Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ....ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ! ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!!!!!!


Μητσοτάκης : Στηρίξτε φιλο - ευρωπαϊκά κόμματα.......

Μητσοτάκης : Στηρίξτε φιλο - ευρωπαϊκά κόμματα : Την έντονη αντίδραση της ηγεσίας του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε

Την έντονη αντίδραση της ηγεσίας του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παρέμβαση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει μια νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ ώστε να σεβαστεί το Σύνταγμα και τη νομιμότητα ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν φιλοευρωπαϊκά κόμματα ώστε να σχηματίσουν άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Με γραπτή δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός θύμισε ότι οι μεγάλες κρίσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συμφορά, μπορεί όμως και να γίνουν ευκαιρία για να γίνουν άλματα προς τα εμπρός. «Είμαι βέβαιος ότι μπροστά στις κάλπες θα επικρατήσει λογική και η υπεύθυνη ψήφος θα δώσει στα φιλοευρωπαϊκά κόμματα την άνετη κυβερνητική πλειοψηφία» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Αλλωστε, τα αντιμνημονιακά κόμματα, δυστυχώς, πέραν της στείρας άρνησης, δεν παρουσίασαν καμία σοβαρή πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση. Αντίθετα, μερικά από αυτά έριξαν τραγικά χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η τύχη μας σήμερα είναι στα χέρια μας».

Οι αντιδράσεις. Οι αναφορές του επίτιμου προέδρου της ΝΔ προκάλεσαν τις εντονότατες αντιδράσεις τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσαν ανακοινώσεις για ν' απαντήσουν. «Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει. Αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό του αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων» ήταν η απάντηση του Περισσού στη φράση Μητσοτάκη ότι «το ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο».
Επίθεση στις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε και ο ΣΥΡΙΖΑ: «Θα μας εξέπληττε αν ο πρωτοπόρος του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα και διαχρονικός στυλοβάτης του συστήματος κ. Μητσοτάκης έλεγε κάτι διαφορετικό για το Μνημόνιο και το πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Ομως οι νουθεσίες του για παραβίαση του Συντάγματος με επίσπευση διαδικασιών είναι καινοφανείς και απαράδεκτες».
ta nea .gr

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/192480.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου