Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ζώδια Ζυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/09/2011


.


Γενικές Προβλέψεις
Κάποιες συναντήσεις σήμερα, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις έντονο δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και θα βρεις κατανόηση σε όλα όσα σκέφτεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να σου εξομολογήσει όλα όσα τον απασχολούν και αφορούν στο κοινό σας μέλλον.  Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα να περιμένεις ευχάριστες, αφού θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία με ένα άτομο που εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Όμως, φρόντισε να κινηθείς με διακριτικότητα.
 
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα, που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθανθείς ικανοποίηση.


http://www.tlife.gr/tastro.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου