Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέθηκαν σε ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

 
Στο νοσοκομείο υπάλληλος από επίθεση στα Εξάρχεια
Οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί που δέχονται οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πολλαπλασιάζονται και πλέον φτάσαμε στον σοβαρό τραυματισμό ελεγκτή, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Δημοκρατίας» το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, που πραγματοποιούσε έλεγχο σε καταστήματα των Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από μπράβους της νύχτας, που φορούσαν μάλιστα κουκούλα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μπαράκι.

Και οι τρεις «ράμπο» του ΣΔΟΕ πήγαν στο νοσοκομείο, ενώ ένας εξ αυτών νοσηλεύεται ακόμη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, χτυπημένος στον θώρακα και στους πνεύμονες. Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «ξαφνική επίθεση, που κράτησε λίγα λεπτά».

Το επόμενο βράδυ στην περιοχή πήγε άλλο κλιμάκιο, που επίσης προπηλακίστηκε από πελάτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που συνέβη το περιστατικό κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς αυτεπάγγελτα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί παρόμοια περιστατικά σε ταβέρνες της ανατολικής Αττικής, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/226817/epitethikan-se-elegtes-tou-sdoe/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου