάνθη, 1η Μαΐου 2012

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΥΛΟΣ


Γράφω αυτό το κείμενο με πόνο καρδιάς και ωδίνη. Ως πανεπιστημιακός δάσκαλος δεν νοιώθω καθόλου ευχάριστα να ασκώ κριτική σε συμπολίτες και συνανθρώπους μου, όταν μάλιστα αυτοί κατέχουν το αξίωμα του πολιτικού και του εκλεγμένου εκπροσώπου του λαού. Όμως, δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος απέναντι σε μια τέτοιας διαστάσεως εθνική καταστροφή και εξαθλίωση του λαού μου, καθώς «φίλος ο Πλάτων, αλλά φιλτάτη η αλήθεια». Και όσο πιο γρήγορα, όσοι περισσότεροι δούμε την αλήθεια, τόσο ταχύτερα θα σωθεί η πατρίδα μας.
Τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλυσοδεμένα τα ίδια -μέσω των ηγετών και των μελών των- από δεσμεύσεις προς τρίτους όπως το διεθνές τραπεζικό καρτέλ και διάφορες διεθνείς λέσχες που προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση ή από βρώμικα χρήματα μέσω σκανδάλων τύπου Siemens και άλλων, αλυσοδένουν τώρα τους Έλληνες και φονεύουν την Ελλάδα.
Για όσους πιστεύουν ή προπαγανδίζουν ότι το Μνημόνιο ήταν και είναι μονόδρομος, ας δούμε τι λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί, σύμφωνα με τον επιφανή Έλληνα οικονομολόγο Βασίλη Βιλιάρδο, ο οποίος στο άρθρο του “Ο εχθρός της Ευρώπης” αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Γερμανός ιστορικός Α. Ritschl γράφει: Η ανθελληνική υστερία των γερμανικών ΜΜΕ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη Γερμανία. Η γερμανική ανάπτυξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι τα θύματα του πρώτου και δευτέρου παγκοσμίου πολέμου παραιτήθηκαν από τις απαιτήσεις των…. Το ότι η Γερμανία οφείλει την οικονομική της άνοδο στην γενναιοδωρία των άλλων λαών δεν το έχει ξεχάσει κανείς. Ούτε οι Έλληνες. Εάν ξυπνήσουν οι Έλληνες, εάν εκλέξουν επαρκείς, ανιδιοτελείς, ικανούς, θαρραλέους πολιτικούς και διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, απαιτώντας με τη σειρά τους τα χρήματα που χωρίς καμία αμφιβολία τους χρωστάμε, και υποχρεωθούμε νομικά να εξοφλήσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις, τότε θα μας πάρουν και τα πουκάμισά μας. Αφού με βάση τη συμφωνία του Λονδίνου οι πολεμικές αποζημιώσεις που δεν πληρώθηκαν το 1953 θα έπρεπε να εξοφληθούν σε περίπτωση επανένωσης της Γερμανίας…. Τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα υπολογίσθηκαν πρόσφατα στα 565 δισεκατομμύρια ευρώ…. Η καλύτερη λύση σήμερα για την Ελλάδα και τη Γερμανία είναι η διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού χρέους…».
«Ο Γερμανός οικονομολόγος H. Muller γράφει: Η Γερμανία μπορούσε να συμπεριφερθεί καλοπροαίρετα. Έπρεπε να κάνει όπως οι ΗΠΑ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η Καγκελάριος όφειλε να οδηγήσει την Ε.Ε. σε ένα κοινό μέλλον…. Η διαγραφή χρεών (haircut) δεν θα βοηθούσε καθόλου την Ελλάδα…. Αντίθετα από όλα όσα λέει η Καγκελάριος, η Ελλάδα σε μια τέτοια περίπτωση θα παρέμενε για πάρα πολλά χρόνια εκτός αγορών και θα έχανε τη δυνατότητα να δανειστεί μόνη της στο μέλλον…. Για να μπορέσει η Ελλάδα να μειώσει το χρέος της θα έπρεπε να έχει πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 8%, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία χώρα με εξαίρεση τη Νορβηγία…. Η κερδοσκοπία αναζωπυρώνεται όποτε η κρίση βαθαίνει απειλητικά…. Πολλοί στο κυβερνών κόμμα θεωρούν ότι έπρεπε να δείξουν στις αγορές… ποιος είναι το αφεντικό της Ευρώπης και της Ελλάδος…. Δεν υπήρχε καμία εναλλακτική επιλογή παρά η μεταφορά πόρων από τις πλεονασματικές προς τις ελλειμματικές χώρες της ευρωζώνης και η δημοσιονομική και πολιτική ένωση…. Όμως αυτό δεν πουλάει και δεν φέρνει ψήφους όπως η παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων…. Αντί να δείξουμε αλληλεγγύη καταλήξαμε να δοκιμάζουν οι αγορές την αντοχή του ευρώ στοιχηματίζοντας στη διάλυση της ευρωζώνης…. Εάν το ευρώ καταρρεύσει η Γερμανία θα έχει την αποκλειστική ευθύνη….».
Ακόμη, ο Βασίλης Βιλιάρδος επισημαίνει: «Η Γερμανία χρησιμοποίησε το ΔΝΤ για τη βρώμικη δουλειά έχοντας άλλα σχέδια για τη συνέχεια όπως τεκμηριώνεται σήμερα από τους εκβιασμούς προς την Ελλάδα…. Εάν οι εντολείς του ΔΝΤ, δηλαδή οι αγορές, επιτεθούν στην Ιταλία, θα είναι πολύ δύσκολο να ευοδωθούν πλέον τα όποια μυστικά σχέδια της τεκτονικής κυβέρνησης της Γερμανίας και του γερμανικού καρτέλ (διακρίνοντας από την κατηγορία αυτή τους Γερμανούς πολίτες οι οποίοι υποφέρουν ήδη τα πάνδεινα)….».
Καθίσταται πλέον σαφές ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν εξαπατήσει τους Έλληνες υπογράφοντας το Μνημόνιο ως μονόδρομο. Διότι, ούτε η χρεοκοπία αποφεύγεται στο επίπεδο της κοινωνίας τουλάχιστον, αφού ήδη σχεδόν οι μισοί εργαζόμενοι σήμερα είναι άνεργοι και οι κατώτεροι μισθοί καταλήγουν στα 200 ευρώ, αλλά και διότι, χάριν των όποιων ιδιοτελών συμφερόντων όσων κρύβονται και κινούν τα νήματα πίσω από τις κλειστές πόρτες της Ιπποκράτους και της Συγγρού ή όποιες άλλες, δεν αξιοποιήθηκε καμία εναλλακτική δυνατότητα για τη σωτηρία της εθνικής αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας πέραν της νέας δανειακής Σύμβασης, όπως αυτή σχεδιάστηκε και υπογράφηκε ερήμην του ελληνικού συμφέροντος από την μειοψηφική και δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου.
Μείζον έγκλημα βεβαίως, είναι ο διπλασιασμός του δημοσίου χρέους χωρίς, ταυτόχρονα, τα νέα δάνεια να χρησιμοποιηθούν για την στήριξη της ανάπτυξης και του μεσαίου επιχειρηματικού κόσμου, η ύπαρξη του οποίου είναι προϋπόθεση επιβίωσης της ελληνικής κοινωνίας, αλλά αντίθετα, για την μετάλλαξη του προηγούμενου χρέους σε μια αναβαθμισμένη και προστατευόμενη από το αγγλικό δίκαιο νέα μορφή εθνικού χρέους, με την επιπλέον δυνατότητα άμεσα εκτελέσιμης λεηλασίας και κατάσχεσης του δημόσιου πλούτου, όπως αυτό δείχνεται ακολούθως.
Έτσι, ο όρος «δολοφονικός» είναι κυριολεκτικός, αφού οι Έλληνες καταδικάζονται σε αργό θάνατο, εάν τελικά ο ελληνικός λαός δεν αντισταθεί σύσσωμος και με κάθε νόμιμο τρόπο. Διότι τί άλλο παρά δολοφονία είναι η καταδίκη του ελληνικού λαού σε μια ζωή, όπου η διατροφή, η κατοικία, η απασχόληση, η υγεία είναι ήδη πολυτέλεια για τους μισούς ή και περισσότερους των Ελλήνων; Το ακόμη χειρότερο δε όλων, είναι ο διωγμός των ικανότερων Ελλήνων νέων εκτός της Ελλάδας ως μετανάστες και η καταδίκη όσων μένουν στην Ελλάδα σε μισθούς πείνας των 200 - 500 ευρώ. Έτσι, οι μεν νέοι καταδικάζονται να μην μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια, η δε Ελλάδα εγκαταλείπεται στη δημογραφική της κατάρρευση. Αν όλα αυτά δεν είναι δολοφονία της Ελλάδας, τότε τι άλλο είναι;
Κατόπιν τούτου, δεν κατανοώ πώς μπορούν οι πολιτικοί μας άνδρες, ιδίως οι αρχιτέκτονες του Μνημονίου, να απευθύνονται προεκλογικά στον ελληνικό λαό ωσάν να μην είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ό,τι τραγικό συμβαίνει σήμερα στον τόπο αυτό. Εδώ, μόνον οι ψυχαναλυτές θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν τα ψυχρά χαμόγελα των κ.κ. Βενιζέλου και Παπανδρέου ή τους υπερπατριωτικούς θεατρινισμούς του κ. Σαμαρά και την παγερότητα του κ. Παπαδήμου.
Είναι πράγματι τραγικό, Έλληνες πολιτικοί να φτάνουν σε αυτό το κατάντημα, να φοβούνται να παρουσιαστούν δημόσια και να κρύβονται σε κλειστές αίθουσες κατά την προεκλογική των επικοινωνία με το λαό. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης τραγικό το ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να συναντηθούν σε ένα ελάχιστο κοινών παραδοχών, προκειμένου να σταματήσουν την κατακρήμνιση της Ελλάδος σε άβυσσο που προκάλεσαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και να απαιτήσουν ένα Μνημόνιο σύμφωνο προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε όσους πάλι, ισχυρίζονται ότι το εν λόγω δολοφονικό νέο Μνημόνιο ήταν ή είναι ανάγκη και μονόδρομος, ας τους απαντήσουμε ότι ψεύδονται. Διότι, εάν οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες επικαλούντο την ενότητα του ελληνικού λαού, αφού τον ενημέρωναν επαρκώς, αναγνωρίζοντας λάθη και ευθύνες του παρελθόντος, θα είχαν τόση πολιτική δύναμη ώστε κανείς διεθνής δανειστής ή διεθνής τοκογλύφος δεν θα μπορούσε να τους εκβιάσει να αποδεχθούν το πρωτοφανές αυτό εθνικό ξεπούλημα. Αντίθετα, οι Έλληνες πολιτικοί άνδρες (και γυναίκες), που υπηρετούν τα στενά ιδιωτικά και κομματικά ιδιοτελή των συμφέροντα διέσπασαν και διασπούν την εθνική ενότητα με συνέπειες ασφαλώς οδυνηρές και για τα κόμματα και για τον λαό, αφού προκειμένου να μην θιγούν οι ίδιοι και οι συνεργοί των, οδήγησαν στο επιχειρούμενο εθνικό ξεπούλημα.
Μετά από τη γνώση αυτή διερωτώμεθα, κατά πόσο, αλήθεια, οι Έλληνες σήμερα, παραμονές των εκλογών, έχουν αντιληφθεί επαρκώς ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συνεπικουρούμενα από μια αδιάλλακτη και δογματική αριστερά που επενδύει στο χάος, χάριν της δικής της ιδεοληπτικής κομμουνιστικής ουτοπίας, έχουν συναποδεχθεί και σχεδιάσει την κατάργηση του ελληνικού κράτους και την δολοφονία του ελληνικού λαού;
Πόσο, αλήθεια, όλοι οι Έλληνες σήμερα και ολόκληρος ο ελληνικός λαός γνωρίζουν τι έχουν υπογράψει και τι πρόκειται να πράξουν στους επόμενους μήνες οι ηγέτες των δύο αυτών κομμάτων μέσω της νέας Δανειακής Σύμβασης;
Για να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας ψηφοφόρος τις διαστάσεις του ιστορικού εγκλήματος εναντίον της Ελλάδος, αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα από αυτά που διαβάζουμε στο νέο συμφωνηθέν με την Τρόικα, συνοψίζοντας τις προδοτικές υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και αποφάσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το υπογραφέν από τους Έλληνες βουλευτές των δύο κομμάτων Νέο Μνημόνιο. Στα επόμενα ακολουθούμε και επεκτείνουμε σχόλια του Καθηγητή Ε. Μπίλλη, του Ε.Μ.Π.:
  1. Με το άρθρο 1 του υπογραφέντος μνημονίου δημιουργείται Ταμείο υφαρπαγής όλης της Ελλάδος από τους Έλληνες και οικονομική – φυσική εξόντωση των Ελλήνων. Το εν λόγω Ταμείο με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ» το οποίο διοικείται κατ’ ευθείαν από την Τρόικα και τους διεθνείς δανειστές, απαλλάσσεται από κάθε μορφή φορολογίας και η λειτουργία του βαρύνει μόνον το Ελληνικό Δημόσιο. Δηλαδή, όσοι Έλληνες θα εργάζονται σε αυτό για να εξαφανιστεί με καθολικό ξεπούλημα ολόκληρη η Ελλάδα και να δολοφονηθεί ο ελληνικός λαός, θα πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο. Δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεσμεύτηκαν ακόμη και τα έξοδα διάλυσης του ελληνικού κράτους και δολοφονίας των Ελλήνων, να βαρύνουν το ίδιο το Ελληνικό Δημόσιο.
  2. Τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν δεσμευτεί ώστε οι διατάξεις του Μνημονίου να κατοχυρωθούν και από το νέο Σύνταγμα που θα προκύψει από την εντός του 2012-2013 υποχρεωτική αναθεώρηση και τροποποίηση του υπάρχοντος. Δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν αποδεχτεί και έχουν αποφασίσει τη συνταγματική πλέον κατάργηση της Ελλάδος και των Ελλήνων από την ελληνική επικράτεια. Ποιές συντάξεις και ποιοί μισθοί ή ποιά δάνεια; Εδώ έχει αποφασισθεί η πλήρης εξόντωση του ελληνικού λαού και ο διωγμός του από την Ελλάδα. Όλες οι δικαιολογίες που ακούμε και τα κροκοδείλια δάκρυα των κυρίων Παπανδρέου, Βενιζέλου, Σαμαρά και όποιου άλλου, σκοπό έχουν να αποπλανήσουν κάθε Έλληνα και να ολοκληρώσουν ένα καλά σχεδιασμένο δολοφονικό σχέδιο εναντίον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού αλλά και εναντίον της Ε.Ε.
  3. Τα έσοδα από την πώληση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας πάνε κατ’ ευθείαν στους δανειστές και όχι στο ελληνικό κράτος. Μάλιστα, θα πουλάμε για όσα χρόνια αποφασίζει και μας επιβάλλει η Τρόικα.
  4. Η εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας περιλαμβάνει ακόμη και τις πωλήσεις περιουσιών τοπικών αυτοδιοικήσεων (ΟΤΑ) μέχρι και τους αιγιαλούς, αλλά και αποθεματικά κερδοφόρων Δημόσιων εταιρειών, όπως ο ΟΠΑΠ και άλλες. Επίσης, οι Δημόσιοι φορείς πωλούμενοι παραχωρούν και τα όποια δικαιώματά των επί του ελληνικού ορυκτού πλούτου: πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο, κλπ.
  5. Τα έσοδα από όλους τους Δημόσιους φορείς, όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, εισπράξεις ενοικίων ή φόρων, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο δημιουργούμενο από την Τρόικα Ταμείο και από εκεί εισπράττονται από τους δανειστές και διεθνείς τοκογλύφους, ενώ τα έξοδα λειτουργίας των εταιριών αυτών ακόμη και μετά την πώλησή των (μισθοί, τεχνικές υποδομές, κλπ) βαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο.
  6. Το Ελληνικό Δημόσιο δεσμεύτηκε να επιχορηγεί όσους Δημόσιους Οργανισμούς δεν θα πουληθούν (π.χ. ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ) αλλά οι επιχορηγήσεις αυτές και τα έσοδα θα εισπράττονται μέσω του Ταμείου από την Τρόικα. Επίσης τα έσοδα όλων των Δημοσίων οργανισμών ακόμη και πριν την πώλησή των θα εισπράττονται από τους δανειστές. Η Τρόικα μέσω του Ταμείου θα καθορίζει τις αυξήσεις στο ρεύμα, το νερό, τις συγκοινωνίες ή ό,τι άλλο.
  7. Δεσμεύονται με εχεμύθεια προς τρίτους και τον ελληνικό λαό, δηλαδή υποχρεούνται να κρατούν το στόμα τους κλειστό όσοι συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Ταμείου, ενώ θα παρίστανται και παρατηρητές των δανειστών. Συγχρόνως, η Βουλή των Ελλήνων υποχρεούται να κυρώνει με νόμο όλες τις πράξεις του Ταμείου, το περιεχόμενο των οποίων θα τηρείται απόρρητο και μη προσβάσιμο στα Μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και κατά συνέπεια τον λαό. Οι ίδιοι οι Υπουργοί παραδέχτηκαν ότι δεν γνώριζαν το περιεχόμενο του δεύτερου, Νέου Μνημονίου, όταν το ψήφιζαν.
  8. Το Ταμείο αυτό θα αποφασίζει σε ποια τιμή και σε ποιους θα πουλάμε τα ελληνικά λιμάνια, τους δρόμους, τα αεροδρόμια, τις βραχονησίδες και ό,τι άλλο ελληνικό επί γης, θαλάσσης και αέρος. Δηλαδή θα μπορεί ο οποιοσδήποτε προτείνεται από το Ταμείο, κράτος ή ιδιώτης, να αγοράζει την Ελλάδα σε όποια μάλιστα τιμή αποφασίζει η Τρόικα και οι δανειστές της Ελλάδος. Ακόμη, ό,τι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται, (π.χ. ο ΟΣΕ ή ό,τι άλλο) διαλύεται και χρεοκοπεί, με εντολή του Ταμείου.
  9. Το Ταμείο θα μπορεί να εκδίδει δικό του ομόλογο ή να δανείζεται προς όφελος των δανειστών και των τοκογλύφων με εγγύηση της Ελλάδας και υποθήκευση της ελληνικής περιουσίας. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δια χειρός Παπανδρέου, Βενιζέλου, Σαμαρά και Παπαδήμου μετατρέπουν αναγκαστικά την Ελλάδα σε διεθνή και κοινής χρήσης «πόρνη». Η Οθωμανική Αυτοκρατορία σεβάστηκε τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία περισσότερο από την σημερινή Τρόικα και τα δύο κόμματα - συνεργούς της.
  10. Απαγορεύεται εις το εξής η Ελλάδα να μπορεί να αγοράζει τα δικά της ομόλογα για να αποσβεννύει το χρέος, όπως έκαναν στο παρελθόν άλλες χώρες για την αντιμετώπιση του εθνικού των χρέους.
  11. Με το άρθρο 14 οι ελληνικοί αιγιαλοί και οι παραλίες παραχωρούνται επίσημα στους δανειστές. Άρα και τα νησιά μας, κατ’ ουσίαν παραχωρούνται στους δανειστές και σε όσους αυτοί οι ίδιοι θα μεταπωλούν το ελληνικό χρέος. Έτσι, κάποιοι γείτονές μας δεν χρειάζεται πλέον να προκαλούν θερμά επεισόδια. Θα μπορούν να αγοράζουν σε φθηνές τιμές ό,τι θέλουν από την Ελλάδα, λιμάνια, νησιά, αεροδρόμια, κλπ.
  12. Τέλος, κινδυνεύουν με κατάσχεση ελληνικά πολεμικά πλοία, αεροπλάνα και ό,τι άλλο έχει ελληνική σημαία, μετά από δικαστικές προσφυγές διεθνών επενδυτών ή δανειστών.
ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ; ΠΟΥ Κύριοι, όταν θα αντιληφθεί ο ελληνικός λαός τί έχετε αποφασίσει γι’ αυτόν και την Ελλάδα του 21ου αιώνα, υπογράφοντας το επαχθές και δολοφονικό αυτό νέο Μνημόνιο, αντί να επιλέξετε άλλους δρόμους, προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα εδώ ή ακόμη χειρότερα στους επόμενους μήνες ή χρόνους;
Και εάν θα δεχόμασταν εξ’ ανάγκης τη λαφυραγωγία και λεηλασία του Δημόσιου πλούτου εις βάρος της Ελλάδας, όμως πώς μπορούμε να δεχθούμε την οικονομική και φυσική εξόντωση του ελληνικού λαού;
Είναι σαφές ότι, δυστυχώς για τους Έλληνες και την Ελλάδα, τα δύο κυρίαρχα κόμματα νοσούν και όζουν διαδίδοντας τη νόσο και την δυσοσμία των σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Αυτό ας το συλλογιστεί καλά όποιος Έλληνας πολίτης ψηφίσει στις 6 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Διότι τα δύο αυτά κόμματα ασελγούν επί μακρόν επί του σώματος των Ελλήνων, υποκρινόμενα αυτά και οι εκπρόσωποί των τις αθώες περιστερές και καταρρακώνοντας τον πολιτικό βίο της χώρας.
Στο μέλλον, όλοι όσοι εργάστηκαν ενεργά ή έπραξαν πλημμελώς ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, για να φθάσει η Ελλάδα σε αυτό το κατάντημα κατά την προηγούμενη 20ετία και ιδίως κατά τα τελευταία 12 χρόνια, επί κυβερνήσεων Σημίτη –Καραμανλή – Παπανδρέου – Παπαδήμου, όλοι αυτοί θα χρεωθούν αναλόγως ένα ιστορικό εθνικό έγκλημα εις βάρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας, εις βάρος του ελληνικού λαού αλλά και εις βάρος της διεθνούς δημοκρατίας, αφού η ελληνική κρίση λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός άλωσης κάθε ελεύθερου, ανεξάρτητου και δημοκρατικού κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αναλογικά, η ίδια ευθύνη θα βαρύνει κάθε άλλο κόμμα και πολιτικό άνδρα ή γυναίκα που δεν μπορεί να υπερβεί τον μικροκομματισμό του και δεν συμπράττει για την δημιουργία ενός πανελλήνιου εθνικού μετώπου σωτηρίας της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Ένα τέτοιο πανελλήνιο μέτωπο θα αποθάρρυνε κάθε πρόθεση των διεθνών τοκογλύφων.
Ακόμη, αντίστοιχο μερίδιο στην πρωτόγνωρη για όλη την ελληνική ιστορία εισβολή και οικονομική, πολιτική, πολιτιστική δολοφονία της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, θα έχουν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, οι καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι, οι εκκλησιαστικοί άνδρες αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες, εάν αδιαφορήσουν και γυρίσουν την πλάτη σε όσα αυτή τη στιγμή διαδραματίζονται εναντίον της Ελλάδος, του ελληνικού λαού, αλλά και εναντίον της Ευρώπης και των ευρωπαϊκών λαών.
Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, μολονότι δείξατε το δρόμο δωρίζοντας τον Προεδρικό σας μισθό στο Ελληνικό Δημόσιο, δυστυχώς δεν βρέθηκε κανείς μιμητής σας στη Βουλή των Ελλήνων, ούτε ακόμη και οι ιδεολόγοι κομμουνιστές που μισούν το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό. Όμως αυτό δεν επαρκεί. Ακούστε τη φωνή του λαού σας και την «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων». Μην δειλιάσετε να υψώσετε το ανάστημά σας ως ιστορική προσωπικότητα εναντίον κάθε ανθελληνικού Μνημονίου, προκειμένου να σωθεί η ελληνική περιουσία και αξιοπρέπεια. Για αυτή τη στιγμή υπάρχετε και όχι για διακόσμηση στις παρελάσεις των εθνικών επετείων. Για αυτή τη στιγμή σας χρειάζεται ο ελληνικός λαός.
Άγιοι Ιεράρχες, ακούστε τη φωνή της ιστορίας πριν είναι πολύ αργά. Μιμηθείτε τον Αγ. Ιωάννη το Χρυσόστομο, τον Ιερομάρτυρα Χρυσόστομο Επίσκοπο Σμύρνης, τον Ιερομάρτυρα Γρηγόριο Ε΄ Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και τόσους άλλους, και υψώστε την φωνή και το ανάστημά σας με κάθε τρόπο εναντίον αυτών που θέλουν να ταπεινώσουν και να εξοντώσουν οικονομικά, πολιτιστικά και πνευματικά τον ελληνικό λαό. Ως προς τα οικονομικά, μιμηθείτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προστατέψτε έμπρακτα όλο τον λαό μας πέραν κάθε διάκρισης. Ίσως η Εκκλησία να είναι το μόνο καταφύγιο στους επερχόμενους καιρούς. Ετοιμαστείτε γι’ αυτό.
Έλληνες συμπολίτες και φίλοι, πολιτικοί άνδρες και γυναίκες, επιστήμονες, καλλιτέχνες ή δημοσιογράφοι που δεν υποτάσσεσθε στο καρτέλ της Τρόικας και των κομματικών συνεργών ενός εθνικού εγκλήματος, αλλά και Έλληνες όλου του κόσμου σε όποια ήπειρο και αν ζείτε, Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, ακούστε τη φωνή της ιστορίας του λαού μας. Ακούστε τη φωνή της ιστορίας μας από τον Όμηρο μέχρι το Λεωνίδα και τον Περικλή και από εκεί μέχρι τον Διγενή Ακρίτα, τον Παλαιολόγο, τον Μακρυγιάννη, τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Καποδίστρια, τον Λόρδο Βύρωνα, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Άρη Βελουχιώτη, τον Μπελογιάννη και τόσους άλλους Έλληνες ή φιλέλληνες που αγάπησαν την Ελλάδα και έδωσαν το αίμα τους γι’ αυτήν.
Πράξτε ό,τι περνά από το χέρι ή το μυαλό σας για να σωθεί και να μείνει ελεύθερη η Ελλάδα. Και να είστε πεπεισμένοι πως όσο υπάρχει η Ελλάδα, τόσο θα υπάρχει δημοκρατία, ελευθερία και ανθρωπιά επάνω στον πλανήτη. Γι’ αυτό όσοι επιδιώκουν με την παγκόσμια διακυβέρνηση να βυθίσουν τους λαούς και τα έθνη σε ένα νέο Μεσαίωνα και ένα νέο Φεουδαρχισμό, ξεκίνησαν με την εξαφάνιση και εξόντωση από την ιστορία της Ελλάδας και των Ελλήνων. Είναι δε τραγικό γεγονός πώς ένας Έλληνας Πρωθυπουργός άνοιξε μόνος του την Κερκόπορτα της προδοσίας και εξόντωσης του λαού που τον ανέδειξε και τον εμπιστεύθηκε.
Έλληνες και Φιλέλληνες, αγωνιστείτε και ενημερώστε κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, για να σώσετε την παγκόσμια Δημοκρατία. Ένα αγαθό που προσέφερε η Ελλάδα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και μην ξεχνάτε πως το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής ήταν πάντα το αίσθημα ευθύνης και αγωνίας του κάθε Έλληνα για όλο το ανθρώπινο γένος και για όλη την ιστορία του. Ως Έλληνες δεν αρνούμαστε τα χρέη και τις υποχρεώσεις μας προς κάθε νόμιμο δανειστή μας. Αρνούμαστε όμως τη δολοφονία της Ελλάδος και άλλων ευρωπαϊκών χωρών από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους διεθνείς δολοφόνους κρατών και λαών.
Όλοι οι Έλληνες στην Ελλάδα και απανταχού στον κόσμο ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο που μας επέβαλαν τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, συνεπικουρούμενα από άλλα μικρότερα, με τους όποιους συνεργάτες των, δημοσιογράφους και ΜΜΕ ή νεόκοπους διανοούμενους που έβγαζαν και βγάζουν το ψωμί των προπαγανδίζοντας συχνά εναντίον της αλήθειας, εναντίον του εθνικού συμφέροντος και εναντίον της αληθούς Δημοκρατίας, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ε.Ε., είτε διεθνώς.
Η κρίση στην Ελλάδα είναι κρίση της ιστορίας και όλοι οι λαοί και όλοι οι άνθρωποι θα ωφεληθούν απ’ αυτήν. Η Ελλάδα είναι η «τριανταφυλλιά του κόσμου». Όσοι θέλουν να την ξεριζώσουν από την ιστορία, δεν θα κατορθώσουν τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από το να σκορπίσουν τα φύλλα, την ομορφιά και το άρωμά της σε όλο τον κόσμο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, τους λόγους του Στρατηγού Μακρυγιάννη «Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούνε να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά».
Αυτή είναι η ιστορική ευθύνη όλων των Ελλήνων σήμερα. Να γεμίσουν όλον τον κόσμο με Ελλάδες, προς όφελος του κόσμου. Να σώσουν την Ελλάδα, χάριν του κόσμου και των ανθρώπων, χάριν της παγκόσμιας Δημοκρατίας και ελευθερίας κάθε ανθρώπου και κάθε λαού.

http://www.gpavlos.gr/article.php?p=14&id=41

Το διακύβευμα των εκλογών.



Του Χρήστου Θεοδωρίδη 
 Οι Κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι επιδιώκουν προεκλογικά για άλλη μια φορά να μας πείσουν ότι έσωσαν την Ελλάδα από την καταστροφή και φυσικά με την ολοένα και αυξανόμενη προπαγάνδα τους να μπορέσουν να μετουσιώσουν τη δήθεν επιτυχία τους σε αύξηση των εκλογικών τους ποσοστών με σκοπό φυσικά να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν. Το σχέδιο τους ήταν καλά μελετημένο... Σε πρώτη φάση με σύμμαχο την προπαγάνδα και την τρομοκρατία από τις συνέπειες μιας απειλούμενης η και υπαρκτής χρεοκοπίας να καταφέρουν με την υπέρμετρη μείωση των μισθών και την αλόγιστη αύξηση κάθε λογής φόρων να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό Λαό και να του αποστερήσουν κάθε ίχνος ρευστότητας, αναγκάζοντας τον έτσι με την εργασία του και τις οικονομίες του όχι μόνο να πληρώσει τα χρήματα που ανήκαν σε μας και που καταχράστηκαν τόσα χρόνια οι ίδιοι τους (μαζί με τους κολλητούς τους μεγαλοεργολάβους, επιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες κλπ), αλλά και να χρηματοδοτήσουμε επιπλέον την επόμενη φάση του σχεδίου τους που στηρίζεται στο μνημόνιο 2 και αν για πολλούς αφελείς παρομοιάζεται με το τούνελ που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, στην ουσία είναι ένας λαβύρινθος όπου το τέλος του (το οποίο δε μπορείς φυσικά να δεις) ούτε στα πιο φρικτά μας όνειρα δε θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε.
http://vagia-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_6772.html

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ!!!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!


dimachaias1

Η απόλυτη συντριβή του δικομματισμού. Η τιμωρία που αποτυπώνεται στο γκαλοπ που διενεργεί τις τελευταίες ημέρες ανεξάρτητος φορέας και δημοσιεύει το makeleio έρχεται απο όλες τις περιφέρειες... Βλέπετε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα του Παπανδρεϊσμου και σίγουρα βγάζετε τα συμπεράσματα σας!!!  Απλώς να προσθέσουμε ότι οι αναποφάσιστοι είναι 8% και δεν απάντησε μόλις το 4,6%!!!!

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1282:2012-05-04-18-55-41&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Πριν πας να ψηφίσεις δες αυτό.





Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Οι κάλπες ανοίγουν σε όλη τη χώρα στις 7 το πρωί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Υπενθυμίζουμε ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.


Δείτε πού ψηφίζετε
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και δείτε πού ψηφίζετε


Πόση εκλογική άδεια δικαιούστε
Εκλογική άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι που είναι ετεροδημότες, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας.

Ο αριθμός των ημερών αδείας κυμαίνεται ανάλογα με την απόσταση που απαιτείται να διανύσουν οι εκλογείς, ενώ δεν ξεπερνά τις 3 μέρες. Η χορηγούμενη άδεια δεν συμψηφίζεται με την ετήσια άδεια μετ’ αποδοχών και τα ημερομίσθια καταβάλλονται κανονικά.
Ειδικότερα:
1. Όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες του ιδιωτικού τομέα, καθώς και όσοι γενικώς απασχολούν προσωπικό και υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα, υποχρεούνται να χορηγήσουν στο προσωπικό τους ειδική άδεια απουσίας, με αποδοχές, για την διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

2. Ο αριθμός των ημερών αδείας απουσίας, που χορηγείται για τον ανωτέρω σκοπό και που καλύπτει τον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μετάβαση του προσωπικού των υπόχρεων της παρ.1 της παρούσας στον τόπο άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος και την επιστροφή του απ΄ αυτόν, καθορίζεται ως ακολούθως:
Α. Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:
α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 100-200 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 201-400 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και άνω χορηγείται άδεια τριών (3) εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
δ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
Β. Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:
α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200-400 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και άνω, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
3. Για όσους εκ των μισθωτών, που μετακινούνται κατά τα ανωτέρω, η Κυριακή 6 Μαΐου 2012 (ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας), είναι εργάσιμη ημέρα, αυτή θεωρείται ως ημέρα ειδικής αδείας απουσίας με αποδοχές, πέραν αυτών που ορίζονται στην προηγούμενη παράγραφο της παρούσας.
4. Η κατά τα ανωτέρω χορηγούμενη άδεια δεν συμψηφίζεται με την ετήσια άδεια μετ’ αποδοχών.
Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που:
Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1994).
Είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου της χώρας. Δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Πώς ψηφίζουμε
Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Οι εκλογείς μπαίνουν στο κατάστημα της ψηφοφορίας ένας- ένας ή σε μικρές ολιγάριθμες ομάδες, με τη σειρά της προσέλευσής τους και όπως ειδικότερα καθορίζει κάθε εφορευτική επιτροπή.
Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά.
Σε κάθε εκλογέα η εφορευτική επιτροπή δίνει ένα φάκελο με ειδικό γνώρισμα μονογραφημένο από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής και σφραγισμένο με τη σφραγίδα της επιτροπής, καθώς και πλήρη σειρά έντυπων ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων.
Εκλογείς, που από σωματική αδυναμία δεν μπορούν να κάνουν τα πιο πάνω, έχουν το δικαίωμα για το σκοπό αυτό να απευθυνθούν στον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ή σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουν.
Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη: α) αν αυτό δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και β) αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στον ξεχωριστό χώρο (παραβάν).
Στον εκλογέα που ψήφισε χορηγείται, εφόσον ζητηθεί, σχετική βεβαίωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και σφραγίζεται με τη σφραγίδα της.
Σταυροί προτίμησης ανά εκλογική περιφέρεια
Ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων, σημειώνοντας σταυρό παραπλεύρως του ονόματός τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως ακολούθως:



Οι υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα
Πατήστε εδώ για να δείτε τους υποψηφίους στις εκλογές της 6ης Μαΐου σε όλη την Ελλάδα
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/39950,Prin_pas_na_yhfiseis_des_ayto.html

Να αποσυρθεί η φωτογραφία του Οδυσσέα Ελύτη από το σποτ της ΝΔ ζητεί η Ιουλίτα Ηλιοπούλου.




  (Φωτογραφία:  Eurokinissi ) 

Την έντονη δυσαρέσκειά της εκφράζει η Ιουλίτα Ηλιοπούλου για το γεγονός ότι στο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ έχουν συμπεριληφθεί μία φωτογραφία του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και στίχοι από το έργο του «Ήλιος ο Πρώτος».

Η σύντροφος του Οδυσσέα Ελύτη ζητεί να αποσυρθεί η φωτογραφία του, τονίζοντας ότι «η ποίηση, το ήθος και η σκέψη του Ελύτη αποτελούν εθνικό κεφάλαιο υψίστης σημασίας και όχι ιδιοκτησία κανενός κόμματος».

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της προς τα μέσα ενημέρωσης, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου αναφέρει:

«Με λύπη μου είδα φωτογραφία του Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και απόσπασμα από την ποίησή του να χρησιμοποιείται σε πολιτική διαφήμιση. Έχοντας την ευθύνη του έργου του και τιμώντας τη μνήμη και τις αρχές του ζητώ την άμεση απόσυρση. Η ποίηση, το ήθος και η σκέψη του Ελύτη αποτελούν εθνικό κεφάλαιο υψίστης σημασίας και όχι ιδιοκτησία κανενός κόμματος. Ας δείξουμε σεβασμό. 'Την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τ'αγάλματα!'».

Όπως δήλωσε η κ. Ηλιοπούλου στα Νέα, «δεν πρόκειται να προχωρήσω σε ασφαλιστικά μέτρα, δεν θα είχε νόημα αφού οι εκλογές διεξάγονται την Κυριακή. Εξάλλου το ζήτημα που δημιουργήθηκε είναι πρωτίστως ουσιαστικό και ηθικό, όχι νομικό».

Στο συγκεκριμένο προεκλογικό σποτ εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς να ζητά από τους ψηφοφόρους να του δώσουν τη δύναμη για να δείξει «τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει αξιοπρέπεια, τι θα πει δύναμη ψυχής και τι ακριβώς εννοούσε ο Ελύτης όταν έγραφε για τον ελληνικό λαό».  Στη συνέχεια ακούγονται οι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη:

«Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
Σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»
Η φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από την απονομή του Νόμπελ Λογοτεχνίας στις 10 Δεκεμβρίου 1979.
Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231194271

Ξερω τι δεν θα ψηφίσω........!!!!!!


  • Αγαπητοι μου φίλοι βρίσκομαι στη φαση απόφασης μπρος την καλπη.
    Ξερω τι δεν θα ψηφίσω , δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ γιατι το κόμμα αυτό εχει ξεφυγει προ πολλού από τον σοσιαλισμό και κυριως από την πατριωτικη του φυσιογνωμια εχει γινει εννα κλασικο καπιταλιστικό κομμα και μαλιστα κακεκτυπο των γνησιων καπιταλιστικων κομματων. Δεν θα ψηφισω φυσικα ΝΔ , γιατι αλωστε? Αφου αυτό το κομμα εχει στο DNA του τη ...συντηριση .
    Δεν αναφερω βεβαια τι κακο εχουν κανει και τα δυο στην οικονομια από το 2002 και μετα.
    Προσπαθω να παρω τις αποφασεις μου χωρις θυμο πραγμα πολύ δυσκολο.
    Την κυριακη θα παρω το οπλο μου θα προσευχηθώ για φώτιση και θα πυροβολήσω (ψηφισω).
    α) τιμωρώντας.
    β) για να εξακολουθησω να ειμαι ελληνας.
    γ) γιατι δεν εχω το δικαιωμα να υποθηκεύσω το μελλον των εγγονών μου δηλαδη δυο μπορει και τριων γεννεων. Εχω το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης όχι όμως την υποθηκη αλλων.
    δ) Για να αισθανομαι φτωχος μεν αλλα υπερηφανος.
    ε) Για να ξεφορτωθω τους κατακτητες και τους συνεργατες τους.
    στ) Για να βλεπει εφιαλτες η Μερκελ ο συγχρονος ΧΙΤΛΕΡ .
    η) Τελος για να γινει παλι η Ελλαδα αιτια και μοχλος αλλαγης της φυσιογνωμιας της Ευρωπης σε Ευρωπη των λαων και το φυτιλι ξεσικωμου των λαων της Ευρωπης.

    Για ολα τα παραπανω ψηφιζω αντιμνημονιακα και κυριως με τη σκεψη ότι στην νεα βουλη πρεπει να υπαρχουν πανω από 10 κομματα , εξαιρουμενης της φασιστικης "χρυσης αυγης".
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ <<ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ>>!!

    Φίλος μου στο FACEBOOK.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η ομάδα των "κουμπάρων" καίει τον Σαμαρά!!





Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

«Θηλιά» στο λαιμό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, «δένουν» οι… ακολασίες του παρελθόντος δυο σημαινόντων προσώπων της περιβόητης ιστορίας της «ομάδας των βιομηχάνων» που επανέρχεται στο προσκήνιο, μέσω δικαστικής απόφασης που αποκαλύπτει η zougla.gr.


Ο Ανδρέας Λεούδης
Ο Ανδρέας Λεούδης
Πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι δυο κουμπάροι. Ο κ. Ανδρέας Λεούδης, πρώην γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και κουμπάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και ο κ. Δημήτρης Πανοζάχος, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, πρώην γ.γ. της Περιφέρειας Ηπείρου και κουμπάρος του κ. Λεούδη.

Στο επίκεντρο της δημοσιογραφικής έρευνας βρίσκεται, επίσης, και η εταιρεία «Ορθολογισμός- Οικονομικές και Αναπτυξιακές Εφαρμογές» της οποίας βασικοί μέτοχοι ήταν ο κ. Πανοζάχος και ο Κώστας Ταγγίρης. Η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται στη διαχείριση λογιστικών θεμάτων έτερων εταιρειών.

Ποιο είναι όμως το μείζον πολιτικό θέμα που εγείρεται παραμονές εκλογών και σε ποια «υπόγεια» δραστηριότητα εντοπίζεται η εμπλοκή των συγκεκριμένων προσώπων-κουμπάρων; Ας παρουσιάσουμε το ρεπορτάζ όπως ξετυλίγεται μέσω της υπ’ αριθ. 5606/2012 απόφασης που εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

«Εθνικός λογιστής»

Η ανορθόδοξη επιχειρηματική επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας «Ορθολογισμός» άρχισε να παρατηρείται αμέσως μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004, οπότε ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Δ. Πανοζάχος
Ο Δ. Πανοζάχος
Τότε ο κ. Ανδρέας Λεούδης (κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή και του κύριου μετόχου της εταιρίας, Δημήτρη Πανοζάχου), τοποθετήθηκε στην θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ο κ.Πανοζάχος τοποθετήθηκε στην θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου. Λόγω του ασυμβίβαστου «παραιτήθηκε» από την εταιρεία μεταβιβάζοντας τις μετοχές στη σύζυγό του.

Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε την εταιρεία «Ορθολογισμός» να παρουσιάσει δυσεξήγητη ανάπτυξη, αναλαμβάνοντας τα «λογιστικά» μιας σειράς κρατικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων, Νοσοκομεία και Δ.Ε.Κ.Ο. Η εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Πανοζάχου, κουμπάρου του κ. Λεούδη, μετατράπηκε, ξαφνικά, σε «εθνικό λογιστή» της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.

Οι «αδιαφανείς» διαγωνισμοί

Ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία «Ορθολογισμός» κατάφερε να «διεισδύσει» στους κρατικούς οργανισμούς, οι οποίοι –κατά κύριο λόγο- έδρευαν σε Δήμους της Βορείου Ελλάδας και χρίστηκε ανάδοχος των περισσότερων έργων, αποκαλύφθηκε αρκετά χρόνια αργότερα. Στις 14 Ιουνίου 2010, μέσω εκτενούς (δισέλιδου) ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, αγωγών και μηνύσεων.

Το δημοσίευμα παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της «ομάδας των βιομηχάνων» κατόρθωσε να μετατρέψει σε φέουδο μεγάλο μέρος του Κράτους, επισημαίνοντας ότι μέσω του «γαλάζιου δικτύου» που είχε στηθεί από τους «κουμπάρους» σε διοικήσεις Νοσοκομείων και Περιφερειών, ( ο κ. Πανοζάχος στην Ήπειρο, ο κ. Λεούδης στη Δυτική Μακεδονία και ο κ. Βόσδου στα Ιόνια Νησιά), η εταιρεία «Ορθολογισμός» κατάφερε να αναλάβει τα «λογιστικά» δεκάδων νοσοκομείων από τον Έβρο ως την Πελοπόννησο.

Το ρεπορτάζ της «Θεσσαλονίκης» κατέγραψε ότι η ανάδειξη της αναδόχου εταιρείας γινόταν μέσω ενός ανορθολογικού διαγωνισμού, ο οποίος προέκρινε όχι την οικονομικότερη προσφορά αλλά τη «συμφερότερη», η οποία προέκυπτε δια μέσου ενός πολύπλοκου αλγόριθμου. Το αποτέλεσμα ήταν να «οδηγηθούν» 34 Νοσοκομεία, Προνοιακά Ιδρύματα και Δ.Υ.Π.Ε. στην «αγκαλιά» του «Ορθολογισμού», εκτινάσσοντας τον ετήσιο τζίρο της επιχείρησης στο 1,5 εκ. ευρώ.

«Στους 'εκλεκτούς' πελάτες της εταιρίας περιλαμβάνονται 34 νοσοκομεία και Ιδρύματα, 41 δήμοι, 19 δημοτικές επιχειρήσεις, όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί των δήμων Θεσσαλονίκης και Ελευθερίου Κορδελιού, το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης 'Άγιος Στυλιανός', καθώς και αρκετές μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, ορισμένες εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο» ανέφερε το δημοσίευμα-κόλαφος.

Η «αντεπίθεση» των κουμπάρων και η δικαίωση

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας που ουσιαστικά διείσδυσε στο δίκτυο της «γαλάζιας διαπλοκής», προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εμπλεκόμενων προσώπων. Άπαντες θεώρησαν εαυτούς θιγμένους. Τόσο ο πολιτευτής κ. Πανοζάχος, όσο και ο κ. Λεούδης καθώς και η διοίκηση της εταιρείας «Ορθολογισμός». Προσέφυγαν στα αστικά δικαστήρια καταθέτοντας αγωγές αποζημίωσης. Η συγκεκριμένη κίνηση γύρισε όμως μπούμεραγκ, τελικά.

Το δικαστήριο απέρριψε ως απαράδεκτη την αγωγή της εταιρείας, ενώ επιδίκασε χρηματικό ποσό στον κ. Πανοζάχο. Η δικαστική κρίση στηρίχτηκε στο γεγονός ότι ο πολιτευτής είχε μεταβιβάσει το πακέτο των μετοχών στη σύζυγό του και ως εκ τούτου δεν γνώριζε τις δραστηριότητες της εταιρείας που διοικούσε μέχρι τις εκλογές του 2004. Αν η ιστορία τελείωνε κάπου εκεί ουδείς θα μπορούσε να ασχοληθεί τόσο έντονα με την «υπόθεση Πανοζάχου» καθώς οι όποιες ενστάσεις θα περιορίζονταν -κυρίως- στο ηθικό σκέλος του ζητήματος και κυρίως κατά πόσο γνώριζε ή δε γνώριζε για τις δραστηριότητες της εταιρείας της συζύγου του.

Ωστόσο, μια άλλη, νεότερη, απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης η οποία εκδόθηκε πριν από λίγο καιρό και αποκαλύπτεται από τη zougla. gr δίνει διαστάσεις πολιτικού θρίλερ στην υποψηφιότητα του κουμπάρου του κ. Λεούδη, καθώς δέχεται ως αληθή όλα όσα εκτέθηκαν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη».

Η εκδοθείσα απόφαση αφορά την αγωγή που κατέθεσε ο κ. Λεούδης εναντίον της εφημερίδας και δέχεται ως αληθή ότι:

Η εταιρεία «Ορθολογισμός» επεξέτεινε τη δραστηριότητά της και διεύρυνε ουσιωδώς το πελατολόγιό της μετά το 2004 ήτοι μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Στους κόλπους του κόμματος υπάρχει η αποκαλούμενη «ομάδα των βιομηχάνων» η οποία αποτελείται από στελέχη του κόμματος που στην πλειονότητά τους φοίτησαν στις αρχές της δεκαετίας του '80 στην Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και ήταν ενταγμένα στη ΔΑΠ. Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας  είχαν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς μεταξύ τους και συνδέονταν σε προσωπικό επίπεδο με τον Κώστα Καραμανλή, όντας σθεναροί υποστηρικτές του για την εκλογή του στην αρχηγία του κόμματος.

Μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τα μέλη κατέλαβαν στη συντριπτική πλειονότητά τους καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Στην «ομάδα των βιομηχάνων» μετείχαν τόσο οι ιδρυτές και βασικοί μέτοχοι του «Ορθολογισμού», Δ. Πανοζάχος και Κ. Ταγγίρης όσο και ο Ανδρέας Λεούδης.

Τοποθετεί δηλαδή ευθέως τον πολιτευτή της Ν.Δ. στο «κάδρο» των πρωταγωνιστών της δυσώδους ιστορίας καθώς αποδομεί τον βασικό ισχυρισμό του κ. Πανοζάχου ότι «δεν ήξερε, δεν γνώριζε» επειδή είχε μεταβιβάσει τις μετοχές της εταιρείας στη σύζυγό του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση: «Πρέπει να σημειωθεί ότι την ίδια περίοδο ο φίλος και κουμπάρος του Ανδρέα Λεούδη, Δημήτρης Πανοζάχος, ο οποίος τυπικά, λόγω ασυμβίβαστου με την ιδιότητά του ως γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου δεν μετείχε στη διοίκηση της εταιρείας, εξακολουθούσε να είναι βασικός μέτοχος αυτής…».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε την απόφαση-ντοκουμέντο

 



http://www.zougla.gr/politiki/article/i-omada-ton-viomixanon-kei-ton-samara

Τη δημιουργία πολιτικού κόμματος, που θα κατέλθει στις εκλογές προανήγγειλε ο Μίκης Θεοδωράκης.


Ο Μίκης Θεοδωράκης σχεδιάζει κόμμα μετά τις 6 Μαΐου.


Ο Μίκης Θεοδωράκης σχεδιάζει κόμμα μετά τις 6 Μαΐου

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ), έθεσε τις «Σπίθες» σε ετοιμότητα για να δώσουν «μεγάλο εκλογικό "παρών" στο μέλλον», μετά και τις εκλογές της 6ης Μαΐου, οπότε και προαναγγέλλει την ίδρυση πολιτικού φορέα με εκλογική στόχευση.
Ο κ. Θεοδωράκης μετονόμασε την Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ε.ΛΑ.ΔΑ.) σε Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ.), που απερρίφθη ως αρχικός τίτλος κατά τη συγκρότηση του μετώπου, και κάλεσε τους πολίτες να συσπειρωθούν και να διεκδικήσουν την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών με κυρίαρχους άξονες την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παλλαϊκή Εξουσία και την Πατριωτική Αναγέννηση.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές αντιμνημονιακά κόμματα, ρίχνοντας ψήφο κατά συνείδηση.
Επίσης, εκτιμά ότι εάν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση, θα υπάρξει νέα εκλογική αναμέτρηση, ενώ η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές θα είναι βραχύβια.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/132422/o-mikis-theodorakis-shediazei-komma-meta-tis-6-maioy

Ο άνθρωπος-σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης στο ΥΕΘΑ


Ο Μανώλης Γλέζος στο ΥΕΘΑ. Επίσκεψη με μήνυμα και νόημα!!!!


 Μανώλης Γλέζος,ο άνθρωπος-σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης,ο άνθρωπος που σέβονται όλες οι πολιτικές παρατάξεις για την ιστορία αλλά και τις σταθερές πολιτικές του θέσεις και αξίες,επισκέπτεται αυτή την ώρα το ΥΕΘΑ.

Ο Μανώλης Γλέζος θα μιλήσει στους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΕΘΑ,αλλά η παρουσία του και μόνο έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.Ειδικά σ΄ αυτές τις εκλογές που μειοψηφίες κατεβαίνουν στις εκλογές με σύμβολα παραλλαγμένα αλλά στην ουσία ίδια,με τη σβάστικα που ο ίδιος ηρωϊκά είχε κατεβάσει από την Ακρόπολη μαζί με το Λ.Σάντα. 





http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=14191

Το εκλογικό επίδομα επεκτείνεται σε 31 χιλ. υπαλλήλους.


Δε θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.



Προς εκτόνωση βαίνει η κόντρα μεταξύ ΠΟΕ- ΟΤΑ και υπουργείου Εσωτερικών, για το θέμα του εκλογικού επιδόματος, μετά την απόφαση των εργαζομένων στους δήμους να υποχωρήσουν προκειμένου να «μην τινάξουν στον αέρα» την εκλογική διαδικασία, παρότι καταγγέλλουν την κυβέρνηση για «απαξιωτική, προκλητική και προσβλητική στάση» έναντι των εργαζομένων.

Σύμφωνα με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, στην προετοιμασία των εκλογών θα λάβουν μέρος 30.900 δημοτικοί υπάλληλοι (από τους 6.500 τους οποίους προέβλεπε αρχικά η κυβέρνηση) και το ποσό το οποίο θα τους χορηγηθεί ως εκλογικό επίδομα είναι συνολικά περί τα 3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή κάθε υπάλληλος θα λάβει περίπου 98 ευρώ, τα οποία, όπως σημειώνεται στην απόφαση, «υπόκεινται στις νόμιμες κρατήσεις καθώς και σε φορολογία εισοδήματος».

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι εκλογές, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα εργαστούν κανονικά μόνον όσοι υπάλληλοι έχουν οριστεί στην υπουργική απόφαση και ως εκ τούτου θα υπάρξουν προβλήματα στη διενέργεια των εκλογών.

http://www.metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=7956


ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!

Μετά τις εκλογές, ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!

Δείτε παρακάτω ποια μέτρα ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ μετά τις εκλογές, έχοντας
δεδομένο ότι θα συγκυβερνήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λογαριάζοντας εκτός του
ξενοδόχου!

Αν το επιθυμείτε, αν θέλετε να αυτοκτονήσετε, πάτε και ψηφίστε ξανά το
παρελθόν! Είναι η τελευταία ίσως ευκαιρία να δείξουμε σε τι επίπεδο
βρισκόμαστε.

Έχουμε και έχω κουραστεί με τη δυσωδία, αν υπάρξουν άνθρωποι που θα
ψηφίζουν ακόμα με παλιά, κομματικά, συναισθηματικά ή άλλου τύπου
σκοτεινά κίνητρα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός.

Σας έχουν ήδη αποσταλεί μεγάλα και αναλυτικά μηνύματα με αποδείξεις,
στοιχεία, αναλύσεις κλπ. Φτάνουν, αρκούν, νομίζω έχει επέλθει κορεσμός
στη συνείδησή μας! Ήρθε η ώρα μας!

Διαβάστε επίσης και ένα μικρό άρθρο, που αναφέρεται στη σπουδαιότητα
των εκλογών μας, σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, για να εγκολπωθείτε ξανά το
μέγεθος της σοβαρότητας της ψήφου μας...

Εξετάστε σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξει ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ στα αποτελέσματα,
όπως εύστοχα αναφέρεται παρακάτω, από ένα καλό αποστολέα μας.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Τα πιο πολλά από αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε
ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος!

Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν
υπογράψει και έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2
αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.

Δείτε αναλυτικά:

- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 ευρώ καθαρά!

- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων

- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας

- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες
αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.

- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων

- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012, 200.000
απολύσεις σε βάθος τριετίας

- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30%
αναδρομικά

- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από
απόλυση είτε από σύνταξη.

- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων
φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους
στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα,
ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου

- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο

- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης

- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση
όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο
θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο
οι φόροι του κράτους.

- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για
όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)

- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου

- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές:

α) Φόρος εισοδήματος,

β)  Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης,

γ) Τέλος επιτηδεύματος,

δ) ΕΤΑΚ 2009,

ε) Έκτακτη εισφορά ακινήτων,

στ) ΦΑΠ 2010,

ζ) ΦΑΠ 2011,

η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012

- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες

- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!

Οι Έλληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν, δε θα μπορούν
πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές
δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες
τέτοιες μπαρούφες. Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο
το αξίωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των
Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δε θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι
μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.

Ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να τους δώσουμε ένα ηχηρό
μήνυμα στις κάλπες...

Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους
συσχετισμούς δυνάμεων μέσα στην ΕΕ, αλλά εκείνο που κάνει ολόκληρη την
ανθρωπότητα και κυρίως την ΕΕ να κρατά την αναπνοή της είναι οι
ελληνικές εκλογές.

Ναι, όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι ελληνικές εκλογές, που άλλοτε
περνούσαν απαρατήρητες, αυτή τη φορά αποτελούν κατ' αρχήν, τον
σημαντικότερο παράγοντα εξέλιξης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού
συστήματος.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και όσο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (τα οποία
κόμματα είναι και τα μόνα που έχουν υπογράψει ότι θα τηρήσουν το
μνημόνιο) δε λένε να ανακάμψουν στις δημοσκοπήσεις, τόσο και οι
διεθνείς αγορές εμφανίζονται πιο νευρικές σε σχέση με το τι θα συμβεί
μετά την 6η Μαΐου.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι, σε όσα κράτη χρεοκόπησαν στο
παρελθόν και προσέφυγαν στο ΔΝΤ, μπορεί μεν να άλλαξε ολόκληρο το
πολιτικό σύστημα και μπορεί να εξαφανίστηκε ολόκληρο το παλιό πολιτικό
προσωπικό (κάτι που φαίνεται ότι δεν θα γίνει εδώ, τουλάχιστον σε
πρώτη φάση, λόγω του ότι κυρίως έχει μείνει αλώβητος ο δημόσιος τομέας
και η κρατικοδίαιτη εκλογική πελατεία), όμως σε όλα αυτά τα κράτη δεν
υπήρχε.. το αντίστοιχο προηγούμενο της Ευρωζώνης.

Στη δική μας περίπτωση έχουμε ένα κράτος μέλος μιας ένωσης κρατών με
κοινό νόμισμα που χρεοκόπησε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως το
γεγονός ότι αυτή η Ένωση προσπαθεί με διάφορα γιατροσόφια να διασώσει
το κοινό νόμισμα και τα συμφέροντά της, όχι προσφέροντας αλληλεγγύη,
αλλά εξαθλιώνοντας το μέλος της και τιμωρώντας το, κερδοσκοπώντας και
από πάνω σε βάρος του.

Αν λοιπόν καταδικαστεί η πολιτική αυτή της ΕΕ από τον ελληνικό λαό,
τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου εναντίον ολόκληρης της Ένωσης.

Το σημαντικότερο βέβαια εξ όλων είναι ότι, οι ίδιοι οι λαοί της ΕΕ και
όχι μόνο, παρακολουθούν το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα και ανάλογα
θα δράσουν και αυτοί στο μέλλον.

Αν ο ελληνικός λαός υποκύψει στις επιταγές της τρόϊκας και της
Γερμανίας και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχισης στους δανειστές,
τότε θα επέλθει μια μεγάλη παγωμάρα σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη.

Αν όμως ο ελληνικός λαός δείξει ότι θέλει να διώξει από πάνω του τους
δανειστές και να ανακτήσει την Εθνική Κυριαρχία του και την
ανεξαρτησία του, τότε κανένα παρόμοιο μέτρο δεν πρόκειται να
αποτολμήσουν και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά θα αλλάξει
συνολικά η οικονομική πολιτική ολόκληρης της ΕΕ, προς την κατεύθυνση
της αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, της έκδοσης χρήματος από
την ΕΚΤ, έκδοσης ευρωομολόγων και δανεισμού απευθείας των κρατών από
την ΕΚΤ. Απίστευτο, κι όμως αυτό είναι στα δικά μας χέρια.

Η μοίρα παίζει απίστευτα παιχνίδια. Από το πουθενά φέρνει και πάλι
τους Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας.

Μέχρι τώρα το πειραματόζωο «Έλληνας», δέχεται με ανεξήγητη υπομονή και
καρτερία, όλα όσα το ίδιο το σάπιο, διεφθαρμένο και απόλυτα υπεύθυνο
πολιτικό σύστημα εφαρμόζει σε βάρος του.

Δεν εξεγέρθηκε, όπως ανέμεναν πολλοί, δεν επαναστάτησε, δεν πήρε στο
κυνήγι τα διάφορα λαμόγια, αλλά κάθισε μοιρολατρικά στον καναπέ του
και όταν τα πράγματα φτάνουν στο προσωπικό απροχώρητο, καταφεύγει στο
ακραίο και άσκοπο μέτρο της αυτοκτονίας.

Τώρα όμως, το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα καλεί το «πειραματόζωο»
στην κάλπη, για να ψηφίσει ουσιαστικά δημοψηφισματικά, αφού ΠΑΣΟΚ και
ΝΔ έχουν συνυπογράψει και θα συγκυβερνήσουν: «Ναι ή όχι στο μνημόνιο»,
«Ναι ή όχι στην Εθνική Ανεξαρτησία», «Ναι ή όχι στην εξαθλίωσή του».

Τα κόμματα του μνημονίου μας τρομοκρατούν και τρομοκρατούν και τα
μικρότερα κόμματα, κολλώντας τα στον τοίχο, με το δίλημμα «Ναι ή όχι
στο ευρώ».

Εμείς, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, με ευθύτητα απαντάμε: «ΟΧΙ στο
ευρώ».

Προέχουν οι Έλληνες.

Θα πέσει μαγείρεμα;;;;;;;;;;;

1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls

2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι
εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι
πεθαμένοι).

3) Η κυρία Φώφη Γεννηματά  προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως
φαντάζομαι και η ΝΔ).

4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα
εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).

5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά
κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική
πρόσληψή τους). Άρα θα τοποθετηθούν άτομα "εμπιστοσύνης" των δύο
μεγάλων κομμάτων.

6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική
εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000... ΝΔ κυβέρνηση =
7-9 το απόγευμα... και τέλος και σημαντικότερο

7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας
οδηγήσει σε εκλογές;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών
είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και
ΠΑΣΟΚ= θα γίνει ΤΟ
μαγείρεμα ώστε να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία....

Καλή Δύναμη καλό βόλι...


« Η συνέπεια της αδιαφορίας των πολιτών για τα κοινά της
Πατρίδας είναι η δημιουργία διεφθαρμένων κυβερνήσεων.»
Πλάτων

Μοναδικό ντοκουμέντο: ΤΑ "ΧΑΜΕΝΑ" ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!






Μια πραγματικά ιστορική έκδοση κυκλοφορεί στην σειρά «Πολεμικές Μονογραφίες» από σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα: "ΤΑ «ΧΑΜΕΝΑ» ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ" προϊόν ιστορικής έρευνας στα αρχεία των υπουργείων Εξωτερικών και της Τράπεζας της Ελλάδας, φέρνει στην δημοσιότητα για πρώτη φορά την έκθεση του ελληνικού κράτους για τις καταστροφές που υπέστη η Ελλάδα από την γερμανική κατοχή, αλλά και την κατοχή Ιταλών και Βουλγάρων και τεκμηριώνει απόλυτα τις απαιτήσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η σύνταξη της ξεκίνησε τον  Μάϊο του 1941 και ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 1944!
Η λεπτομερής έκθεση που περιλαμβάνει εκατοντάδες διαγράμματα και γραφικές απεικονίσει, κατατέθηκε το 1945 στην πρώτη Διάσκεψη του νεοσύστατου Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ.
Μια ολόκληρη ομάδα διακεκριμένων Ελλήνων της εποχήςμε επικεφαλή τον αρχιτέκτονα Κ.Α.Δοξιάδη, ανέλαβε την σύνταξή της για λογαριασμό του ελληνικού κράτους και αυτή η ομάδα εργαζόταν άοκνα ακόμα και μέσα στην Κατοχή για να έχει έτοιμη την κορυφαία απόδειξη της καταστροφής της Ελλάδας μεταξύ 1941-1944.
Μέσα σε μια μοναδική έκδοση καταγράφεται η ισοπέδωση που βίωσε η χώρα με τεχνοκρατικούς όρους και με «ψυχρές» αναλύσεις και αριθμούς. Παρουσιάζονται οι καταστροφές ανά περιοχή, ανά κλάδο της οικονομίας, οι μετακινήσεις πληθυσμού, η μείωση του πληθυσμού, η ισοπέδωση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, οι καταστροφές που προκάλεσαν τα κατοχικά στρατεύματα ανά πόλη και νομό κλπ, όλα αυτά με τα πρωτότυπα διαγράμματα και τις γραφικές απεικονίσεις της εποχής.
Ενδεικτικό της αξίας και της λεπτομερούς εργασίας εκείνων των τεχνοκρατών της εποχής που την συνέταξαν, είναι ότι περιλαμβάνουν και τις καταστροφές στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου που κατοικούντο από αμιγείς ελληνικού πληθυσμούς, αφού οι συντάκτες της έκθεσης πίστευαν, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, ότι μετά το τέλος του πολέμου η Βόρειος Ήπειρος που είχε απελευθερωθεί από τα ελληνικά στρατεύματα το 1940-1941, θα ενωνόταν με τον εθνικό κορμό.
Η έκθεση αυτή, στην οποία εδράζονταν οι ελληνικές απαιτήσεις για την γερμανικές αποζημιώσεις, αλλά και για τις αποζημιώσεις από την Ιταλία και την Βουλγαρία, έρχεται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, τεκμηριώνει 100% τα ελληνικά δικαιώματα, αποδεικνύει ότι τα αρχεία δεν είναι «χαμένα» και δεν πρέπει να λείψει από κανένα ελληνικό σπίτι. Γιατί αν δεν γνωρίζουμε, δεν μπορούμε να διεκδικούμε…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δεν ψηφίζω Πασοκ και Νέα Δημοκρατία γιατί...




Γιατί είμαι απελπισμένος.
Γιατί είμαι οργισμένος.
Γιατί με πρόδωσαν.
Γιατί είμαι στα όρια μου.
Γιατί είναι ψεύτες.
Γιατί είναι ανίκανοι.
Γιατί δεν υπάρχει ΥΓΕΙΑ.
Γιατί δεν υπάρχει ΠΑΙΔΕΙΑ.
Γιατί η βενζίνη πήγε 2 ΕΥΡΩ.
Γιατί ο μισθός πήγε 600-700 ΕΥΡΩ.
Γιατί το πετρέλαιο πήγε 1 ΕΥΡΩ(και από το φθινόπωρο θα πάει 1.45!).
Γιατί έκλεισε η επιχείρηση μου.

Γιατί είμαι άνεργος και δεν μπορώ να βρω εργασία.
Γιατί δεν έχω να ταΐσω κυριολεκτικά τα παιδιά μου.
Γιατί δεν έχω να πληρώσω ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ.
Γιατί δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο μου.
Γιατί δεν βάλανε ούτε έναν κλέφτη πολιτικό στην φυλακή.
Για το μέλλον των παιδιών μου.
Για να δω επιτέλους κάποια στιγμή ένα φως.
Για να μην ντρέπομαι που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ.
Για τις 1900 αυτοκτονίες.
Για τους 20.000 άστεγους.
Για τους συνταξιούχους των 300 ευρώ.
Για τους πολύτεκνους που τους κόψανε τα επιδόματα.
Γιατί δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους ΑΥΤΟΙ!!
Γιατί δεν αντιπροσωπεύουν την δημοκρατία που θέλω να έχω ΑΥΤΟΙ!!
Γιατί τους σιχάθηκα.
Γιατί περπατάω με σκυμμένο το κεφάλι.
Γιατί είμαι σε απόγνωση.
Γιατί είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και λατρεύω την ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ !!!
Γιατί πια δεν χαμογελάω.
Γιατί πια δεν πάει άλλο!!!

Σταματήστε να βλέπετε ειδήσεις. Είναι πουλημένοι στο σύστημα που υπηρετούν και κάνουν προπαγάνδα!
Ότι θέλουν να μας περάσουν το λένε σαν πληροφορία πρώτα στις ειδήσεις για να συνηθίζουμε σιγά σιγά στην ιδέα και να μην αντιδρούμε. Εν όψει εκλογών, προσπαθούν να μας φοβίσουν ότι αν δεν βγει (συν)κυβέρνηση των δυο, η χώρα θα καταστραφεί!
Κάτι πρέπει να κάνουμε. Και η ώρα μας πλησιάζει. Στις 6 Μαίου, πρέπει να δώσουμε την απάντηση μας σε όλους αυτούς!!

Από το blog του Μόδεστου Ποζιάδη

Πηγή: Δεν ψηφίζω Πασοκ και Νέα Δημοκρατία γιατί... - RAMNOUSIA