Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

 Καραμανλής γλύτωσε τη δολοφονία. Εμείς;

Ιδιαίτερη έκπληξη μου προκάλεσε το άρθρο στο cosmo.gr σχετικά με το σχεδιασμό της δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Μόνο που η έκπληξή μου δεν είχε να κάνει με την είδηση, αλλά με το ότι δεν περίμενα να αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο τόσο σύντομα και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.
Ας κάνουμε μία σύντομη αναδρομή σε κάποια γεγονότα-κλειδιά που συνέβησαν επί Καραμανλή.  Ας θυμηθούμε εκείνο το καλοκαίρι που καιγόταν όλη η χώρα.Μέσα σε μία μέρα είχαν εκδηλωθεί περισσότερες από 190 εστίες πυρκαγιάς σε όλη την Ελλάδα. Θυμάμαι τον κόσμο, με τη «βοήθεια» φυσικά των ΜΜΕ, να αναζητά τους δράστες σε τυχαίους εμπρηστές, απρόσεχτους που πέταξαν το τσιγάρο τους, σε μία γιαγιά που ήθελε να κάψει χόρτα…Πραγματικά απορούσα, γίνεται σε μία μέρα να «τύχει» να δράσουν τόσα πολλά, «τυχαία» και διαφορετικά άτομα σε όλη τη χώρα, ώστε να προκαλέσουν σχεδόν 200 εστίες πυρκαγιάς; Μία μόνο απάντηση μπόρεσα να βρω: Οικονομικός πόλεμος! Από ποιούς; Δε χρειάζεται  να απαντήσω…
Το είχα συζητήσει με το περιβάλλον μου τότε και όλοι με κοιτούσαν περίεργα. Μάλιστα, κάποια κοντινά μου πρόσωπα μού είπαν: «Δεν είναι όλα συνωμοσίες»!
Αργότερα, το θέμα του Γρηγορόπουλου. Ένα τραγικό γεγονός, ο χαμός ενός παιδιού, χρησιμοποιήθηκε αρκετά «έξυπνα» , ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε κοινωνική αποσταθεροποίηση μέσω των κοινωνικών αναταραχών που ξέσπασαν τότε.
Στη συνέχεια, είχαμε το Βατοπέδι και τα σχετικά σκάνδαλα που επέφεραν πολιτική αποσταθεροποίηση. Από τότε μού φαινόταν πολύ περίεργο να είναι όλα αυτά γεγονότα που «έτυχε» να συμβούν και τα περί Βατοπεδίου, μάλιστα, να αποκαλυφθούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Γεγονότα που έπληξαν τις πηγές της χώρας, τον τουρισμό, τον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό ιστό και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω στόχο να πάρω κάποια κομματική θέση, εξάλλου κανένα κόμμα δε με εξέφρασε ποτέ. Εκφράζω απλώς τις ανησυχίες μου.
Κάτι άλλο που μου είχε προκαλέσει εντύπωση , ήταν ότι ο τότε πρωθυπουργός ήταν σχεδόν ανύπαρκτος στα γεγονότα, σα να είχε εξαφανιστεί…Σαν κάποιοι να του είχαν απαγορεύσει να πάρει θέση. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι, πέραν των παραπάνω πληγμάτων, ένας ακόμα στόχος ήταν να φύγει από την εξουσία (ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί το σενάριο να φύγει και απ’τη ζωή…) ο Κ. Καραμανλής. Για ποιό λόγο; Γιατί είχε το «θράσος» να συνάψει σχέσεις με τη Ρωσία και να ξεκινήσει διάλογο με τον Πούτιν για τον αγωγό φυσικού αερίου. Με άλλα λόγια, τόλμησε να στραφεί προς «το άλλο στρατόπεδο»…
Έξυπνο, ε; Ισοπεδώνουμε τη χώρα και ταυτόχρονα στρέφουμε τον κόσμο εναντίον του Πρωθυπουργού της, αφού κατά τη διάρκεια της δικής του διακυβέρνησης συμβαίνουν όλα αυτά! Και ιδού οι αποδείξεις, το σχέδιο «Πυθία»…
Ο παππούς μίας φίλης μου είχε πει κάποτε: «Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Αλλάζει ο τρόπος…» Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή του την κουβέντα! Έτσι είναι…στο Μεσαίωνα έκαιγαν ανθρώπους στη φωτιά. Τώρα τους καίνε στην ηλεκτρική καρέκλα. Στο Μεσαίωνα απαγχόνιζαν κόσμο δημόσια. Τώρα απαγχονίζουν και διακινούν  τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο διαδίκτυο. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο πόλεμος γινόταν μόνο με όπλα, τανκς, πολεμικά αεροσκάφη και πλοία. Τώρα ο πόλεμος είναι οικονομικός, χημικός, ψυχολογικός.
Τί συμβαίνει με τα τρόφιμα τα τελευταία χρόνια; Τρελλές αγελάδες, γρίπη των πουλερικών, γρίπη των χοίρων και πρόσφατα τα «αγγουράκια»! Τί νιώθει ένας άνθρωπος στη σκέψη ότι τα τρόφιμα είναι μολυσμένα; Ανυσηχία και φόβο για την υγεία του και συνεπώς για τη ζωή του.
«Τρομοκρατία»! Η καινούρια μόδα στο λεξιλόγιο των Μεγάλων Δυνάμεων. Ποιό είναι το συναίσθημα του ανθρώπου που αισθάνεται ότι ζει σε μία κοινωνία όπου η ζωή του μπορεί να απειλειθεί ανά πάσα στιγμή; Φόβος, ίσως και τρόμος. Αυτό είναι το κοινό στοιχείο σε όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, η ενεργοποίηση του φόβου στο λαό ως σύνολο και στον άνθρωπο εξατομικευμένα. Τί ανάγκη έχει ο άνθρωπος που απειλείται και φοβάται; Ανάγκη από προστασία, από ασφάλεια. Πώς μπορεί να την αποκτήσει; Με την εγκατάσταση εκατομμυρίων καμερων σε όλη τη χώρα (βλέπε Αγγλία, μία κάμερα ανά 14 κατοίκους), ώστε να εντοπίζονται ενδεχόμενες τρομοκρατικές ενέργειες. Με την παροχή «προστατευμένης» τροφής που θα παράγεται σε «ειδικά» εργαστήρια, με κανόνες ασφαλείας. Και  διάφορα άλλα…
Ξέρω, εκ των προτέρων ότι μπορεί να χαρακτηριστώ ως συνωμοσιολόγος ή ακόμα και παρανοϊκή. Δεν μπορώ, όμως, να μη μοιραστώ αυτές μου τις σκέψεις. Πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρξει κι άλλος «ιός» σε νέα κατηγορία τροφίμων, π.χ. φρούτα ή ψάρια. Ποιός τους δημιουργεί αυτούς τους ιούς…;Το αφήνω στην κρίση σας. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, πολλοί από εμάς θα έχουμε πεισθεί ότι τα μεταλλαγμένα είναι η μόνη μας ελπίδα, ώστε να είμαστε «ασφαλείς» και να «ξέρουμε» τί τρώμε. Και δε θα χρειαστεί να μας το επιβάλουν…Θα το ζητήσουμε εμείς…
Και κάτι τελευταίο. Δυσκολεύομαι να αποδώσω τη βροχή τόσων ημερών μες στον Ιούνιο στα καιρικά φαινόμενα. Η δημιουργία τεχνητής βροχής είναι εφικτή εδώ και κάποια χρόνια (βλέπε Κίνα). Να πιστέψω, λοιπόν, ότι και η βροχή μες στον Ιούνιο, στην Ελλάδα και ενώ εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έχει ξεχυθεί στους δρόμους, είναι τυχαίο γεγονός;
Ε, όχι! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι τυχαία! Προτιμώ να «ταμπελωθώ» ως συνωμοσιολόγος! Αρνούμαι να το πιστέψω! Αρνούμαι να φοβηθώ!




Ο Καραμανλής γλύτωσε τη δολοφονία. Εμείς;*Η Ανθή Μπελλέ είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και ειδικεύεται στη Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία.

ΜΙΑ ΜΠΡΟΣ, ΔΥΟ.....ΠΙΣΩ!!!!!

Αναδίπλωση της κυβέρνησης για την επιστροφή του φορο-μπόνους των αποδείξεων.


  (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )
«Πήρε πίσω» ουσιαστικά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος -αποδίδοντας την μάλιστα σε «νομοτεχνική παρεξήγηση»- την πρωτοφανή διάταξη του εφαρμοστικού νόμου βάσει της οποίας οι φορολογούμενοι καλούνταν να επιστρέψουν επιστροφή φόρου που κέρδισαν μέσω της συλλογής αποδείξεων, αν το ποσό ξεπερνούσε τα 300 ευρώ.

«Αυτό δεν πρόκειται να γίνει» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, μετά τις εννέα το βράδυ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter.

Να σημειωθεί ότι το τρίωρο που μεσολάβησε από τη στιγμή που δόθηκε ο εφαρμοστικός νόμος στην δημοσιότητα, υπήρξε θύελλα αντιδράσεων, με κάποιους να μιλούν για απώλεια και του τελευταίου ψήγματος αξιοπιστίας της κυβέρνησης.

Παγωμάρα για τη συγκεκριμένη ρύθμιση φαίνεται ότι επικράτησε και στο ΠΑΣΟΚ, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο να δηλώνει άγνοια της συγκεκριμένης ρύθμισης και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Πρωτόπαπα να τονίζει ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο Mega o κ. Πάγκαλος είπε ότι «εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι λυπηρό» και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Την διαφωνία του με την επίμαχη διάταξη εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, επισημαίνοντας στο Mega ότι δεν υπήρξε ενημέρωση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με μία τέτοια ρύθμιση.
Newsroom ΔΟΛ

Άρση τραπεζικού απορρήτου, χωρίς εισαγγελική άδεια!

Για τους φοροφυγάδες προανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Την άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους φοροφυγάδες χωρίς να έχει προηγηθεί άδεια της εισαγγελικής αρχής ανακοινώνει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και την ανακοίνωση του νέου σκληρού πακέτου μέτρων κάνει λόγο για το κενό της τάξης των 5,6 δις ευρώ που υπήρχε στο Μεσοπρόθεσμο και έπρεπε να καλυφθεί έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα ενώ χαρακτήρισε την ημέρα του Μεσοπρόθεσμου ως εξαιρετικά δυσάρεστη για τον ίδιο.

" Έπρεπε να πω πικρές αλήθειες κι έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη για σκληρά μέτρα που ενέχουν και το στοιχείο της αδικίας, τα οποία όμως είχαν καταστεί εκ των πραγμάτων αναγκαία" επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος ο οποίος τονίζει πως " το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα , η οριστικοποίησή του και η ψήφισή του από τη Βουλή , είναι μια σωστή κίνηση."

Ο Υπουργός Οικονομικών παραδέχεται πως υπάρχει υπερφορολόγηση ενώ αναφέρει ότι το κλίμα που επικρατεί στο εξωτερικό για τη χώρα μας είναι πολύ κακό, " όχι μόνο για λόγους αποτελεσματικότητας και ρυθμού λειτουργίας του κράτους αλλά και γιατί προβληματίζει πάρα πολύ τους εταίρους μας η έλλειψη πολιτικής συναίνεσης."

Ο κ. Βενιζέλος υπενθυμίζει την πρόταση που είχε κάνει για την ανάγκη το Μεσοπρόθεσμο να ψηφιστεί από 180 βουλευτές κυρίως γιατί έτσι όπως τονίζει θα μεγάλωνε η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας.

http://www.cretalive.gr/new/40474/greece/Arsi_trapezikou_aporritou,_choris_eisaggeliki_adeia

ΜΕ 21 ΚΑΙ 20% ΕΓΙΝΑΝ.....ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ!!!!

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τη ΝΔ που αναδεικνύει ως πρώτη δύναμη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 21,4%, το ΠΑΣΟΚ το 20%, και ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,5% , ο ΛΑΟΣ με 5,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2% , το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών με 2% ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 10,3%. Το 17% των πολιτών μάλιστα δηλώνει πως θα απέχει ή θα ρίξει λευκή ή άκυρο.

Σύμφωνα με την έρευνα ο ανασχηματισμός επιβράδυνε την πτώση του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο η πρόθεση ψήφου δείχνει την ΝΔ μπροστά με 21,4% και το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί με 20%. Οι πολίτες εκτιμούν σε ποσοστό 54,9% ότι αν γίνουν πρόωρες εκλογές θα κερδίσει η ΝΔ.

Ακολουθούν ΚΚΕ: 7,5%, ΛΑΟΣ: 5,8%, ΣΥΡΙΖΑ: 3,6%, Δημοκρατική Συμμαχία: 2,8%, Δημοκρατική Αριστερά: 2,8%.

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ποσοστό 60,3% τάσσεται υπέρ της συναίνεση των κομμάτων, ενώ όσον αφορά το Μεσοπρόθεσμο το 50% τάσσεται υπέρ της εφαρμογής του (από το να πτωχεύσουμε) με την προϋπόθεση όμως ότι θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση.
Star.gr
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/114473.html

ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 700€; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ;

Ο λαός επιτίθεται στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Κίνημα δεν πληρώνω άδικους φόρους - Να φύγει η κυβέρνηση)

image

του Γιάννη Τσαραγκλή - Η απαράδεκτη έως φασιστική - λόγω της αδικίας που παράγει - φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης την ώρα που 1 εκ. πολίτες και οικογενειάρχες είναι άνεργοι και κινδυνεύουν να καταρρεύσουν χωρίς εισόδημα, φέρνει πολύ κοντά στο να ξεκινήσει εκ μέρους του λαού το κίνημα "Δεν πληρώνω κανέναν άδικο φόρο" και να φύγουν από την εξουσία ο φορομπήχτες!!!


Να φύγουν τώρα:

Γιατί δεν γίνεται να τιμωρούν με τέλη κυκλοφορίας και πρόστιμα κάθε χρόνο κάθε ανυποψίαστο μικρομεσαίο κακομοίρη Έλληνα που αγόρασε εδώ και 10 χρόνια ένα αυτοκίνητο 2000 cc (επειδή το επέτρεψε με νόμο η τότε κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη και οι τράπεζες έδιναν αβέρτα δάνεια) και να τον βαφτίζουν σήμερα ...πλούσιο μόνο με αυτό το κριτήριο, ενώ μπορεί να είναι άνεργος ( από την πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ) και μην μπορεί να το πουλήσει λόγω των απανωτών μέτρων που έβαλαν, η Μπιρμπίλη, ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος, ξεφτιλίζοντας την αγορά αυτοκινήτου. Τα ίδια λεφτά θα μάζευαν εάν μείωναν στο 1/3 τον στόλο των κρατικών αυτοκινήτων και τις σπάταλςς άδικες μετακινήσεις κρατικών ...παραγόντων.

Να φύγουν τώρα :

Γιατί η σοσιαλιστική φορομπηχτική κυβέρνηση δεν μειώνει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ καμία από τις δημόσιες δαπάνες των υπεράριθμών ρουσφετολογικών δημοσίων υπαλλήλων και των οργανισμών που σαν ΠΑΣΟΚ προσέλαβε και δημιούργησε. Στο Μεσοπρόθεσμο ζητάει 6,5 δισ. φόρους και κόβει ( στα χαρτιά) μόνο 200 εκ.ευρώ δαπάνες.

Γιατί το Υπ. Υγείας - παρά τις εκατοντάδες συνεντεύξεις Λοβέρδου - δεν έχει καταφέρει να σταματήσει τα νοσοκομεία ν ααγοράζουν υλικά αυξημένα κατά 400% έως 800%.

Δεν μπορεί και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πιάσει τη φοροδιαφυγή που βούλιαξε τις Ελβετικές τράπεζες με 600 δισ. ευρώ Ελληνικά λεφτά, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί στο εξωτερικό τα δίκαια της Ελλάδας, κρατά ενώ ΡΗΜΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ τον Πασοκικό κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό που κατεβάζει το διακόπτη της ΔΕΗ “σκοτώνοντας” τη μικρομεσαία επιχείρηση, κλείνουν  τα λιμάνια και τους αρχαιολογικούς χώρους και διώχνουν τον τουρισμό.

Δεν αποκαλύπτει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ το λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλων ειδών.

Εκμεταλλεύεται ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΩΝ 2 εκ. λαθρομετανάστες τους οποίους αφήνει να βοηθάνε τη φοροδιαφυγή και την αποφυγή εισφορών, δουλεύοντας κρυφά.

Γιατί νομιμοποιεί 1 εκ. αυθαίρετα αδιαφορώντας για τις πυρκαγιές που θα βάλει και παράλληλα προσλαμβάνει και άλλους Πασόκους πολεοδόμους, δασάρχες, νομάρχες και φύλακες, αντί να τους διώξει όλους αφού άφησαν και έγινε όλη η Ελλάδα αυθαίρετη με μαύρα χρήματα.
Δεν βγάζει τσιμουδιά η φορομπηχτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πλέον για τον Τσοχατζόπουλο, το Μαντέλη, τον Τσουκάτο και απλά ψάχνει τρόπο να φέρει άδικα σε εισπρακτική και φορολογική απόγνωση, όλους του εργαζόμενους, ανέργους και μικροεπιχειρηματίες του δημοσίου τομέα, για να μην πειράξει κανέναν από τον δημόσιο που είναι τα ρουσφέτια και οι ψηφοφόροι του.  Η κυβέρνηση αυτή έφθασε στο τέλος της. Η κοινωνία βράζει με τα ΑΔΙΚΑ αυτά φορομηχτικά νέα μέτρα της Μεσοπρόθεσμης σκλαβιάς, γιατί όπως λέει χωρίς να κοκκινίζει και ο "ρήτορας" Βενιζέλος, δεν είναι τα τελευταία.

Σε ατμόσφαιρα σύγχυσης εντός της ΚΟ του ΠαΣοΚ, με τις αντιδράσεις και τη δυσφορία των πολιτών να κλιμακώνεται και με ένα ακόμη δίλημμα να αιωρείται πάνω από τη διαδικασία, διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο και τον πρώτο εφαρμοστικό νόμο.

Επειτα και από τη δημοσιοποίηση της εξαιρετικά δυσμενούς εκδοχής του πακέτου μέτρων από τον νέο υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Ευ. Βενιζέλο, το κλίμα μεταξύ των βουλευτών του ΠαΣοΚ είναι εκρηκτικό. Τουλάχιστον δύο βουλευτές (οι κκ.Αλ. Αθανασιάδης και Θ. Ρομπόπουλος) έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπερψηφίσουν, άλλοι δύο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (οι κκ. Π. Κουρουμπλής και Ν. Σαλαγιάννης), ενώ τα ερωτηματικά παραμένουν για την κυρία Χρύσα Αράπογλου - χωρίς πάντως να είναι βέβαιο ότι οι αντιδράσεις περιορίζονται σε αυτούς.

Όλα αυτά σημαίνουν, εφόσον επιβεβαιωθούν, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ξεκινά από τους 153 βουλευτές, με κίνδυνο να… πάψει να είναι πλειοψηφία, λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από 155 βουλευτές.

Η ονομαστική περιπλέκει την κατάσταση

Η κατάσταση περιεπλάκη από τη στιγμή που ο ΛαΟΣ και το ΚΚΕ ανακοίνωσαν ότι θα ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία, γεγονός που καθιστά ακόμη δυσκολότερη την υπερψήφιση του σχεδίου.

Υπό το βάρος αυτών των δεδομένων, κάποιοι βουλευτές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να παραιτηθούν, χωρίς να διευκρινίζουν αν αυτό θα γίνει πριν ή μετά την ψηφοφορία, ενώ σε αυτή τη φάση δεν είναι ορατό το ενεδχόμενο διαρροών από άλλα κόμματα, ειδικώς αφότου ανακοινώθηκαν και τα φορολογικά μέτρα που ανατρέπουν δραματικά τα δεδομένα για εκατομμύρια φορολογούμενους.

Χαρακτηριστικό είναι δε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «εξαιρετικά λυπηρή» τη ρύθμιση που ισοδυναμεί με ανάκληση του οφέλους από τη συλλογή αποδείξεων, ενώ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ , Χρ. Πρωτόπαπαςεξέφρασε τη διαφωνία του με κάποια από τα επαχθή μέτρα που συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο και τόνισε ότι υπάρχει περιθώριο βελτιώσεων.

Υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεων;
Εν όψει αυτών, η κοινοβουλευτική διαδικασία της ερχόμενης εβδομάδας είναι η κρισιμότερη της περιόδου που ξεκίνησε έπειτα από την υπογραφή του μνημονίου και ενώ υπό κανονικές συνθήκες - αν δηλαδή δεν υπάρξουν ανατροπές και εξελίξεις έως τότε - ακολουθεί άλλο ένα κρίσιμο κοινοβουλευτικό ραντεβού, εκείνο για την νέα δανειακή σύμβαση, το νέο μνημόνιο για την χρηματοδότηση της Ελλάδας, που τοποθετείται το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο και καθώς αναμένεται μία δραματική κοινοβουλευτική διαδικασία από την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα φανεί αν υπάρχει περιθώριο αλλαγών στο νομοσχεδίο, ή στον εφαρμοστικό νόμο, το δίλημμα που έχει τεθεί στους βουλευτές του ΠαΣοΚ είναι το ίδιο: ψήφιση του μεσοπρόθεσμου ή στάση πληρωμών.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ........

Ν.ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Θ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ Α ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΠΑΣΟΚ: Αθανασιάδης και Ρομπόπουλος κατά του Μεσοπρόθεσμου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011, 15:12
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και στη συνέχεια, πιθανότατα, να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Θωμάς Ρομπόπουλος, σε δηλώσεις του το πρωί στον ραδιοσταθμό Real Fm. «Δεν μασάω από την απειλή ότι δεν θα δοθεί η πέμπτη δόση» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, και ο βουλευτής Αλέκος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, μιλώντας στο πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Θα θυσιαστώ, για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής Καρδίτσας, Νίκος Σαλαγιάννης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε αλλαγές. Διεκπεραίωσε μια υπόθεση που σε μεγάλο βαθμό ήταν διαμορφωμένη. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα είναι ότι οι γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο κόβονται κάθε μέρα και πιο πολύ. Δεν πιστεύει κανένας κανέναν. Μιλάμε και δεν μας ακούει κανένας. Και κανένας Βενιζέλος δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα και να απαλλάξει το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας, αν δεν πιάσει πρώτα τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη. Δεν το κάναμε 20 μήνες, αλλά δεν προετοιμάσαμε και έναν μηχανισμό. Και αυτό δεν είναι ανικανότητα ή αναποτελεσματικότητα. Είναι πολιτική ανηθικότητα. Μας βασανίζει όλους ότι θα χρειαστούν και άλλα μέτρα, αν δεν υπάρξει ένα μνημόνιο ανάπτυξης».
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011, 15:12   zougla.gr
http://syntaxioyxos-naftikos.blogspot.com/

ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

«Καταδότες Πατέρας και Κούγιας»

«Καταδότες Πατέρας και Κούγιας»
Καταδότες χαρακτήρισε τους Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια ο Αχιλλέας Μπέος στο «SportFM Μαγνησίας 89,5». Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για συμμετοχή στο σκάνδαλο «Koriopolis», τόνισε πως θα αποδείξει πως πρόκειται για μια σκευωρία εις βάρος του ενώ παρακάλεσε τον κόσμο που βρίσκεται στον Βόλο να μην προβεί σε ακρότητες.

«Ούτε δωροδοκώ, ούτε χρηματίζω, ούτε απειλώ, ούτε εκβιάζω. Είναι μια σκευωρία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που στην Κατοχή ήταν καταδότες που φορούσαν κουκούλες. Έτσι έχει γίνει και με τον κ. Νίκο Πατέρα. Ένας άλλος καταδότης είναι και ο Αλέξης Κούγιας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.



Αναλυτικά τα όσα λέει για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του ο Αχιλλέας Μπέος:

«Θα ήθελα να πω πέντε πράγματα ουσίας γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που περνάω και θέλω να πω πέντε πράγματα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Θέλω να πω πώς περνάω ένα δράμα γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να ζήσω κάτι τέτοιο. Θα το χειριστώ και θα το διαχειριστώ εγώ προσωπικά. Δεν θέλω ο κόσμος του Βόλου να προβεί σε ακρότητες. Τους παρακαλώ, να μην δώσουν καμία έκταση και να κάνουν συλλαλητήρια και να πουν ότι τους υποκινώ εγώ. Τους ευχαριστώ και δεν χρειάζονται ακρότητες.

Είναι υποχρέωση του κόσμου, όλης της Μαγνησίας, να στηρίξουν αυτή την ομάδα μοντέλο, που είναι δημιούργημα δικό μου και που πλέον είναι δημιούργημα και κάνει περήφανο όλο τον Βόλο. Επειδή υπάρχουν κακόβουλοι που ψάχνουν σε στιγμές δύσκολες να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις, να τους πω μερικά πράγματα από εδώ που είμαι. Στις συνομιλίες, που δεν αντιλέγω ότι είμαι εγώ, ούτε δωροδοκώ, ούτε χρηματίζω, ούτε απειλώ, ούτε εκβιάζω κανέναν. Είναι μια σκευωρία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που στην Κατοχή ήταν καταδότες και φορούσαν κουκούλες. Έτσι έχει γίνει και με τον κ. Νίκο Πατέρα, που έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία μετά την προσωπική μου ρήξη. Δυστυχώς λυπάμαι που ήπια 5 ή 15 καφέδες μαζί του και λυπάμαι που έκατσα στο ίδιο τραπέζι.

Ένας άλλος καταδότης είναι και ο Αλέξης Κούγιας. Μπορεί να έχουν γίνει και κάποια λάθη, όπως έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Όχι όμως να το πληρώσουν κι αθώοι. Και δεν μιλάω για το άτομό μου. Ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της. Με τον κ. Νίκο Αλέφαντο έχω να μιλήσω για τουλάχιστον 8 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος για να με συλλυπηθεί για τον χαμό του πατέρα μου και να έρθει στην κηδεία την Δευτέρα, αλλά έγινε την Παρασκευή. Παρουσιάζουν μια συνομιλία με τον κ. Αλέφαντο που δεν έχει γίνει ποτέ. Όχι ότι προκύπτει τίποτα. Αλλά θέλω να δείξω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το οικοδόμημα. Τώρα συναντώ ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καθόλου και λένε πως έχω συνεργασία».


Ερωτηθείς για το λόγο που υποθέτει που έχουν γίνει όλα αυτά, απάντησε: «Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο... Θα πω ένα πράγμα. Έχετε υποχρέωση, οι Βολιώτες, να υπερασπιστείτε αυτή την ομάδα που είναι ομάδα-μοντέλο, που πληρώνει κάθε μήνα πάνω από 150.000 ευρώ στην Εφορία και το ΙΚΑ και με ένα ποδόσφαιρο ποιότητας που χαίρεται ο κόσμος. Τον Αχιλλέα τον Μπέο δεν θέλω να τον προστατεύσει ο κόσμος. Ξέρει ο Αχιλλέας Μπέος θα προστατεύσει ο ίδιος τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος ότι οι δικαστές δεν θα επηρεαστούν από τις πιέσεις. Είναι δυνατόν να προφυλακίζονται άνθρωποι γιατί είναι ύποπτοι φυγής; Έχω πέντε παιδιά. Που να πάω;».

Για τις συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει ως κρατούμενος, ανέφερε: «Οφείλω να σεβαστώ τις Αρχές, γι' αυτό και μπορεί να κλείσει το τηλέφωνο. Όπως λένε ότι η ζωή είναι ένα σχολείο, έτσι και στα 53 μου μαθαίνω νέα πράγματα, αλλά θα με κάνουν πιο δυνατό. Είναι μια σκευωρία, που δικαστές που σέβονται αυτό που έχουν ορκιστεί, θα το καταλάβουν».

Για το αν επηρεάζεται το μέλλον του συλλόγου, είπε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δομηθεί για να αντέξει στα δύσκολα. Είναι ένα σύγχρονο αεροπλάνο, με αυτόματο πιλότο. Οι άνθρωποι στο ΔΣ είναι άξιοι και δεν χρειάζονται τον Αχιλλέα Μπέο. Αρκεί να τους στηρίξει ο κόσμος. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει κεφάλαιο στον τραπεζικό της λογαριασμό».
Όσον αφορά στα σενάρια για τον ενδεχόμενο υποβιβασμό στην Football League, τόνισε: «Θεωρώ ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Αν γίνει στρατιωτικός νόμος, ότι θέλεις κάνεις. Τα ποινικά δικαστήρια δεν το αποφασίζουν για την τύχη μιας ομάδας. Για αυτό είναι αρμόδια τα όργανα της ΕΠΟ, της Super League και αν διαπιστώσουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εμπλέκεται είτε με απειλή, είτε με εκβιασμό, τότε να τον ρίξουν. Αν δεν το δείξουν πως θα το κάνουν; Αν θέλω κάποιος να με βοηθήσει ή θέλω κάποια χάρη ή έχω κάνει εκτιμήσεις, τι σημαίνει αυτό;
».

Αναφορικά με τη διαδικασία της σύλληψής του, δήλωσε: «Νομικά από έγκριτους νομικούς, αυτό που έχει γίνει εδώ είναι μια καταπάτηση της νομικής διαδικασίας, δεοντολογιών των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όμως είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Δεν έχω πρόβλημα. Θα μου δώσει την δυνατότητα να αποδείξω με στοιχεία ότι σε όλα αυτά δεν υπήρχε δόλος, εκβιασμός, εγκληματική οργάνωση. Αν είναι δυνατόν να μετέχω σε εγκληματική οργάνωση. Οι λογαριασμοί μου είναι στην διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Αν πραγματικά, είναι αυτό που είπε ο κ. Γερουλάνος - που είναι ένας νέος πολιτικός και θα πάει μπροστά - στην Βουλή: «Να που πήγαν τα λεφτά», τι να πω; Αν θεωρούν πως το κατάντημα της Ελλάδας, το δημιούργησαν 5-10 παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και μάνατζερ, δεν ξέρω τι να πω. Έχω ένα σπίτι και δεν ξέρω αν έχω 1.000 ή 10.000 ευρώ, να τα διαθέσω υπέρ των προβλημάτων των Ελλήνων, αν νομίζουν ότι δημιουργήσαμε το έλλειμμα. Εγώ έκανα παρέμβαση γιατί θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του Βόλου. Δεν έχω να μιλήσω για κάτι νομικά. Τους έχω αποδείξει, ακόμα και με όποιες ακρότητες, που μπορεί να έχω έρθει σε κόντρες. Ζητάω ο κόσμος να γίνει πιο δυνατός, όπως εγώ.

Σήμερα εγώ δίνω το φάκελο ως θεματοφύλακα, στον αγνό κόσμο του Βόλου και όχι σε αυτούς που έβγαλαν την χολή τους. Θα είμαι αυτός που σε συνέντευξη Τύπου θα αποδείξω ότι είναι μια σκευωρία από τον καταδότη, ρουφιάνο, Νικόλα Πατέρα και τον Αλέξη Κούγια. Στα «στημένα» υπάρχει ένα παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά. Που είναι ο Κούγιας; Γιατί δεν φέρνουν τον κ. Πατέρα που συνομιλεί στις κασέτες; Αυτά θα τα υποστεί ο Αχιλλέας ο Μπέος. Χρειάζομαι να είμαι δυνατός. Συσπειρωθείτε για την ομάδα που σας έκανε περήφανους. Που έχει γίνει από δουλειά από τους ανθρώπους του ΔΣ και δεν είναι από κλεψιά
».

Για το αν ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έξοδο στο Europa League, τόνισε: «Πρέπει και εσείς να γίνετε δημοσιογράφοι. Τι να λέει ένα δημοσίευμα. Προκύπτει από πουθενά συμμετοχή της ομάδας; Τώρα τι θέλει ο Κούγιας ή ο Πατέρας ή ο Γιδόπουλος δεν μπορεί να έχει σημασία. Τη δουλειά του δεν μπορεί να την κάνει κανείς στην πλάτη του Ολυμπιακού Βόλου. Ηγέτης τώρα είναι ο κόσμος. Μόλις βγει το ΔΣ, σήμερα το βράδυ, πρέπει να πάνε δίπλα τους. Εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι και δεν θα συνεχίσω να είμαι. Ανήκει πλέον στον κόσμο της. Ήδη οι εξελίξεις είναι στον δρόμο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν 2-3 που έχουμε προγραμματίσει. Ξέρω ότι έχει γίνει ο προγραμματισμός και θα συνεχίσει να γίνεται. Αρκεί ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα, σε αυτό το μοντέλο και είναι η ευχάριστη νότα στην πόλη αυτή. Να πάρουν θέση και οι πολιτικοί της πόλης».

Ερωτηθείς για τη δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, απάντησε: «Να το δούμε. Με τα λόγια όλοι είναι κοντά. Τώρα χρειάζεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οι πολιτικοί έχουν υποχρέωση να σταθούν δίπλα στην ομάδα νομότυπα».

Τέλος, υποστήριξε: «Εγώ εδώ που βρίσκομαι και θα είμαι μέχρι τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο ή τέλος πάντων να αποφασίσουν οι αξιότιμοι δικαστές. Τάσεις φυγής δεν έχω. Για όσο διάστημα θα είμαι εκτός, δύναμη θα μου δίνει ο κόσμος του Βόλου, αρκεί να μαθαίνω πως θα είναι δίπλα στην ομάδα».

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!!!!!

Μέρκελ για Ελλάδα: "Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή"


Μέρκελ για Ελλάδα: "Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή"

Σημαντική πολιτική συμφωνία για τη σταθεροποίηση του ευρώ χαρακτήρισε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την απόφαση για το δεύτερο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα.

Με την απόφαση αυτή «αγοράζουμε πράγματι χρόνο» είπε η Αγκ.Μέρκελ σε συνέντευξή της στο γερμανικό κανάλι ARD. «Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, η Ελλάδα είναι υπερχρεωμένη και δεν έχει αυτή τη στιγμή την οικονομική δύναμη που χρειάζεται» είπε η κ.Μέρκελ.

Προς το παρόν πρόκειται για «εγγυήσεις που δίνουμε στην Ελλάδα προκειμένου να επιστρέψει στις αγορές» σημείωσε η καγκελάριος.

Απέρριψε δε την αναδιάρθρωση-«κούρεμα» του ελληνικού χρέους τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη οι παρενέργειες. «Δεν έχουμε ακόμη αυτή τη στιγμή τα εργαλεία για να κάνουμε κάτι τέτοιο τόσο ελεγχόμενα ώστε να μην είναι πάρα πολλοί εκείνοι στην Ευρώπη που θα πληγούν» είπε η κ.Μέρκελ.

«Γι' αυτό είναι κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον να δοθεί στην Ελλάδα χρόνος, αλλά βεβαίως με αυστηρούς όρους για να επιστρέψει η Ελλάδα σε ένα συνετό δρόμο» πρόσθεσε η καγκελάριος.

Αναφορικά με την ενίσχυση του αντιευρωπαϊκού κλίματος στην Ευρώπη και κομμάτων που απορρίπτουν κατηγορηματικά βοήθεια στην Ελλάδα, όπως στη Φινλανδία, η καγκελάριος Μέρκελ είπε ότι είναι «πολύ ικανοποιημένη που συγκροτήθηκε στην Ελλάδα μια κυβέρνηση, η οποία μάχεται για την Ευρώπη
ΤΑ ΝΕΑ
http://www.madata.gr/epikairotita/economy/114430.html

"ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ"....., ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ!!!!!!!

ΔΕΗ: Κόβει το φως σε όλη την Ελλάδα. Πρόγραμμα.


ΔΕΗ: Κόβει το φως σε όλη την Ελλάδα. Πρόγραμμα

Στο σκοτάδι θα βυθιστεί και το απόγευμα - βράδυ η ΔΕΗ, μετά από νέες διακοπές ρεύματος που ανακοίνωσε... Ειδικότερα:

Νομός Αττικής

13:00-15:00 Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Λυκόβρυση, Ερυθραία, Εκάλη, Δροσιά, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κιούρκα, Καπανδρίτι, Κάλαμος, Ωροπός, Οινόφυτα, Άνδρος, Τήνος, Κέα, Αιγάλεω, Άγια Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Γαλάτσι, Φιλοθέη, Κολλέγιο, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Ταύρος, Ρέντης, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Τερψιθέα, Καστέλα, Πειραϊκή, Πειραιάς, Καμίνια, Πηγάδα, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Άνω Λιόσια.
15.00-17.00 Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Καρέας, Βύρωνας, Ιλίσια, Γουδή, Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Κουκάκι, Πετράλωνα, Πατήσια, Πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου, Πλατεία Βικτωρίας, Πεδίο Άρεως, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσσων, Ερυθρός, Πολύγωνο, Κυψέλη, Σεπόλια, Πλατεία.Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Ακαδημία Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ, Κολωνάκι, Ζάππειο, Θησείο, Μοναστηράκι, Μουσείο, Εξάρχεια, Καλαμάκι, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα.
17.00-19.00 Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακας, Πεντέλη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσος, Λαγονήσι.1
9.00-21.00 Πέραμα, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Άνω Λιόσια.
21.00-23.00 Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Αίγινα, Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ελληνικό, Πατήσια, Πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου, Πλατεία Βικτωρίας, Πεδίο Άρεως, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσσων, Ερυθρός, Πολύγωνο, Κυψέλη.

Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας

Νομός Λαρίσης

15:00-17:00 Επίλεκτος ΦαρσάλωνΜ. Ευιδρίο, Πυργάκι, ΥπέργειαΑρδευτικά, Περ. ΚαρδίτσαςΣταυρός, Αγ. ΓεώργιοςΒρυσιάΑχίλλειο ΦαρσάλωνΠαλ. Εθν. Οδός από Ν. Σμύρνη έως 303 ΠΕΒ, 110 ΠΜ (Αεροδρόμιο)Ν. Σμύρνη έως 31ης Αυγούστου ΠΛ. Αγ, Βελισαρίου, Α.Τ.Α.Αρδευτικά ΓυρτωνηςΕλευθέριοΕλευθέριο, ΟμορφοχώριΟμορφοχώρι, ΚαλοχώριΔήμος ΝέσσωναΤύρναβοςΑμπελώνας, Βρυότοπος, Βιομηχανίες
17:00-19:00 Γιάννουλη, Έργατ. Κατοικίες, ΒιομηχανίεςΔυτικό Τμήμα Πόλης ΛάρισαςΔυτικά Πόλης Λάρισας Τμήμα Ε.Ο. προς Αθηνά, TRT, Εφ. Ελευθερία Δυτικά Πόλης Λάρισας Βιομηχανίες Δυτικά Ν. Λάρισας Βιομηχανίες Δυτικά Ν. ΛάρισαςΡαχούλα, ΒιομηχανίεςΑγιά, Μελίβοια, Ανατολή, Γερακάρι Σαραντάπορο Συκιά, Παλαιόκαστρο, Βερδικούσια
19:00-21:00 Ροδιά, Δελέρια Αρδευτικά Κουλουρίου Σήραγγα ΟΣΕ.Τέμπη 0Ε. Ο. Λάρισας Θεσ/νίκης περί τον κόμβο ΓυρτώνηςΑρδευτικά, Βουστάσια Προς Ε.Ο. ΑθηνώνΑρδευτικά Άγιας Λουτρό, Δουδρούτσι, Στρ. ΝατοΝ. ΠεριβόλιΑρδευτικά κατά μήκος Ε.Ο. ΑθηνώνΑρδευτικά Χάλκης Πλατύκαμπος, Γλαύκη Ανατολικές συν. Λάρισας, Οδός Λάρισας ΒόλουΤμήμα Νίκαιας, ΑρδευτικάΝ. Λεύκη, Μεσοράχη, Αγ. Ανάργυρο ιΒιοτεχνίες, Βουστάσια προς Ε.Ο. ΑθηνώνΝίκαιαΑνθούπολη, Οδός Φαρσάλων, κέντρο Λάρισας πλησίον ΑστόριαΝ. ΠολιτείαΝ. ΠολιτείαΟδός Λάρισας Νίκαιας

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας

Ν.Τρικάλων

13:00-15:00 Δήμος Τρικκαίων, ΚαλλιδένδρουΔήμος Μαλακασίου, Χασίων, Καλαμπάκας15:0017:00Δήμος Τρικκαίων,Φαλώρειας
17:00-19:00 Δήμος Τρικκαίων19:0021:00Δήμος Καλαμπάκας,Βασιλικής,ΦαλώρειαςΔήμος Καλαμπάκας,Βασιλικής,Τυμφαίων
21:00-23:00 Δήμος Εστιαιώτιδος, Πελλιναίων Δήμος Εστιαιώτιδος, Παλαιοκάστρου, ΤρικκαίωνΔήμος Πελλιναίων


Ν. Καρδίτσας
13:00-15:00 Δ.Δ Προαστίου, Σερβωτών, ΠεδινούΔ.Δ Πέτρινου, Μεταμόρφωσης, Βλοχού, Αγ. Δημητρίου, Μαραθέας
15:00-17:00 Β Δ πόλης Καρδίτσας, Δ.Δ Μητρόπολης, Φράγκου, Παλαιοκκλησίου, Λοξάδας, Φαναρίου, Καναλίων, Μορφοβουνίου, ΜεσινικόλαΒόρειο τμήμα πόλης Καρδίτσας, Δ.Δ Αρτεσιανού, Ριζοβουνίο
17:00-19:00 Δ.Δ Σταυρού, Προδρόμου, ΑΓ. Θεοδώρων, Ματαράγκας, ΕρμητσίουΔ.Δ Αγιοπηγής, Αμπέλου, Αγ. Παρασκευής, Μαυραχάδων, Φίλιας
19:00-21:00  Δ.Δ Λεονταρίου, Αχλαδιάς, Ανάβρας, Ανω και Κάτω Κτημένης, Λουτρών ΚαίτσαςΔ.Δ Λουτρού, Κέδρου, Θραψιμίου, Παλιουρίου, Δαφνοσπηλιάς, Απιδιάς21:0023:00Δ. Σοφάδων.


Ν.Βοιωτίας

13:00-15:00 Ελληνικά Καλώδια, Δάφνες, ΕρυθρέςΒΙΟΤΕΡ, LIDLΚρις Παν, ΕλαιώναςΠετζετακης, Νάνος Tupperware, OMP Europe, PipelifeΘήβα, ΠλαταιέςΧαιρώνεια Θούριο Αγ. Βλάσιος ΑνθοχώριΠρ. Ηλίας Αντλ ΕΥΔΑΠ Βασιλικά Σφάκα Λευκοχώρι (Αρδ)ΣΣ ΛιβαδειάςΑκόντιο Αγ. Απόστολοι Αντλ. ΕΥΔΑΠΑρδευτικά ΠλαταιώνΖεμενό
15:00-17:00 ΘήβαΣωληνουργεια Θηβών, Πριόβολος, ΔερβενοχωριαΑγ. Δημήτριος Καρυά ΜαυρόγειαΚωπαϊς ΑΕΒΕΝοσοκ. Θήβας
17:00-19:00 Σήραγγα Καλλιδρόμου (ΤΕΡΝΑ), ΕΡΓΟΣΕ, Ρεγγίνι Μόδι (Αρδ.)Ξυλικοί, Τιθρώνιο, Δρυμαία Αμφίκλεια (Αρδ) Παλαιοχωρίου (Αρδ) Αντλιοστάσιο ΕΥΔΑΠ ΔιστόμουΑμπελοχώρι, Λεοντάρι, Λεύκτρα, Ελλοπία, Δόμβραινα, Πρόδρομος, ΑλυκήΑρδευτικά ΒαγιώνΒάγια, Θέσπιες, Ασκρή
19:00-21:00 Γαλαξίας, ΛατομείαΛουτούφι, Μελλισοχώρι, ΚαπαρέλιΠρ. Ηλίας Αντλ ΕΥΔΑΠ Βασιλικά Σφάκα Λευκοχώρι (Αρδ)Χαιρώνεια Θούριο Αγ. Βλάσιος Ανθοχώρι21:0023:00ΒΙΟΤΕΡ, LIDLΚρις Παν, ΕλαιώναςΠετζετακης, ΝάνοςTupperware, OMP Europe, PipelifeΣωληνουργεια Θηβών, Πριόβολος, ΔερβενοχωριαΑντλιοστάσιο ΕΥΔΑΠ ΔιστόμουΣΣ ΛιβαδειάςΟρχομενός Παύλο Λούτσι ΟΤΕ Χλωμού Αγ. Σπυρίδων Πύργος

Ν.Φωκίδος

13:00-15:00 Άμφισσα
15:00-17:00 Γαλαξείδι, Ερατεινή,Διασ.Ναυπάκτου
17:00-19:00 Δελφοί, Αράχωβα, Διασ.Διστόμου, Διασ.Λειβαδιάς.19:0021:00Λιδωρίκι
21:00-23:00 Γραβιά, Διασ.Λαμίας, Διασ. Λειβαδιάς


Ν. Ευβοίας

13:00- 15:00 Βελος Λεπουρα Νεοχωρι Αχλαδερη Αυλωναρι Μουρτερη Οχθωνια Οξυλιθος Πλατανα Παρ Κυμης Μεσοκαμπος Κυμη
15:00-17:00 Αλιβέρι Λατα Κατακαλος Λιγνιτωρυχειο Αγ. Λουκας Παραμεριτες Κρεμαστος Μακρυχωρι Μανικια Ανω-Κατω ΣετταΒέλος, Λέπουρα, Κριέζα, Πετριές, Κοσκινά, Ζάρακες,Μεσοχώρια, Τσακαίοι, Πολυπόταμος, Ζ Πηγή, Στύρα.Πόλη Χαλκίδας, Ληλάντιο πεδίο
17:00-19:00 Κάρυστος
19:00-21:00 Μηλακι Πρασινο Δυστος Αργυρο Αλμυροποταμος Ν Στυρα Καψαλα Νημποριο Πορτο Λαφια21:0023:00Αλιβέρι Λατα Κατακαλος Λιγνιτωρυχειο Αγ. Λουκας Παραμεριτες Κρεμαστος Μακρυχωρι Μανικια Ανω-Κατω ΣετταΚατσαρωνι Αγ Δημητριος Ακταιο Γιαννιτσι Ποθι Μελισσων Καλλιανοι Στουπαιοι Βαρελαιοι

Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρο

Ν.Κεφαλληνίας

13:00-15:00 Περιοχές Ν. Κεφαλονιάς
15:00-17:00 Περιοχές Ν. Κεφαλονιάς21:0023:00Περιοχές Ν. Κεφαλονιάς

Ν.Αχαΐας

13:00-15:00 Γούβα, Αρόη, Κάστρο,Εβραιομνήματα,Ταμπάχανα,Αστυνομικά, ΔασύλιοΜυρτιά, Καμάρες (παραλιακά)Κ. Αχαία, Λιμνοχώρι,Καλαμάκι, τμήμα ΝιφορέικαΑμερικής, Νοταρά, Επιδαύρου, Αγυιά, Τερψιθέα, Προάστιο, Καστελόκαμπος, Ρίο, ΒερναδέϊκαΛάγγουρα, Περιβόλα, Ελεκίστρα Εργατικές κατοικίες, Κρύα Ιτεών όπισθεν Σπηλιώπουλου, ΑΒΕΞ, Βερόπουλος, Βασιλόπουλος Λεύκα, Παραλία, Ροίτικα, ΤσαούσηΛεύκα, Κάτω Οβρυά, Μιντιλόγλι, Ροίτικα, Βραχνέϊκα, Τσουκαλέϊκα
15:00-17:00 Ρόδου, Κορίνθου, Ζαίμη, Κανακάρη, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Αλ.Υψηλάντου  μέχρι ΕρμούΚέντρο Αιγίου (Μητροπόλεως)Πόλη ΑιγίουΠλατεία Ελευθερίας, Μητροδώρου, Λύκωνος, ΚορυτσάςΓούναρη, Ερενστρώλε, Παπαφλέσσα, Κανακάρη, Μαιζώνος, Πλατεία ΓεωργίουΠέντε Πηγαδίων, Θράκης, Νόρμαν, Όθωνος ΑμαλίαςΗρ. Πολυτεχνείου, Αμερικής, Σοφοκλέους, ΤερψιθέαςΝαυμαχίας Ελλης, Θεσσαλονίκης, Θράκης, Αθηνών, Αγ. Ανδρέου μέχρι ΓεροκοστωπούλουAγ. Σοφίας, Μακεδονίας,Μουρούζη, Ρήγα Φεραίου Ελασσώνος, Κιλκίς, Κωνσταντινουπόλεως, Μαιζώνος, Αγ. Νικολάου
17:00 19:00 Οβρυά Καλλιθέα,Παυλόκαστρο,Κουρλαμπά,ΔεμένικαΠατρών Αθηνών, Μεγίστου, Θεοδότου, Ανθεμίου, Κλεάνθη, Καζαντζάκη, ΑρέθαΛιμνοχώρι,ΑρδευτικάΒΙΠΕ, Καμίνια, ΑλλισόςΦτέρη, ορεινή περιοχή Καλαβρύτων προς Βλασία,Φ/Β ΔΕΜΟΣΙΑΚέντρο Αιγίου (κλ. Οικονόμου, Ρήγα Φεραίου,Σολωμού)
19:00-21:00 Πόρτες, Σανταμέρι, Λουσικά, Ελαιοχώρι, Καραμεσιναίϊκα, Λαμπρέϊκα, Μύρτος Ανω Διακοφτό, ΚαλάβρυταΡιόλος,Καγκάδι,Γιουλέικα,Φράγκα,ΑπιδεώναςΒουπράσιο,Βάρδα,ΜανωλάδαΜετόχι,Λάππα,Καλογριά,Μποντέικα,Γομοστό, Καρέϊκα, Σαγέϊκα.ΒΙΠΕ

21:00- 23:00 Καλαβρύτων, Γερμανού, Καραϊσκάκη Ακράτα,ΑιγείραΣτάδιο,Γηροκομείο,Εγλυκάδα,Σαμακιά,Λυκοχωρό,Πουρναρόκαστρο,ΕλεκύστραΛ'αγγουρα,Ακρωτηρίου, Αγ. Ιωάννης Πράτσικα, Τέρψη,ΛαδόπουλοςΖαρουχλέικα εως Πειραική ΠατραικηΚ. Αχαία,,τμήμα Νιφορέικα,ΚαλαμάκιΒΙΠΕ

Ν.Κερκύρας

13:00-15:00 Ποταμός, Ευρώπουλοι, λ. Ρόπα, Βάτος, Γιαννάδες, Ερμόνες, ΜάρμαροΑγ.Γεώργιος,Χλωμός,Κουσπάδες,ΠετρίτηςΤμήμα Μαντουκίου,Αλυκές,Κοντόκαλι,Γουβιά,Ποταμός
15:00-17:00 Παλιά πόλη, Δικαστήρια, Σπηλιά, νήσος Βίδο Μαντούκι, Σολάρι, τμήμα Ποταμού, Λιμεναρχείο, Λιμάνι Φέλεκας, Δουκάδες, Λιαπάδες, Παλαιοκαστρίτσα, Αρίλλας, Καββαδάδες, Μαθράκι
19:00-21:00 Καπουκίνοι, Κoγκεβίνα, Σαρόκο Μπενίτσες, Γαστούρι, Πέραμα, Βύρος, Βαρυπατάδες
21:00-23:00 Γαρδί, Αγ. Ματθαίος, Χαλκούνας, Πεντάτι, Αγ. Γόρδιος, Γαρούνας,  Κέντρο πόλης, ΟΤΕ, πλατεία Σπιανάδα, Λιστόν Κ.Κορακιανά, Αγ.Μάρκος, Σινιές, Κασσιώπη, Περίθειακεντρο Πόλης,  Νομαρχία, Πλατεία Σαρόκου

Ν. Αιτωλοακαρνανίας

13:00-15:00 Ε.Ο. από Στάνου έως Κουβαρά , εργοστάσιο KNAUF.Ξηροπήγαδο, Δ.Ευπαλίου (Μαλάματα,Μανάγουλη,Μοναστηράκι,Μαραθιάς,Σεργούλα),Δ.Τολοφώνος έως Ερατινή, νησί Τροιζόνια.Τμήμα Πεντάλοφου,Κάμπος, ΑντλιοστάσιαΛεσίνι.Στράτος, τμήμα Οχθίων, Ε.Ο έως ΚουβαράΡέτσινα,Μούσουρα, Ελληνικά, Σταμνά, Πλατυγιάλιτμήμα Δήμου Νεάπολης, Δυτικό τμήμα ΑγρινίουΑμπέλια,Καραμανέικα,Αγ.Βλάσιος,Κυπάρισσος,Ποταμούλα,Φραγκόσκαλα,Σαργιάδα,Μαλευρό,Πεντάκορφο,Οικισμοί Δ.Παρακαμπυλίων,Σταυροχώρι δήμου Προυσσού.Οικισμός Κρεμαστών, Ψηλόβραχος, Αγαλιανός, Αλέστια, Σαρκίνη, Φτελιά δήμου Προυσσού.
15:00-17:00 Στάνος, Αμφιλοχία, Σπάρτος, Λουτρό, Ανοιξιάτικο κλπ, Οικισμοί έως Κατάφουρκο.Μεσολόγγι, Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Νομαρχία Αιτωλ|νίαςΠαπαδάτες, Ματαράγκα, Γραμματικού, Γαβαλού, Αγ.Ανδρέας, Μεσάριστα, Μακρυνού, Καψοράχη, κλπ ,Οικισμοί μακρυν.Ανω-Κάτω Κεράσοβο, Οικισμοί περιοχής προς Ελληνικά Μεσολογγίου, τμήμα οικισμού Ζευγαρακίου, οικισμός Φραγκουλαίικα.Ορεινός Βάλτος (Μπαμπαλιό, Βαρετάδα, Γιαννόπουλοι, Αλευράδα, Μαλεσιάδα, Χαλκόπουλοι, Εμπεσός, Βρουβιανά κλπ)
17:00-19:00τμήμα Μεσολογγίου, Ευηνοχώρι, Γύρα Μακρή, ΤΕΙ Μεσολογγίου,Γαλατάς ,ΚρυονέριΔήμος Ναυπάκτου, Λυγιά Ναυπάκτου, Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου
19:00-21:00 Αφροξυλιά, Ρίγανη, Βλαχομάνδρα, περ. Πλατανίτης, Δήμος Αντιρρίου, Γέφυρα ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥΔάφνη Ναυπάκτου, Δ.Ευπαλίου (Καστράκι, Ευπάλιο, Κλίμα, Τείχιο, Ποτιδάνεια) και Δ.Αποδοτίας ( Ανω Χώρα, Ελατού, Τερψιθέα, Λιμνίτσα, Ασπριάς, Καταφύγιο, Αναβριτή, Καλλονή, Γραμμένη οξυά).κέντρο Δήμου Ναυπάκτου , Παλαιοπαναγιά Δήμου Ναυπάκτου, εργοσ. Πολύχρονου.Όχθια, Γουριώτισσα, Ρίγανη, Αγ.Γεώργιος Καλυβίων
21:00-23:00 Τριχώνιο, Δαφνιάς Μακρυνείας, Δήμος Θέρμου και Οικισμοί αυτού στο ανατολικό τμήμα της ορεινής Τριχωνίδας.Λεπενού, Φυτείες, Σκουρτού, Μαχαιρά, Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκη, Βλυζιανά, ΑστακόςΡαϊνες, Σκουτεσιάδα,  οι οικισμοί του δήμου Παναιτωλικού (Σχίνος, Σκουτερά, Κερασιά, Αγ.Παρασκευή, Καστανούλα, Καμαρούλα, Νέα Αβώρανη, Μεταλοπλαστική,Περ.Εργ.Κατοικιων Δήμου Αγρινίου. Τρύφος, Κουνοπίνα, Κατούνα, Αετός, Αρχοντοχώρι, Κομποτή, Κανδήλα, Μύτικας, νησιά Κάλαμος, Καστός ν.Λευκάδας.Ανατ.ορεινή Ναυπακτία , Λυγιά Ναυπάκτου, Σκάλα Ναυπάκτου, Βομβοκού, Δάφνη, Παλιοχωράκι, Δήμος Πυλήνης, Δήμος Πλατάνου, τμήμα Δήμου Αποδοτίας,εγκαταστάσεις   ΕΥΔΑΠ στον Εύηνο

Ν. Ζακύνθου

13:00-15:00 Ζακύνθου Καλαμάκι, Λαγανά
15:00-17:00 Λαγανάς, Λιθάκια, Κερί ν.δ. τμήμα νησιών21:0023:00Καταστάρι, Αλυκές και β.δ. τμήμα νησιών Βολίμες

Ν. Μεσσηνίας

13:00-15:00 Πύλος, Μεθώνη, ΦοινικούνταΠεριοχές ΓαργαλιάνωνΒιομηχανική ζώνη, Αεροδρόμιο, Ανδρούσα, Βαλύρα Φ/Β ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣΠεριοχή Κυπαρισσίας
15:00-17:00 Κέντρο πόλεως, οδός Αθηνών, ΔιοικητήριοΑσπρόχωμα, Βόρειο τμήμα Ακρίτας,Ακοβιτικα,ΚαρέλιαςΠοτά Ρωμανοιύ,Κοριφλασιο17:0019:00Αγία τριάδα,  Αριστομένους
19:00-21:00 Αερίτης ,Παλαιά πόλη ,Αγορά,Πλατεία 23ης ΜαρτίουΒΙΟΠΑ,Μπουρνιάς,Αεροπορική ΒάσηΠαραλιακή ζώνη,Μπούκα,Πεταλίδι ,Κορώνη21:0023:00Περιοχή εκατέρωθεν οδού Καλαμάτας- Μελιγαλά, ΒΙΠΕ Μελιγαλά, Θουρία,Αρφαρων,Αριος  Αντλιοστάσια ΚαλαμάταςΠεριοχή βόρειας Μεσσηνίας, Μελιγαλάς,Πρώην δήμοι Αυλώνος,Αετού,Ανδανείας,Ειρας κ΄Οιχαλιας

Ν.Ηλείας

13:00-15:00 Σώστι, Ρουπάκι, Κέντρο & ΦράγμαΣκουροχώρι, Κατάκολο,ΣκαφιδιάΚάστρο, Αρκούδι, Λουτρά ΚυλλήνηςΤραγανό Αμπελώνας, Κουτσοχέρα, γραμμή Πηνείας
15:00-17:00 Πύργοςτμήμα ΑμαλιάδαςΑνδραβίδα, Καβάσιλα, τμήμα Γαστούνης17:0019:00ΠύργοςΒούναργο, Ξυλοκέρα, Χανάκια, Μυρτιά
19:00-21:00 Λαστέϊκα, Σπιάτζα Πύργου, ΕπιτάλιοΜαραθιά,ΠαραλίαΒαρθολομιό, τμήμα Γαστούνης21:0023:00Αρχαία Ολυμπία, Μίρακα, Λυναριά, γραμμή ΛάλαΣαβάλιαΑρετή

Ν. Ιωαννίνων & Θεσπρωτίας

13:00-15:00 Ανατολή, ανατολικό τμήμα πόλης ΙωαννίνωνΝοσοκομείο Χατζηκώστα, Κέντρο πόληςΖερβοχώρι, χωριά Σουλίου,ΓαρδίκιΠαραμυθιά,Καρβουνάρι, κυρα Παναγιά, ΠροδρόμιΠλατάρια, Σύβοτα, ΑργυρότοποΒόρειο τμήμα της πόλης προς κέντροΝεοχωρόπουλο, Κέντρο ΙωαννίνωνΔυτικό τμήμα πόλης Ιωαννίνων,Μεγ.Αλεξ'ανδρου Σπύρπυ Λάμπρου,Σουλίου έως Πλατεία Ομήρου Ν.Ζέρβα.Κόνιτσα, Επαρχία ΚόνιτσαςΜαζαράκια, Καρτέρι, Δήμος ΠέρδικαςΤμήμα Ελεούσας,  Λυγκιάδες, Μαζια, ΠέραμαΜπάφρα, Νεοκαισάρια, Μπιζάνι, Λάκκα Σούλι, Τέροβο,Ολη η ΕΟ Ιωαννίνων-Αθηνών από το PRAKTIKER προς Αθήνα.
15:00-17:00 Ν. Σελεύκεια, Ηγουμενίτσα κέντροΌλα τα χωριά εκατέρωθεν της Εθνικής οδόυ Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας,Ροδοτόπι,Γραμμενοχώρια,Κόντσικα,Ασβεστοχώρι.Είσοδος πόλης από Κόνιτσα, Κολυμβητήριο,κέντρο πόληςΑνατολή, πάρκο Πυρσινέλλα, πόλη ΙωαννίνωνΒΙΠΕ, Γαρδίκη
17:00-19:00 Κάτσικα προς Σύρακο, Καλαβρύτες, Κατσανοχώρια,ΔΉΜΟς Βορείων Τζουμέρκων.Κοσμηρά,Δωδωνοχώρια εως και ζωτικό,Σήραγγ Δωδώνης Εγνατίας  Πολύγυρος, ΤυριάΔήμος Φιλιατών, Δήμος ΣαγιάδαςΕπαρχία Μετσόβου,Βουτονόσι,Μηλιά.Ζαγοροχώρια,Πάπιγκο,Βρύση Πασά.
19:00-21:00 Ελεούσα, Κρύα, ΠέραμαΛαδοχώρι, Γραικοχώρι, Λιμάνι, Άνω πόληΜαυρούδι, Παραπόταμος, Εθνική οδός προς ΙωάννιναΣταυράκι, Δροσιά, τμήμα Ιωαννίνων
21:00-23:00 Ελεούσα, Λάψιστα, Πετσάλι, ΠρωτόπαππαΒΙΠΕ, ΓαρδίκηΠεδινή, αμπέλεια, Μανωλιάσσα, ΕπισκοπικόΚόνιτσα, Επαρχία ΚόνιτσαςΖερβοχώρι, χωριά Σουλίου,ΓαρδίκιΕπαρχία Πωγωνίου, ΔελβινάκιΒασιλικό, ΚεφαλόβρυσοΠαραμυθιά,Καρβουνάρι, κυρα Παναγι Προδρόμι

Ν.Αργολίδας

13:00-15:00 Τραχειά, Κοιλάδα, Σαλάντι, Δίδυμα, Φούρνοι, ΚαρναζέϊκαΚαρυά, Φρέγγενη, Βρούστι Φ/Β ΛΕΚΑΝΑΑγ. Απόστολοι, Καλλονή, Σκαπέτι, Δρυόπη, Ανω Φανάρι, Καρατζά, Π.ΕπίδαυροςΠορτοχέλι, Χινίτσα, Νότιες και Ανατολικές ΣπέτσεςΊναχος, Ήρα, Χωνικά, Λίμνες, Προσύμνη Φ/Β ΔΑΦΝΕΣΊναχος, Μυκήνες, Μπάρσα, Φύχτια, Αρχαία Νεμέαν. Κίος, Κιβέρι
15:00-17:00 Ίρια, Δρέπανο, Βιβάρι, Κάντια, ΚαρναζέϊκαΆρια, Ασίνη, Τολό, Λευκάκια, Πλάκα ΔρεπάνουΚουτσοπόδιΚιβέρι, Μύλοι, Ανδρίτσα,Ελληνικό,Σκαφιδάκι
17:00-19:00 Κόστα, Αγ. Αιμιλιανός, Βορ. ΣπέτσεςΓαλατάς, Πόρος, Δάριζα    Κρανίδι, Βερβερόντα, ΠορτοχέλιΛαλούκα, Αγ. Τριάδα, ΠαναρήτιΕρμιόνη, Φ/Β ΚΟΚΙΝΑΡΙ
19:00-21:00 Αργολικό, ν.Τίρυνθα, Αγ. Δημήτριος,  Αγ. Ανδριανός, Λυκοτρούπι τμήμα Αγ. Αποστόλων, ΤροιζήναΑργολικό, Λυγουριό, Τίρυνθα, Παναρήτι,Ν.Επίδαυρος.Μαλανδρένι, Σχινοχώρι, Λύρκεια, Αλέα, Σκοτεινή Κουρτάκι, Πυργέλα, Δαλαμανάρα21:0023:00Τραχειά, Κοιλάδα, Σαλάντι, Δίδυμα, Φούρνοι, ΚαρναζέϊκαΚαρυά, Φρέγγενη, Βρούστι Φ/Β ΛΕΚΑΝΑΠορτοχέλι, Χινίτσα, Νότιες και Ανατολικές ΣπέτσεςΊναχος, Ήρα, Χωνικά, Λίμνες, Προσύμνη Φ/Β ΔΑΦΝΕΣΚουτσοπόδι

Ν.Λακωνίας

13:00-15:00 Περιστέρι, Μυρτιά,Γραμμούσα.Σπάρτη, Σελασιά
15:00-17:00 ΛευκόχωμαΓεράκι, Γκορίτσα
17:00-19:00 ΣπάρτηΚύθηρα
19:00-21:00 ΓύθειοΔαιμονια,Αρχάγγελοι,Παντάνασα,Φ/Β ΒΑΡΩΝΙΑ,Ελαφονησος
21:00-23:00 Σκάλα,Κροκεές,Στεφανιά,Ελος ,Λεημονας.Μαγούλα

Ν.Αρκαδίας

13:00-15:00 Τρίπολη περιφερειακά, Μερκοβούνι, Σκόπη, Σάγκα, Νεστάνη, Σήραγγα Αρτεμησίουsollar πελάτης ΜΤΔήμος Β.Κυνουρίας ,ΔολιανάΔιασ. Τρίπολης,Αθήναιον,Γραικός,Φαλαισία,Μεγαλόπολη,ΤουρκολέκαΔιασ.Πύργου,Καρύταινα,Ανδρίτσαινα, Φ/Β ΠΑΝΑΓΑΙΙΚΑ
15:00-17:00 Οδοί Καλαμών, Ταξιαρχών, Ερ. Σταυρού, πλατείες Αγ. Βασιλείου, Ανεξαρτησίας & ΝοσοκομείοΔ. Τρικολώνων (Στεμνίτσα-Δημητσάνα), Δ. Λαγκαδίων, Τρόπαια
17:00-19:00 Οδοί Καλαμών, Καλαβρύτων, Σπάρτης, Εθν. Αντίστασης, ΟΗΕ, πλατείες Κολοκοτρώνη, Άρεως& Εθνικό στάδιοΔ. Φαλάνθου (Πιάνα-Χρυσοβίτσι-Αλωνίσταινα), Δ. Βαλτετσίου (Ασέα-Αραχαμίτες-Δόριζα)19:0021:00ΒΙΠΕ, Νεοχώρι, Ζευγουλιατό, Φ/Β ΡΟΚΑΣ ΑΙΟΛΙΚΗΔ. Κλείτορος, Δάφνη, Πουρνάρια, Δ. Παίων, Περδικονέρι, Δ.Λευκασίου (Κλειτορία)Διασ. Σπάρτης,Μεγαλόπολη
21:00-23:00 Δ. Κοντοβάζαινας, Βάχλια, Βαλημάχι, Δ.Τροπαίων, Δ.Αροανίας (Σειρές-Λεχούρι)Δ. Ηραίας(Πυρρή, Αγάλω, Ράχες)Διασ. Καλαμάτας,Παραδείσια ,Χράνηsollar πελάτης ΜΤ

Ν. Κορινθίας

13:00-15:00 Λέχαιο, Περγιάλι, ΆσσοςΚουταλάς, ΣπαθοβούνιΚοκάνι, ΒραχάτιΚούτσι,Νεμέα,Πετρί,Καστράκι,Τιτάνι,Γυμνό,Ψάρι.Κιάτο (τμήμα) ,Παραλία Δημινιού.Βέλλο, Βοχαϊκό, Ζευγολατιό,Πουλιτσα,ΚρήνεςΣτιμάγκα, Ζευγολατό,Ταρσίνα,Ελληνοχώρι,Χαλκι,Σουλινάρι
15:00-17:00 Λουτράκι (τμήμα)Κεχρεές, ΊσθμιαΠόλη Κορίνθου, ΛέχαιοΛέχαιο, Περγιάλι, ΆσσοςΚουταλάς, Σπαθοβούνι
17:00-19:00 Λουτράκι (τμήμα)Κιάτο (τμήμα) Κιάτο (τμήμα), ΔιμινιόΣολωμός,Χιλιομόδι,Κλενια,Στεφάνι,Αγιονόρι
19:00-21:00 ΔερβένιΤρίκαλα, Γκούρα,Ριζά,Δένδρο ,ΣτενόΣυκιά,Μελίσσι
21:00-23:00 Πόλη Κορίνθου (τμήμα)Βιομηχανική ζώνη Κορίνθου, Ισθμός

Ν.Άρτας, Πρεβέζης & Λευκάδος

13:00-15:00 Πόλη Αρτας.Κερασούντα, Αγιος Σπυρίδωνας, Στρογγυλή, Πέτρα.Βόνιτσα, Παλιάμπελλα, Θύρρειο, Ακαρνανικά όρη.Πόλη Πρέβεζας, Αγιος Γεώργιος, Μύτικας, Παντοκράτορας.Βιομηχανική περιοχή Πρέβεζας.Πόλη Αρτας, Νοσοκομείο, Στρατόπεδο κευγ.Κωστακιοί, Κιρκιζάτες, Πλησιοί, Ανέζα, Γαβριά, Κεραμάτες, Ακροποταμιά Νεοχώρι.
15:00-17:00 Πόλη Αρτας, Νοσοκομείο, Στρατόπεδο κευγ.ΦιλιππιάδαΠλαγιά Αιτ/νίας.Νικόπολη, Σαμψούντα, Λούρος, Ωρωπός, Σινώπη.
17:00-19:00 Πόλη Αρτας, Νεοχώρι, Ακροποταμιά, Παχυκάλαμος, Περάνθη, Συκιές.Χαλκιάδες, Ρόκκα, Καλαμιά.  Καλεντίνη, Μεσόπυργος, Αστροχώρι, Βραγγιανά, Αθαμάνιο, Τετράκωμο.Πόλη Πρέβεζας, Άκτιο, Ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας.Άκτιο, αεροδρόμια Ακτίου(στρατιωτικό & πολιτικό)Πόλη Λευκάδας, Αγιος Νικόλαος, Τσουκαλάδες.
19:00-21:00 Πράμαντα, Άγναντα, Βουργαρέλι.(ΜΥΗΣ Καταρράκτης,Κρυοποηγής)Θεσπρωτικό, Νικολίτσι, Ριζοβούνι, Παπαδάτες.Παντάνασσα, Άγιος Γεώργιος, Κερασώνας, ΠαναγιάΠόλη Πρέβεζας, Νοσοκομείο, Άγιος Θωμάς.Πόλη Λευκάδας, Δήμος Σφακιωτών, Απόλπαινα.
21:00-23:00Αμμότοπος, Χανόπουλο, Καμπή.Μύτικας, Κανάλι, Καστροσυκιά, Λυγιά, Βράχος.Μεγανήσι, Σύβρος, Βλυχό, Μαραντοχώρι.ΕφεδρικήΠέτα, Κομπότι, ΜενίδιΚαλόβατος, Ράχη, Πολύδροσο,Ανέζα,Βίγλα,Καλογερικό,Ψαθοτόπι,Κορωνησία.


Α. ΚΡΗΤΗ

Ν.Λασιθίου

20:10 - 20:50 ΜΑΡΔΑΤΙ,ΚΡΙΤΣΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ,ΑΛΜΥΡΟΣ,ΒΑΘΥ,ΑΜΟΥΔΑΡΑ,ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ,ΙΣΤΡΟΝ,ΠΡΙΝΑ ΜΕΣΕΛΛΕΡΟΙ.
20:50 - 21:30 ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ,ΓΡΑΛΥΓΙΑ,ΜΥΡΤΟΣ,ΣΤΟΜΙΟ.
21:30 - 22:10 ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ,ΜΑΛΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΡΙΖΑ,

Ν.Ρεθύμνου

20:10 - 20:50 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ20:50 - 21:30ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΑΔΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ, ΠΗΓΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ, ΣΦΑΚΑΚΙ, ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΣΚΑΛΕΤΑ, ΠΑΝΟΡΜΟ
21:30 - 22:10 ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ν.Χανίων

20:10 - 20:50 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΩΣ ΧΑΝΙΩΝ ( ΑΓΟΡΑ,ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ), ΤΜΗΜΑ ΣΟΥΔΑΣ, ΜΑΛΑΞΑ, ΕΤΑΝΑΠ20:50 - 21:30ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕΜΠΡΩΝΑ, ΜΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΧΟΡΔΑΚΙ, ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
21:30 - 22:10 ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ, ΣΟΔΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΣΟΔΥ ΚΟΥΜΠΕΛΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ, ΑΓ. ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ, ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΩΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΓΟΓΟΝΗ, ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΠΑΧΙΑΝΑ, ΒΙΟΧΥΜ)

Ν.Ηρακλείου

20:10 - 20:50 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ-ΖΑΡΟΣ-ΓΕΡΓΕΡΗ-ΜΟΥΛΙΑ., ΑΡΧΑΝΕΣ- ΠΕΖΑ, ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ-ΚΑΛΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΙΑ
20:50 - 21:30 ΜΑΡΑΘΟΣ-ΔΑΜΑΣΤΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΣΜΑΡΙ, ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ, ΣΚΑΛΑΝΙ-ΜΥΡΤΙΑ-ΜΕΛΕΣΣΕΣ-ΘΡΑΨΑΝΟ.
21:30 - 22:10 ΑΓΑΚΟΥ ΜΕΤΟΧΙ-ΓΑΖΙ, ΚΑΡΤΕΡΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ-ΓΟΥΡΝΕΣΒ.

ΡΟΔΟΣ

Δήμος Ρόδου

19:30 - 20:10 "ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΒΑ) - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΦΑΝΤΟΥ - ΚΑΛΥΘΙΕΣ (ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ) - ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥΤΜΗΜΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΙΝΘΟΚΟΣΚΙΝΟΥ - ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ - ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΣΟΡΩΝΗΣ - ΦΑΝΕΣ - ΚΑΛΑΒΑΡΔΑ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ (ΑΡΧΑΙΑ & ΝΕΑ) - ΚΡΗΤΗΝΙΑ - ΣΑΛΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΈΜΠΩΝΑΑΝΑΛΗΨΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΙΞΙΑΣ - SUPER MARKET ""ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ"" - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ""ΠΑΝΑΓΟΣ""ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΣΟΡΩΝΗΣ - ΕΛΕΟΥΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΑΡΧΙΠΟΛΗ - ΈΜΠΩΝΑ - ΧΑΛΚΗ - ΣΙΑΝΝΑ - ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ - ΑΠΟΛΑΚΙΑ - ΛΑΕΡΜΑ - ΊΣΤΡΙΟΣ - ΠΡΟΦΥΛΙΑΚΡΕΜΑΣΤΗ - ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΙΝΔΟΥ - ΤΣΑΙΡΙ - ΑΣΓΟΥΡΟΥΚΟΣΚΙΝΟΥ - ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ - ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ"
20:10 - 20:50 "ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Δ. ΡΟΔΙΩΝ - Ν.Ο.Ρ. - ΚΑΖΙΝΟ ""ΡΟΔΩΝ"" -  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ""ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ"" ΕΩΣ Υ/Σ ΖΕΥΞΕΩΣ ΙΙΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΦΑΝΤΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥΜΙΧ. ΠΕΤΡΙΔΗΙΑΛΥΣΟΣ (ΧΩΡΙΟ) - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ (ΦΕΡΕΝΙΚΗΣ)ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΧΡΙ ΟΔΟ Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ)ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ (ΡΟΔΙΝΙ - ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ)ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΔΩΝ ΆΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ & Θ. ΣΟΦΟΥΛΗΠΟΛΗ - ΚΕΝΤΡΟ (Ο.Τ.Ε. - ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - SUPER MARKET ""ΠΑΠΠΟΥ"" - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ""ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ"")ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ (ΟΔΟΣ ΆΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ)"
20:50 - 21:30 "ΚΟΛΥΜΠΙΑΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΔΑΜΑΤΡΙΑ - ΜΑΡΙΤΣΑ - ΠΑΣΤΙΔΑ (ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ) - ΚΑΛΑΜΩΝΑ - ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΨΙΝΘΟΙΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ""MIRAMARE"" - ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ (ΟΔΟΣ ΆΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ)ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΖΙΝΟ ""GRAND HOTEL""ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ (ΟΔΟΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ)"
21:30 - 22:10 "ΛΙΝΔΟΣ - ΧΑΡΑΚΙΚΙΟΤΑΡΙ - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΤΜΗΜΑ ΙΑΛΥΣΟΥ ΠΡΟΣ ΦΙΛΕΡΗΜΟ - ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (ΑΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ ΕΩΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗ)ΚΙΟΤΑΡΙ - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΓΟΥΡΟΥΤΜΗΜΑ ΠΟΛΗΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΧΡΙ ΟΔΟ Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ)ΜΑΛΩΝΑ - ΜΑΣΣΑΡΙ - ΚΑΛΑΘΟΣ - ΠΥΛΩΝΑ - ΛΑΡΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΙ"
Star.gr http://www.madata.gr/epikairotita/social/114467.html

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ.

Αποθέωση στη Σύρο!


ΣΥΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε ακόμη ένα ματς των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο κόσμος της ομάδας έδειξε ότι αναγνωρίζει τις αξίες και στηρίζει την ερυθρόλευκη!

Στο αγώνα των παλιών άσων του Θρύλου με τους παλαιμάχους του νησιού των Κυκλάδων, ο τοπικός σύνδεσμος των οπαδών της ομάδας του Πειραιά τους υποδέχθηκε σαν να επρόκειτο για την πρώτη ομάδα. Με συνθήματα, καπνογόνα και μεγάλη τρέλα για την ερυθρόλευκη και ριγωτή!


http://www.gavros.gr/article/4190/apothewsh-sth-syro/

ΟΛΑ ΕΔΩ....ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!

ΗΠΑ: Ορατός ο κίνδυνος χρεοκοπίας.

ΗΠΑ: Ορατός ο κίνδυνος χρεοκοπίας 
 

Ο κίνδυνος στάσης πληρωμών είναι ορατός αν το Κογκρέσο δεν αυξήσει στις 2 Αυγούστου το ανώτατο όριο κρατικού χρέους, πάνω δηλαδή από τα 14,3 τρισ. Δολάρια, αναφέρει η «Ελευθεροτυπία». Αν η αμερικανική κυβέρνηση δεν καταβάλει το αντίτιμο για το κουπόνι του ομολόγου που λήγει στις 15 Αυγούστου, τότε, σύμφωνα με τους οίκους αξιολόγησης σε έξι περίπου εβδομάδες, η χώρα θα τεθεί σε τροχιά «επιλεκτικής χρεοκοπίας». Αν το Κογκρέσο δεν αποφασίσει να παρέμβει μέχρι τότε, το πλουσιότερο έθνος του κόσμου -ανίκανο να δανείζεται 4 δισ. δολ. προκειμένου να πληρώσει τους λογαριασμούς του- διακινδυνεύει να φανεί αφερέγγυο. Ή όχι;

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Μπεν Μπερνάνκι, υποστηρίζει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα οδηγούσε σε «σοβαρές αναταραχές» τις χρηματαγορές, χαμηλότερη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας, θα προκαλούσε ζημιά στο δολάριο και στα κρατικά χρεόγραφα.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, θα μπορούσαν να χαθούν 642.500 θέσεις εργασίας, να προστεθούν 19.175 δολάρια σε κάθε στεγαστικό δάνειο και να περικοπούν 8.816 δολάρια από ένα τυπικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.
Zougla.gr http://www.madata.gr/epikairotita/world/114408.html

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ:ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....ΠΑΤΟ, Η ΒΛΑΚΙΑ!!!!!!

Αναλυτικά τα νεά φορολογικά μέτρα-σοκ

Αναλυτικά τα νεά φορολογικά μέτρα-σοκ

Η μείωση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος στα 8.000 ευρώ για φορολογούμενους από 30 έως 65 ετών, η εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα, το τέλος επιτηδεύματος στους επαγγελματίες, καθώς και αλλαγές στη μείωση του φόρου με αποδείξεις, προβλέπονται μεταξύ άλλων στο σχέδιο νόμου για το μεσοπρόθεσμο σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής, ύστερα από τις διορθώσεις που
έγιναν από το υπουργείο Οικονομικών μετά τη συμφωνία με την τρόικα.

Αναλυτικά, στο σχέδιο νόμου, σε ότι αφορά τα φορολογικά μέτρα προβλέπονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

1) Η μείωση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος στα 8.000 ευρώ για ηλικίες από 30 έως 65 ετών. Προβλέπεται να εισπραχθούν 338 εκατ. ευρώ το 2011 και 1,012 δισ. ευρώ το 2012.

2) Η επιβολή ανώτατου ορίου επιστροφής φόρου με αποδείξεις στα 300 ευρώ και κατάργηση του 10% της επιστροφής φόρου με τον τρόπο αυτόν από 1.1.2012.

3) Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα από την οποία για το 2011 προβλέπεται να εισπραχθούν 1,38 δισ. ευρώ

4) Η ειδική εισαγωγή του ειδικού τέλους για τους ελεύθερους επαγγελματίες, από το οποίο προβλέπεται να εισπραχθούν 400 εκατ. ευρώ το 2012.

5) Η αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης για όλους τους φορολογουμένους από τα οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 220 εκατ. ευρώ το 2012.

6) Η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23% από 1 Σεπτεμβρίου 2011 από την οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 300 εκατ. ευρώ φέτος και 700 εκατ. ευρώ το 2012.

7) Η αλλαγή στο φόρο ακίνητης περιουσίας ΦΑΠ με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 200.000 ευρώ από 400.000 ευρώ σήμερα, από την οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 445 εκατ. ευρώ το 2012.

8) Έσοδα από τη ρύθμιση στα αυθαίρετα τα οποία θα είναι 300 εκατ. ευρώ φέτος και 200 εκατ. ευρώ το 2011.

9) Αλλαγή στη δομή της φορολογίας καπνού, η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση της τιμής των τσιγάρων. Προβλέπεται να εισπραχθούν 150 εκατ. ευρώ το 2011 και 150 εκατομμύρια το 2012.

10) Έσοδα από τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης 250 εκατ. ευρώ το 2011 και 315 εκατ. ευρώ το 2012.

11) Αύξηση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων τα οποία θα αποφέρουν 100 εκατ. ευρώ φέτος.

12) Έκτακτη εισφορά σε οχήματα μεγάλου κυβισμού, μεγάλης αξίας ακίνητα, σκάφη και πισίνες από τα οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 150 εκατ. ευρώ φέτος.

13) Βαθμιαία εναρμόνιση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης με το φόρο στο πετρέλαιο κίνησης. Από την αύξηση αυτή θα προέλθουν έσοδα 188 εκατ. ευρώ εφέτος και 404 εκατ. ευρώ το 2012.
tanea.gr
ΤΑ ΝΕΑ
http://www.madata.gr/epikairotita/economy/114245.html

ΣΟΥ ΤΟ.....ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!

Πατέρας: "Ξέρω εγώ τι θα κάνω"

Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος μεταξύ Μάκη Ψωμιάδη και Νικόλα Πατέρα, κατά τον οποίο οι δύο άνδρες μιλούν για αγώνα που ακολουθεί, ενώ στην ιστορία μπλέκεται και ο "αθώος" Σισέ, που... δεν γνωρίζει τίποτα.
Στη δημοσιότητα δόθηκε διάλογος μεταξύ του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, που ως γνωστόν "καθάρισε την μπουγάδα" και του Μάκη Ψωμιάδη, αναφορικά με έναν αγώνα που ακολουθούσε.
Αναλυτικά ο διάλογος των δύο παραγόντων:

Ψωμιάδης: "Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς της Κυριακής, …… στον Βόλο να ρίξουμε τα α…. μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες και αρ… και έτσι κι αλλιώς πάσης θυσία πρέπει να κερδίσει εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να…".

Πατέρας: "Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;"

Ψωμιάδης: "Θα κατέβω"

Πατέρας: "Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό".

Ψωμίαδης: "Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα…".

Πατέρας: "Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…".

Ψωμιάδης: "Βάλε το… να…".

Πατέρας: "Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι".

Ψωμιάδης: "Τι να τον φοβίσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…"

Πατέρας: "Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω".

Ψωμιάδης: "… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνει καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια".

http://www.redplanet.gr/podosfairo/pateras-kserw-egw-ti-tha-kanw.1113098.html

ΠΑΤΕΡΑ, ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΗΜΑ!!!!!

«Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα»


Κάθετος για το θέμα που έχει προκύψει ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Φέισα.
Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έτσι, σχετικά με τις καταγγελίες και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, είπε: «Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση για άσκηση δίωξης στο πρόσωπό μου, κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα»
Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τόνισε ότι: «Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης κατά του Ολυμπιακό το Φλεβάρη, τα ίδια σέρνουν και τώρα το χορό της συκοφάντησης σε βάρος μας».


os fans

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΛΗΘΕΙΑ: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!

Βαριά κατηγορία για Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος".
Το παιχνίδι "χόντρυνε" και όπως φαίνεται η υπόθεση των στημένων αγώνων, μόνο "αστεία" δεν είναι. Από τη στιγμή, μάλιστα, που εμπλέκεται -όπως λέγεται- και το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τότε μιλάμε πράγματι για μια συγκλονιστική υπόθεση που ταράζει συθέμελα το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου είναι καταπέλτης και συνολικά εμπλέκονται 83 άτομα, τα οποία είναι επίσης γνωστά και έχουν θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η λίστα δημοσιοποιήθηκε πρώτη από την ιστοσελίδα της Real News και προκαλεί αίσθηση, καθώς στον Β.Μαρινάκη, αποδίδεται η κατηγορία "για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση".

Η εισαγγελέας προτείνει την άσκηση ποινικής δίωξης στον πρόεδρο του Ολυμπιακού (η οποία έχει ήδη ασκηθεί) και αποδίδει την ίδια κατηγορία και στον Αθανάσιο Κανελλόπουλο, πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ.

Επίσης μέσα στους 83 συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του διεθνή ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, του ποδοσφαιριστή του Άρη Κώστα Μενδρινού, του ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Χοσέ Ρέγες, του διαιτητή Καλόπουλου και του βοηθού διαιτητή Τρύφωνος.

Κατηγορούνται λοιπόν οι Αχιλλέας Μπέος, Γεώργιος Τσακογιάννης, Χαράλαμπος Ψωμιάδης, Νικόλας Ζαμάνης, Βασίλειος Καρακούλιας, Ανδρέας Δημόπουλος, Δημήτριος Ζαβαντίας, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Βασίλειος Γεωργιτσάκος, Αθανάσιος Ντότσης, Νικόλαος Χάλκος, Μιχάλης Νικολόπουλος, Νικόλαος Παντέλης, Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας που ανακοινώθηκαν από το πρωί.

Οι Μπέος-Τσακογιάννης κατηγορούνται "για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας, με δομημένη και διαρκή δράση- η οποία σημειωτέον συνεχίζεται μέχρι σήμερα- με σκοπό την διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων, όπως δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση, παράβαση περί δελτίων στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης (παράνομο στοίχημα) τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση, ηθική αυτουργία στην εν λόγω πράξη, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια, εντός πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης. Οι άλλοι 13 κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα με δομημένη διαρκή  δράση, με σκοπό την διάπραξη των περισσότερων κακουργημάτων, δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράβαση περί δελτίων στοιχήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια εντός πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης".

Κατηγορούνται ακόμη οι:

Ευάγγελος Μαρινάκης, Αθανάσιος Κανελλόπουλος για "απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση"
και οι: Θωμάς Μητρόπουλος, Ιωάννης Κομπότης, Σπυρίδωνας Καλογιάννης, Αντώνιος Μανίκας, Ευάγγελος Κιοτζένης, Άγγελος Τραυλός, Γεώργιος Πουλόπουλος, Ευστάθιος Προβατίδης, Πέτρος Ρουντζιέρης, Τάκης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μποροβίλος, Δημήτριος Μπάκος, Ιωάννης Ναυρινιάδης, Βασίλειος Αδαμάκης, Ιωάννης Αρφάνης, Αθανάσιος Γιάχος, Γεώργιος Λυπαντσής, Περικλής Αμανατίδης, Παύλος Δήμου, Παναγιώτης Σπάρταλης, Γεώργιος Σαλαμαστράκης, Χοσέ Λουίς Ρέγες, Μαρσέλο Γκούντμαν, Ιωάννης Τσιγιάννης, Δημήτριος Καλόπουλος, Σπυρίδωνας Τρύφωνα, Άκης Πάσαρης, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Γεώργιος Γρηγορόπουλος, Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης, Ιωάννης Σπάθας που κατηγορούνται γα δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Τέλος οι Γεώργιος Γεωργιάδης, Έλενα Νεούζα Θεόσογλου, Ζοζέ Λορένσο, Λουκάς Αποστολίδης, Γεώργιος Πράττος, Γεώργιος Βαρούτσικος, Γεώργιος Τόρης, Ιωάννης Τσιγιάννης, Ευθύμιος Σιδηρόπουλος, Δημήτριος Μουστάκας, Ανθιμος Καραμανίδης, Λουκάς Καραμάνης, Δημήτρης Δημητρίου, Γεώργιος Χαβενετίδης, Ευάγγελος Δήμου, Σταμάτιος Φασουλής, Εμμανουήλ Αρβανιτάκης, Ιωάννης Οικονομίδης, Νικόλαος Λυράκης, Σάββας Παντελίδης, Χρήστος Σφήκας, Νικόλαος Θεοχαρίδης, Λεωνίδας Παπασταθόπουλος, Ιωάννης Καλυβίτης, Κωνσταντίνος Μενδρινός, Δημήτριος Βίλλας, Μιχαήλ Τζιβελέκης, Μιχαήλ Αλβέρτης, Γιαννάκης Ανδρέου, Μάριος Μπουλουγουρής, Μαρία Αυγίδου, Διονύσιος Κοτίνης, Μαρία Βυθοπούλου, Αθανάσιος Κωστουλέας κατηγορούνται για παράβαση περί δελτίωσν στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης (παράνομο στοίχημα) τελεσθείσα από κοινού κατ΄εξακολούθηση, απάτη ο υπαίτιος της οποίας ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος, ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των 15.000 ευρώ, τελεσθείσα κατ΄εξακολούθθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Ως διευθυντής της όλης οργάνωσης θεωρείται και υποδεικνύεται ο Αχιλλέας Μπέος, για τον οποίο υπάρχουν και ανάλογες "συστάσεις" από την UEFA.



Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που υπάρχει στο πόρισμα και αφορά στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, τον Φεβρουάριο, όπου ο Αχιλλέας Μπέος ζητάει επιτακτικά την προστασία των διαιτητών (Καλόπουλος, Τρύφωνος), επειδή υπήρχε ...φόβος για την σωματική τους ακεραιότητα.

Περισσότερα σε λίγο στο Sport24.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;

Τα ονόματα των 85 που κατηγορούνται για τα στημένα

Τα ονόματα των 85 που κατηγορούνται για τα στημένα

Δόθηκε πριν από λίγο με ειδική διάταξη του εισαγγελέα η δυνατότητα δημοσιοποίησης των ονομάτων των δέκα συλληφθέντων για τους «στημένους» αγώνες. Οι κατηγορούμενοι πέρασαν το μεσημέρι το κατώφλι του εισαγγελέα, ασκήθηκαν σε βάρος τους ποινικές διώξεις για 12 αδικήματα (τα μισά κακουργηματικού χαρακτήρα) και ήδη βρίσκονται στον ανακριτή.

Πρόκειται για τους

Αχιλλέα Μπέο, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Σταύρο Ψωμιάδη, πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα

Γιώργο Τσακογιάννη, μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης

Νίκο Χάλκο, παράγοντα της Ηλιούπολης

Νίκο Παντέλη, προπονητή

Δημήτρη Ζαβαντία, πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Αθανάσιο Ντότσης, μάνατζερ 

Νίκο Ζαμάνη, επιχειρηματία

Βασίλη Καρακούλια, bookmaker

και Ανδρέα Δημόπουλο, bookmaker


Για ακόμα πέντε άτομα είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία με την διαδικασία του αυτοφώρου. Πρόκειται για τους:

Μάκη Ψωμιάδη

Ιωάννη Παπαδόπουλο

Βασίλη Γεωρτσιάκο

Μιχάλη Νικολόπουλο

Ιωάννη Παπακώστα

Οι δεκαπέντε διώκονται για: εγκληματική οργάνωση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, εκβίαση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα κατ΄ εξακολούθηση, συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ΄ εξακολούθηση, ηθική αυτουργία στο παράνομο στοίχημα και συμμετοχή, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Επίσης ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε άλλα 70 άτομα των οποίων τα ονόματα θα δοθούν από την εισαγγελία τις επόμενες ημέρες για όλες τις παραπάνω κατηγορίες συν απλή συνέργια σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα και απλή συνέργια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.

Η υπόθεση χρεώθηκε στον 9ο τακτικό ανακριτή. Για τους 5 που αναζητούνται έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Η υπόθεση αφορά 40 στημένα παιχνίδια που είχε καταγγείλει η ΟΥΕΦΑ, συγκεντρώθηκε υλικό και από δικογραφίες από ολόκληρη την Ελλάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο η ΕΥΠ άρχισε να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις έως 30/5/11.

Η δικογραφία είναι γύρω στα 80 cd (οι συνομιλίες), από τους αγώνες οι 4 είναι της Σούπερ Λιγκ, 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και 32 πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (από τον Οκτώβριο του 2008 έως και την περίοδο του 2011). Το πόρισμα είναι 130 σελίδες, οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι τηλεφωνικές συνομιλίες ερχόντουσαν κατευθείαν στον εισαγγελέα (δεν πέρναγαν από την αστυνομία για να μην υπάρξει διαρροή). Υπήρχε ένα καθεστώς «σιωπής» κατά τη διάρκεια της έρευνας από όσους κατέθεταν...
Star.gr http://www.madata.gr/athletic/113997.html

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΛΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΕΤΟΣ!!!!!

Βαθμολογία 30ης αγωνιστικής


ΟΜΑΔΑΒΣΥΝΟΛΟ
+-ΝΙΗ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ7365182415
2.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ6047261866
3.ΑΕΚ50463715510
4.ΠΑΟΚ48322914610
5.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ47402812117
6.ΑΡΗΣ45292913611
7.ΚΑΒΑΛΑ402927101010
8.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ39323811613
9.SΚODA ΞΑΝΘΗ3629359912
10.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ35253581111
11.ΗΡΑΚΛΗΣ3522287149
12.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ34303471310
13.ΚΕΡΚΥΡΑ3330409615
14.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ31212971013
15.ΛΑΡΙΣΑ25294751015
16.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ2422486618

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

GFZ Potsdam - Earthquake Bulletin


F-E Region:Northern Italy
Time:2011-06-19 14:35:38.9 UTC
Magnitude:4.1
Epicenter:10.74°E   44.23°N
Depth:5 km
Status:A - automatic


Disclaimer: Unless revised by a geophysicist, automatically determined earthquake locations may be erroneous!
This is a product of the GEOFON Extended Virtual Network (GEVN) and credit belongs to all involved institutions. This page is also suitable for display on handheld devices.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ.....ΜΑΡΑΝΕ!!!!!

Έγραψαν «Πωλείται» στο ελληνικό περίπτερο στην Μπιενάλε...


Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης μέσω του υπουργείου Πολιτισμού προκάλεσε η βεβήλωση του ελληνικού περιπτέρου στην Μπιενάλε της Βενετίας, που έγινε στόχος βανδάλων που έγραψαν προσβλητικά και ταπεινωτικά συνθήματα.

Άγνωστοι εισήλθαν στο εσωτερικό του ... περιπτέρου το βράδυ της Τετάρτης, σκαρφάλωσαν με σκαλωσιά στο εσωτερικό του περιπτέρου και έγραψαν στους τοίχους με μαύρο γραφίτη και στην αγγλική γλώσσα τα συνθήματα "πωλείται" και "μία πατρίδα μεταναστών χωρίς κράτος".

Τα συνθήματα καλύπτουν μεγάλη έκταση των τοίχων του περιπτέρου ενώ το πιο μικρό, βρίσκεται ακριβώς πάνω από την κεντρική πύλη εισόδου. Το ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού καταδίκασε την ενέργεια.

«Η τέχνη είναι ένας κατ' εξοχήν χώρος ελευθέρας έκφρασης και αμφισβήτησης, η οποία όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παίρνει τη μορφή βιαιοπραγίας ή βανδαλισμών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε αίτημα της γλύπτριας Διοχάντης, στην οποία και ανήκει το ελληνικό έργο της Μπιενάλε, να υπάρξει γραπτό μήνυμα με το οποίο οι επισκέπτες να πληροφορούνται ότι τα συνθήματα δεν έχουν σχέση με το σύνολο της καλλιτεχνικής της δημιουργίας.