Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ.....ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!!

Διαμαντοπούλου: Δήλωση για "έξοδο της χώρας από το ευρώ".


Διαμαντοπούλου: Δήλωση για "έξοδο της χώρας από το ευρώ" 
 
Δήλωση -«βόμβα» έκανε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Για πρώτη φορά υπουργός της κυβέρνησης δηλώνει ανοιχτά ότι μπορεί να βγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Όπως παραδέχτηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος «στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και η έξοδος από την ευρωζώνη».

«Σταθερά θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές», είπε και τόνισε: «Εάν οδηγηθούμε σε εσωτερικό χάος και ο χρόνος φεύγει χωρίς ισορροπία, όλοι οι κίνδυνοι είναι ανοιχτοί, ακόμη και ο κίνδυνος ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ»!

Στο ίδιο κλίμα πάντως και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι αυτή που επιθυμεί την επιστροφή στην δραχμή.

Κατά τα άλλα... η υπουργός ζήτησε συγνώμη από γονείς και μαθητές για την ταλαιπωρία, ωστόσο έριξε τις ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την κατάσταση και προανήγγειλε έρευνα για την καθυστέρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να λάβουν οι μαθητές φωτοτυπίες και DVD αντί για βιβλία.

«Ούτε οι γονείς, ούτε οι μαθητές, ούτε οι καθηγητές οφείλουν να κατανοήσουν τις αδυναμίες του κράτους. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία αυτή και αναλαμβάνω την ευθύνη για να βρεθούν λύσεις» είπε.

«Έχω ζητήσει από το υπουργείο Δικαιοσύνης να ελέγξει την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενη στα κενά των εκπαιδευτικών εκτίμησε ότι 7.000 εκπαιδευτικοί έχουν επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες και οι συγχωνεύσεις προχωρούν.
Επιπλέον, η κ. Διαμαντοπούλου υποστήριξε ότι ήταν αναμενόμενες οι κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια, καθώς υπάρχουν συμφέροντα.

«Στο νόμο αντιδρούν όχι οι φοιτητές, αλλά οι φοιτητικές παρατάξεις, οι οποίες θίγονται απολύτως, καθώς δεν θα συμμετέχουν πλέον στην εκλογή των πρυτάνεων».Τέλος, όπως γνωστοποίησε η ίδια την Τρίτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να μην υπάρχουν -σκόπιμες- παρανοήσεις.
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/130561.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου