Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Θεωρίες συνωμοσίας: Ηταν σκηνοθετημένη η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου;


Θεωρίες συνωμοσίας: Ηταν σκηνοθετημένη η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου; 
 
Ο Μπιν Λάντεν δεν έχει καμιά σχέση: η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια συνωμοσία της κυβέρνησης Μπους με στόχο να δικαιολογήσει τις εισβολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ… Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τις επιθέσεις, όμως οι θεωρίες συνωμοσίας δεν λένε να ξεφτίσουν. Περιφρονώντας αναρίθμητες επίσημες, ανεξάρτητες ή δημοσιογραφικές έρευνες, συχνά ακόμη και προσβάλλοντας την κοινή λογική, ένας Αμερικανός στους επτά δηλώνει πεπεισμένος πως η αμερικανική κυβέρνηση ήταν αναμειγμένη σε συνωμοσία για τη σκηνοθεσία των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου που κόστισαν τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους. Μάλιστα η πεποίθηση πως υπήρξε συνωμοσία είναι πιο διαδεδομένη μεταξύ των νεοτέρων, καθώς την προσυπογράφει το 24% των προσώπων ηλικίας 16-24 ετών.

Από τη δολοφονία του Κένεντι μέχρι τις αμφιβολίες για την εθνικότητα του Μπαράκ Ομπάμα, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν μακρά ιστορία στις ΗΠΑ. Οι θιασώτες τους όμως παραμένουν μια μειονότητα και είναι ο στόχος των αντι-συνωμοσιολόγων σε ιστότοπους όπως ο www.debunking911.com. Από την άλλη, «όταν δει κανείς τις θεωρίες συνωμοσίας που είχε προωθήσει η ίδια η κυβέρνηση Μπους για τις σχέσεις ανάμεσα στον Σαντάμ Χουσεΐν και τον Μπιν Λάντεν και για τα όπλα μαζικής καταστροφής που δήθεν είχε στην κατοχή του ο πρώην πρόεδρος του Ιράκ, η δυσπιστία των Αμερικανών μπορεί να γίνει κατανοητή» λέει η ιστορικός Κάθι Ολμστεντ του Πανεπιστημίου Ντέιβις στην Καλιφόρνια.

1 Γιατί δεν αναχαιτίσθηκε ούτε ένα από τα αεροπλάνα;
Συνωμοσιολόγοι: Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι έδωσε διαταγή να μην αναχαιτιστούν.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι αεροπειρατές είχαν σταματήσει τη λειτουργία του τρανσπόντερ, το οποίο υποδεικνύει την ακριβή θέση του αεροπλάνου. Υπήρξε επίσης πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας της πολιτικής αεροπορίας (FAA) και τις ένοπλες δυνάμεις.

2 Γιατί κατέρρευσαν τόσο γρήγορα οι δίδυμοι πύργοι;
Συνωμοσιολόγοι: Οι δίδυμοι πύργοι καταστράφηκαν με ελεγχόμενες εκρήξεις κατεδάφισης. Οι θεωρίες επισημαίνουν τη γρήγορη κατάρρευσή τους, τη σύντομη διάρκεια των πυρκαγιών και τις αναφορές για ήχους εκρήξεων λίγο πριν από την κατάρρευση.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Τα αεροπλάνα προκάλεσαν ζημιές σε κολόνες στήριξης των κτιρίων ενώ αχρήστευσαν επίσης την αντιπυρική προστασία. Χύθηκαν περίπου 10.000 γαλόνια καύσιμου αεριωθουμένων και θερμοκρασίες ώς 1.000 βαθμούς Κελσίου έκαναν τα πατώματα να στραβώσουν και τις κολόνες να λυγίσουν, προκαλώντας ήχους «εκρήξεων». Το βάρος των ορόφων δημιούργησε ένα δυναμικό φορτίο πολύ μεγαλύτερο από αυτό για το οποίο είχαν σχεδιαστεί οι κολόνες.

3 Πώς μπορεί ένας ερασιτέχνης πιλότος να πραγματοποιήσει έναν περίπλοκο ελιγμό και να ρίξει ένα μεγάλο επιβατικό αεροπλάνο στο Πεντάγωνο χωρίς να αφήσει ίχνη;
Συνωμοσιολόγοι: Στο Πεντάγωνο δεν έπεσε το Μπόινγκ 757 αλλά ένας πύραυλος. Το αεροπλάνο δεν βρισκόταν υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα αλλά του ίδιου του Πενταγώνου.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Συντρίμμια αεροπλάνου και τα μαύρα κουτιά βρέθηκαν στον τόπο της καταστροφής. Υπάρχουν πολλά βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν συντρίμμια αεροπλάνου, καθώς και ενδείξεις για την πορεία που αυτό ακολούθησε, όπως σπασμένοι στύλοι ηλεκτρικού. Τα λείψανα του πληρώματος και των επιβατών βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν με έλεγχο του DNA.

4 Πώς μπορεί ένας ουρανοξύστης, ο οποίος δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο, να κατέρρευσε τόσο γρήγορα και συμμετρικά, όταν ουδείς άλλος ουρανοξύστης με χαλύβδινο σκελετό έχει καταρρεύσει ποτέ εξαιτίας πυρκαγιάς;
Συνωμοσιολόγοι: Το Κτίριο 7 του Ουόρλντ Τρέιντ Σέντερ καταστράφηκε με ελεγχόμενη κατεδάφιση και χρήση εκρηκτικών και εμπρηστικών υλικών.
Μερικοί σκεπτικιστές επιστήμονες ανακοίνωσαν πως βρήκαν «θερμιτικό υλικό», το οποίο αντιδρά βίαια όταν θερμανθεί, σε δείγματα σκόνης από το Γκράουντ Ζίρο.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Το κτίριο κατέρρευσε εξαιτίας ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που ξέσπασαν λόγω της κατάρρευσης του γειτονικού βόρειου πύργου και οι οποίες έκαιγαν επί επτά ώρες. Επιπλέον το «θερμιτικό υλικό» που βρήκαν στη σκόνη οι σκεπτικιστές επιστήμονες μπορεί να είναι απλώς ένας τύπος ασταριού.

5 Γιατί το σημείο της συντριβής της πτήσης 93 της United Airlines στο Σάνκσβιλ της Πενσυλβανίας ήταν τόσο περιορισμένο και γιατί δεν ήταν ορατά τα συντρίμμια του αεροπλάνου;
Συνωμοσιολόγοι: Το αεροπλάνο κατερρίφθη από πύραυλο και διαλύθηκε στον αέρα, με αποτέλεσμα τα συντρίμμια του να διασκορπιστούν σε μεγάλη έκταση.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου καθώς και ο καταγραφέας φωνής στο πιλοτήριο, από τον οποίο φάνηκε πως υπήρξε εξέγερση των επιβατών και οι αεροπειρατές έριξαν εσκεμμένα το αεροπλάνο. Οι αρχικές θεωρίες ότι βαριά συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων αποδείχθηκαν εσφαλμένες.

Οι αριθμοί της φρίκης από την 11η Σεπτεμβρίου

Οι αριθμοί της φρίκης από την 11η Σεπτεμβρίου.

 
 

Ο αριθµός των παιδιών που έχασαν έναν γονιό τους την 11η Σεπτεµβρίου ήταν 3.051. Δεκαεπτά παιδιά γεννήθηκαν από γυναίκες, οι σύζυγοι των οποίων σκοτώθηκαν στις επιθέσεις. Εννιά µήνες µετά, ο αριθµός των γεννήσεων στην πόλη της Νέας Υόρκης αυξήθηκε ώς 20% συγκριτικά µε τον Σεπτέµβριο του 2000.

Ερευνες έδειξαν ότι την εβδοµάδα µετά την 11η Σεπτεµβρίου, η κατανάλωση αλκοόλ αυξήθηκε έως 25% συγκριτικά µε την ίδια χρονική περίοδο του 2000. Μέχρι 10% αυξήθηκε η χρήση καπνού και µαριχουάνας 3,2%. Η προσέλευση του κόσµου σε εκκλησίες και συναγωγές επίσης αυξήθηκε ώς 20%.

Η συνολική αξία των έργων τέχνης που χάθηκαν στους δίδυµους πύργους ξεπερνά τα 100 εκατοµµύρια δολάρια. Σε αυτά περιλαµβάνονται έργα του Πικάσο και του Ντέιβιντ Χόκνεϊ, καθώς και τάπητας που είχε φιλοτεχνήσει ο Χουάν Μιρό για το Παγκόσµιο Κέντρο Εµπορίου.

Από τους αφανείς ήρωες, η Ροσέλ, ένα λαµπραντόρ που οδήγησε µε ασφάλεια το τυφλό αφεντικό του, τον Μάικλ Χίνγκσον, 78 ορόφους κάτω στον Βόρειο Πύργο, µεταφέροντάς τον στο σπίτι ενός φίλου.

Στο Google, οι 4 λέξεις - φαβορί την εβδοµάδα µετά τις επιθέσεις ήταν: Νοστράδαµος, CNN, Παγκόσµιο Κέντρο Εµπορίου και Οσάµα Μπιν Λάντεν.

Την εβδοµάδα που προηγήθηκε των επιθέσεων, άσκηση προσοµοίωσης µε την κωδική ονοµασία «Αγρυπνος Φρουρός» της Βορειοαµερικανικής Διοίκησης Αµυνας Αεροδιαστήµατος, που είναι υπεύθυνη για την προστασία του αµερικανικού εναέριου χώρου, περιλάµβανε την πειρατεία 4 αεροσκαφών. Προγραµµατιζόταν άλλη µία άσκηση για το πρωί των επιθέσεων.

Το αµερικανικό µυθιστόρηµα µε τις περισσότερες πωλήσεις το 2001 ήταν το «Desecration: Antichrist takes the throne» («Βεβήλωση: Ο Αντίχριστος παίρνει τον θρόνο) των Tim LaHaye και Jerry Jenkins.

Οταν ο Μοχάµεντ Ατα - από τους εγκεφάλους των επιθέσεων και επικεφαλής των αεροπειρατών - πήγε να κάνει «τσεκ ιν» στο αεροδρόµιο Λόγκαν στη Βοστώνη, το όνοµά του προκάλεσε συναγερµό στο σύστηµα ασφάλειας του αεροδροµίου και οι αποσκευές του δεν φορτώθηκαν στο αεροσκάφος.

Το ατσάλι από τα συντρίµµια στο Σηµείο Μηδέν µετατράπηκε σε εκατοντάδες αντικείµενα, όπως σταυροί και µνηµεία. Ενα από αυτά στα οποία περιέχεται (το Μνήµη και Φως) βρίσκεται στην Πάδοβα της Ιταλίας.

Νωρίτερα φέτος ο επίσηµος απολογισµός των θυµάτων της 11ης Σεπτεµβρίου αυξήθηκε κατά ένα, στα 2.753. Σύµφωνα µε τις ιατρικές αρχές της Νέας Υόρκης, ο Τζέρι Μποργκ, λογιστής, πέθανε πέρυσι από ασθένεια των πνευµόνων, που προκλήθηκε από την εισπνοή σκόνης στο Παγκόσµιο Κέντρο Εµπορίου.

Πέντε από τους αεροπειρατές έµειναν σε µοτέλ, ακριβώς έξω από τις πύλες της αµερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, τις ηµέρες πριν από τις επιθέσεις.

Τα µαύρα κουτιά του αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση 77 της American Airlines - συνετρίβη στο Πεντάγωνο - αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν µία ηµέρα αργότερα. Ο υπουργός Αµυνας Ντόναλντ Ράµσφελντ είπε ότι τα στοιχεία από τον καταγραφέα συνοµιλιών στο πιλοτήριο (το ένα µαύρο κουτί) δεν ήταν δυνατό να ανασυρθούν. Πιστεύεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά σε 40 χρόνια που αν και βρέθηκε ο καταγραφέας συνοµιλιών του πιλοτηρίου δεν έδωσε στοιχεία.

Εκατό ηµέρες χρειάστηκαν οι πυροσβέστες για να σβήσουν τις φωτιές στη Νέα Υόρκη.

Μόνο 291 πτώµατα βρέθηκαν «ανέπαφα» στο Σηµείο Μηδέν. Κάποιοι γονείς περίµεναν και έναν χρόνο ώσπου να βρεθεί κάτι από το παιδί τους.

Ο Τζον Πάτρικ Ο'Νιλ, ειδικός πράκτορας στο FBI, ο οποίος είχε ερευνήσει την πρώτη επίθεση στο Παγκόσµιο Κέντρο Εµπορίου του 1993 και την Αλ Κάιντα, έφυγε από το Οµοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) λόγω διαφορών για ζητήµατα πολιτικής. Η επόµενη δουλειά του ήταν η διεύθυνση του τοµέα ασφάλειας στο Παγκόσµιο Κέντρο Εµπορίου όπου και σκοτώθηκε το 2001.

Μεταξύ των 65.000 αντικειµένων που βρήκαν ψάχνοντας οι εργάτες ήταν 437 ρολόγια και 144 βέρες.

Οι επιστήµονες εκµεταλλεύτηκαν το πλεονέκτηµα της τριήµερης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τις Ηνωµένες Πολιτείες για να πραγµατοποιήσουν πειράµατα για τις επιπτώσεις των αεροσκαφών στην ατµόσφαιρα. Ανακάλυψαν ότι οι ηµέρες ήταν πιο ζεστές και οι νύχτες ψυχρότερες. Κατέληξαν στο συµπέρασµα ότι τα ίχνη των καυσαερίων που αφήνουν τα αεροσκάφη στον ουρανό επενεργούν σαν σύννεφα. Θωρακίζουν τη Γη από τον ήλιο στη διάρκεια της µέρας ενώ παγιδεύουν τη ζέστη τη νύχτα.
από: tanea.gr



 

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ...ΑΣΤΕΙΑ!!!!!

Βενιζέλος: "Κακόγουστα αστεία τα περί χρεοκοπίας της Ελλάδας"


image


Κυβερνητικά στελέχη από το Βερολίνο αφήνουν να διαρρεύσει ότι υπάρχει «σχέδιο Β» για στήριξη των γερμανικών τραπεζών σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας, υπονοώντας ότι πλέον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο.

Η διαρροή αυτή, λίγες ώρες μετά τις αυστηρές προειδοποιήσεις Μέρκελ και Σόιμπλε ότι δεν αποκλείεται ακόμη και έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ εάν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, κλιμακώνει τις -ήδη ασφυκτικές- πιέσεις στην Αθήνα για απόλυτη τήρηση του οικονομικού προγράμματος ανεξαρτήτως κόστους.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο τρεις πηγές στη γερμανική κυβέρνηση, το Βερολίνο εξετάζει σχέδιο για μέτρα στήριξης στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα σε περίπτωση που η Αθήνα δεν πάρει την 6η δόση και τα γερμανικά ιδρύματα καταγράψουν ζημιές από «κούρεμα» της τάξης του 50%, ενδεχομένως με χρήση οργάνων για την επανακεφαλαιοποίησή τους.

Η ίδια η φερόμενη ύπαρξη ενός «σχεδίου Β» υπογραμμίζει, όπως σημειώνει το πρακτορείο, την ανησυχία του Βερολίνου και την εντεινόμενη πίεση στην Αθήνα. Η Ελλάδα, φέρεται χαρακτηριστικά να ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόφλγκανγκ Σόιμπλε σε βουλευτές του κόμματός του, «βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού».

Το Βερολίνο περιμένει την έκθεση της τρόικας για την πρόοδο του ελληνικού προγράμματος -την στιγμή, όμως, που η αβεβαιότητα αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις αγορές ομολόγων, όπου τα spread και τα CDS των ελληνικών ομολόγων έχουν καταγράψει νέα ρεκόρ, παρασύροντας και τα χρεόγραφα των υπόλοιπων «αδύναμων κρίκων» της Ευρωζώνης.

Απάντηση του κ. Βενιζέλου, στις φήμες πέρι δήθεν χρεοκοπίας της Ελλάδας

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για διάφορα σχόλια και φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί δήθεν χρεωκοπία της Ελλάδας μέσα στο σαββατοκύριακο, δήλωσε τα εξής:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται αυτό το οργανωμένο κύμα “φημών” για δήθεν χρεωκοπία της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα κακόγουστο παιχνίδι, για μια οργανωμένη σπέκουλα, που στρέφεται κατά του ευρώ και της Ευρωζώνης συνολικά. Βασική επιλογή και προτεραιότητα της Ελλάδας είναι η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21 Ιουλίου και βεβαίως η πλήρης εφαρμογή των υποχρεώσεων της που απορρέουν από τις συμφωνίες της με τους θεσμικούς της εταίρους. Αυτή είναι η σαφής θέση της ελληνικής Κυβέρνησης που δεν λαμβάνει υπόψη της κανένα στοιχείο πολιτικού κόστους».
http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/70277.html

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ!!!!!

Δημόσιο -Τα πάντα για το ενιαίο μισθολόγιο - Υπολόγισε τον μισθό σου.

image


Μείωση των εισοδημάτων 10% - 40% αναμένεται να προκαλέσουν στη συντριπτική πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων (περίπου 450.000 άτομα) οι ρυθμίσεις του νέου ενιαίου μισθολογίου που αποφάσισαν να εφαρμόσουν η κυβέρνηση και η Tρόικα.
Όλα αυτά σύμφωνα με την τελική πρόταση για τη ριζική αναμόρφωση του καθεστώτος των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων και την καθιέρωση του ενιαίου μισθολογίου.
Οι μειώσεις αποδοχών θα ξεκινούν από τα 800 ευρώ το μήνα και αναμένεται να φθάσουν και σε επίπεδα υψηλότερα των 1.000 ευρώ το μήνα για τους υπαλλήλους του Δημοσίου, οι οποίοι σήμερα εισπράττουν πολύ υψηλά επιδόματα, όπως οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και στο υπουργείο Οικονομικών. Στις περιπτώσεις των πλέον υψηλόμισθων, οι συνολικές μηνιαίες απώλειες ενδέχεται να φθάσουν ακόμη και τα 1.500 ευρώ το μήνα.
Για τους περισσότερους υπαλλήλους, οι νέες μειώσεις αποδοχών θα κυμανθούν από 150 έως και 800 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό και το ύψος των μηνιαίων επιδομάτων που λαμβάνουν σήμερα.

Ποια επιδόματα καταργούνται

1. Από τα 104 βασικά, ειδικά και κλαδικά επιδόματα στο δημόσιο αναμένεται να καταργηθούν τουλάχιστον τα 89.
2. Στη θέση των επιδομάτων που θα καταργηθούν, θα θεσπιστεί ένα ενιαίο «επίδομα θέσης». Το επίδομα αυτό θα αντικαταστήσει, το σύνολο των υφιστάμενων επιδομάτων, ωστόσο για τους περισσότερους υπαλλήλους το ποσό του επιδόματος αυτού θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από το άθροισμα των επιδομάτων που καταβάλλονται με το ισχύον μισθολόγιο.
3. Οι βασικές αποδοχές κάθε υπαλλήλου θα απαρτίζονται από το βασικό μισθό και το επίδομα θέσεως, το οποίο θα διαφοροποιείται με βάση την εκπαιδευτική βαθμίδα, τα έτη υπηρεσίας, το βαθμό και το αντικείμενο εργασίας του υπαλλήλου.
4. Σε όσους υπαλλήλους επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους, που θα καθορίζονται με βάση συμβόλαια παραγωγικότητας ή αποδοτικότητας που θα υπογράφουν, θα καταβάλλονται επιπλέον «επιδόματα παραγωγικότητας».

Ποια επιδόματα μένουν

Ως αυτόνομα επιδόματα θα παραμείνουν μόνο:

  • η οικογενειακή παροχή
  • τα επιδόματα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
  • τα επιδόματα εορτών και αδείας
  • τα επιδόματα μεταπτυχιακών σπουδών
  • το επίδομα των αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Το «κίνητρο απόδοσης», το οποίο, μετά την πρόσφατη μείωσή του κυμαίνεται από 28 έως 50 ευρώ το μήνα, θα καταργηθεί πλήρως ή θα ενσωματωθεί στο βασικό μισθό. Ο πλήρης κατάλογος των επιδομάτων που θα καταργηθούν παρατίθεται στους αναλυτικούς πίνακες που δημοσιεύουμε στις επόμενες δύο σελίδες.

Ποιοι θίγονται περισσότερο

Από τους 450.000 δημοσίους υπαλλήλους, αυτοί που θα θιγούν περισσότερο με τις διατάξεις του νέου μισθολογίου θα είναι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθώς και οι υπάλληλοι των υπουργείων Οικονομικών, Οικονομίας, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας (πρώην Ανάπτυξης), Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Υποδομών (πρώην ενιαίο ΠΕΧΩΔΕ) και πρώην Τουριστικής Ανάπτυξης. Οι υπάλληλοι αυτοί λαμβάνουν και τα υψηλότερα επιδόματα σε όλο το στενό δημόσιο τομέα.

Οι προβλεπόμενοι μισθοί στο δημόσιο με βάση το ενιαίο μισθολόγιο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΕ
ΤΕ
ΔΕ
ΥΕ
0 ETH
17 ΕΤΗ 
33 ΕΤΗ
0 ETH
17 ΕΤΗ 
33 ΕΤΗ
0 ETH
17 ΕΤΗ 
33 ΕΤΗ 
0 ETH
17 ΕΤΗ 
33 ΕΤΗ 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚ. ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
1.578
1.963
2.308
1.527
1.896
2.226
1.383
1.714
2.017
1.237
1.523
1.786
Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1.460
1.820
2.142
1.409
1.753
2.060
1.288
1.595
1.875
1.166
1.428
1.668
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2.026
2.811
3.474
1.935
2.693
3.368
1.773
2.496
3.150
1.549
2.194
2.746
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
1.500
1.958
2.344
1.449
1.891
2.262
1.166
1.539
1.915
938
1.216
1.482
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
1.176
1.537
1.858
1.125
1.470
1.776
1.004
1.312
1.591
882
1.145
1.384
ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘ.ΝΗΣΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ
1.235
1.595
1.917
1.168
1.513
1.819
1.032
1.339
1.619
894
1.157
1.396
Γ.Γ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
1.517
1.877
2.199
1.466
1.810
2.117
1.345
1.652
1.932
1.223
1.485
1.725
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
1.531
1.892
2.212
1.463
1.807
2.113
1.296
1.604
1.883
1.127
1.390
1.629
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
1.261
1.622
1.943
1.210
1.555
1.861
1.089
1.397
1.676
967
1.230
1.469
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦ. & ΔΙΚΤΥΩΝ
1.479
1.840
2.161
1.428
1.773
2.079
1.190
1.497
1.777
1.068
1.330
1.570
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
1.338
1.699
2.020
1.287
1.632
1.938
1.166
1.474
1.753
1.044
1.307
1.546
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
1.419
1.779
2.101
1.368
1.712
2.019
1.247
1.555
1.834
1.125
1.387
1.627
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
1.479
1.840
2.161
1.389
1.543
2.040
1.242
1.549
1.829
1.108
1.370
1.610
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
1.571
1.931
2.253
1.515
1.859
2.166
1.389
1.697
1.976
1.262
1.525
1.764
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
1.297
1.658
1.979
1.246
1.591
1.897
1.125
1.433
1.712
1.003
1.266
1.505
 http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/70220.html