Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σκληρή απάντηση από τον πρώην Νομάρχη στην Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.


...

bailas

Σαφείς αιχμές εναντίον των συντακτών της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και καταφέρονταν εναντίον του άφησε ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας. Υποστήριξε ότι εκτέλεσαν διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον του βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα, για τον οποίο είπε ότι θα πάρει την απάντησή του από τον Κυκλαδίτικο λαό στις προσεχείς εκλογές. Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση της κ. Μπάιλα:
«Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί απάντηση στη μειοψηφική ομάδα της Σ.Ε–Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Σύρου, που έχει μετατραπεί σε τυφλό μηχανισμό στήριξης συγκεκριμένου επαγγελματία πολιτικού, αλλά γίνεται για να τεθεί υπ’ όψη των παλαιών και νέων μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίοι με γνωρίζουν από το 1978, και να αντιληφθούν πως, λειτουργούν κάποιοι, που τους επέλεξαν να τους εκπροσωπούν.
Επικοινωνώντας με τέσσερα από τα επτά μέλη της συντονιστικής επιτροπής, οι τρείς από αυτούς μου δήλωσαν άγνοια για την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο σε βάρος μου και το άλλο μέλος μου είπε ότι, ενώ η ανακοίνωση, είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο την 22/3/2012, τον ενημέρωσαν την 23/3/2012, δηλαδή η σύνταξη και η ανάρτηση έγινε εν αγνοία του.
Μετά από αυτό δεν χρειάστηκε να μάθω άλλα. Νομίζω ότι όσοι παροικούν στη Σύρο και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν ήδη καταλάβει τί έγινε. Ένας ή τρείς το πολύ ήταν αυτοί που αποφάσισαν και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ τους γνωρίζουν. Προσωπικά δεν με νοιάζει εάν τα πρόσωπα αυτά, αν και μειοψηφία και χωρίς να υπάρχει απαρτία του οργάνου, πήραν απόφαση. Με νοιάζει μόνο για τα απλά μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που επέλεξαν κάποια άτομα στη συντονιστική επιτροπή, τα οποία αντί να αφουγκράζονται το σφυγμό του λαού, και της κοινωνίας και να τον μεταφέρουν στο κόμμα και στην κυβέρνηση για να παράγουν πολιτικές προς όφελός του, έχουν μετατραπεί σε ομάδα στήριξης συγκεκριμένου προσώπου.
Έτσι φαίνεται ότι, οι απόψεις που εξέφρασα για τα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, βρίσκουν εφαρμογή και σε κάποιους που λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο.
Αυτό δεν είναι το καθαρό ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων μας και της δημιουργίας. Δεν είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ρομαντικών αγωνιστών, της αγωνιζόμενης νεολαίας και των υπερήφανων γηρατειών. Όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια αισθάνονται προδομένοι. Σε αυτό το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων και της Δημοκρατίας ανήκω όχι μόνο εγώ αλλά οι μισοί και πλέον Έλληνες. Μπορεί βεβαίως και παλαιότερα να υπήρχε βρωμιά. Μπορεί να υπήρχαν πολιτικοί κανίβαλοι σε όλα τα κόμματα. Όμως αυτή δεν είχε βγει τόσο καθαρά στην επιφάνεια. Δεν είχαν φτάσει οι ηγεμονίσκοι σε αυτό το έσχατο σημείο να καταστρέφουν την χώρα για τις καρέκλες εξουσίας, να δημιουργούν τεράστια σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο, να μην τιμωρείται κανείς και αντίθετα να ξεσπούν πάνω στο λαό ζητώντας του να πληρώσουν τα σπασμένα.
Τελειώνοντας, θέλω να τονίσω ότι, να είναι σίγουροι αυτός ή αυτοί που κατ’ εντολή κάποιου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, ανήρτησαν στο διαδίκτυο αυτή την ανακοίνωση, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό θα ξαναγεννηθεί και θα τους αποβάλλει σαν ξένα σώματα.
Σε ότι αφορά τα ειρωνικά σχόλια και τους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου από τον κο Παναγιώτη Ρήγα, θεωρώ ότι δεν αξίζει να του απαντήσει κανείς και ας περιμένει σε λίγες ημέρες να πάρει την απάντηση από τον Κυκλαδίτικο λαό».

http://www.syrosnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1100:δημ-μπάιλας-εκτέλεσαν-διατεταγμένη-υπηρεσία&Itemid=42

Σφοδρή επίθεση από το ΠΑΣΟΚ....





bailas

 Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ο πρώην... σύντροφός του και Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας. Η τοπική οργάνωση της Σύρου μάλιστα εξέδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται εναντίον του, ενώ χρησιμοποιεί και απολογητικό λόγο για τις πράξεις του παρελθόντος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 «Ακολουθώντας την γνωστή τακτική του τιμητή των πάντων, ο κύριος Μπάιλας αυτοαναγορεύεται ως ο “καθαρός και τίμιος” πολιτικός σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που κατά τον ισχυρισμό του “είναι βουτηγμένοι στη βρώμα” .
Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι αν τα κόμματα βουτήχτηκαν στην βρώμα τώρα τελευταία που ο κύριος Μπάιλας αποφάσισε να το παίξει υπερκομματικός, ή ήταν “βρώμικα” και τότε που ο ίδιος ήταν “μεγαλοστέλεχος” του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι άραγε κάποιος, που αφού απόλαυσε και αξιοποίησε επί μακρόν τα αγαθά ενός “σάπιου και βρώμικου” συστήματος εμφανίζεται σήμερα αντισυστημικός και κατήγορος.
Όλοι ενθυμούνται ότι μέχρι πρόσφατα επιζητούσε και αποδέχονταν το κομματικό χρίσμα προκειμένου να εκλεγεί Νομάρχης ή Αντιπεριφερειάρχης, δίχως βέβαια να ενοχλείται από την στήριξη των “βρώμικων” κομματικών οργανώσεων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα νησιά των Κυκλάδων.
Σήμερα που το κομματικό σύστημα διέρχεται σοβαρή κρίση και είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλές να δηλώνει κάποιος κομματική ένταξη, ο λίθος του αναθέματος βρίσκει εύκολα στόχο.
Το ΠΑΣΟΚ - ανεξάρτητα από αυτά που ισχυρίζεται ο κύριος Μπάιλας - αφού πέρασε μέσα από το καμίνι της κρίσης με αυτογνωσία και παρρησία αναγνωρίζει τα σφάλματα του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ζητά με ειλικρίνεια συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες για τις πράξεις και παραλήψεις που πλήγωσαν τους ιδίους και τη χώρα και κάνει μια νέα αρχή, πιο ώριμο, πιο υπεύθυνο και πιο συνειδητοποιημένο.
Έχοντας “ κόψει ” κάθε γέφυρα με τον λαϊκισμό, την ανευθυνότητα και με τις άρρωστες νοοτροπίες και τα ιδεολογήματα  του παρελθόντος ξανακτίζει   τις σχέσεις του  με την κοινωνία με θεμέλια την ειλικρίνεια και την αλήθεια. Απευθύνεται  στους Έλληνες πολίτες προβάλλοντας ένα ρεαλιστικό συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση δημιουργεί τις προοπτικές ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας και την ελπίδα για ένα βιώσιμο μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας.
Σε αυτό το όμορφο ταξίδι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε όλοι συνεπιβάτες, αφήνοντας όμως πίσω όλα τα βαρίδια του παρελθόντος και όλους αυτούς που με τις πράξεις και την διγλωσσία τους, οδήγησαν την Ελλάδα και την μεγάλη δημοκρατική παράταξη σε αυτό το αδιέξοδο.»

http://www.syrosnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1085:στην-πυρά-του-πασοκ-ο-δημήτρης-μπάιλας

Ύμνος εις την Ελευθερία: Τον έχετε διαβάσει όλο;



 

Πόσοι από εμάς έχουμε διαβάσει ολόκληρο τον "Ύμνο εις την Ελευθερία", από τον οποίο οι δύο πρώτες στροφές αποτελούν τον Εθνικό μας Ύμνο;  Φοβάμαι, λίγοι! Κι ακόμα λιγότεροι - ίσως ελάχιστοι- έχουμε μελετήσει πόση σοφία υπάρχει κρυμμένη σε κάθε λέξη του!
Κι όμως, πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο! Όχι από "πατριωτισμό", αλλά γιατί οι περισσότεροι στίχοι του μοιάζουν σαν να μην γράφτηκαν το 1823, αλλά σήμερα! Αν έχετε τη διάθεση και τον χρόνο, σας εύχομαι καλή ανάγνωση!
"Ύμνος εις την Ελευθερίαν"
στίχοι: Διονύσιος Σολωμός
μελοποίηση: Νικόλαος Μάντζαρος

Στροφές 1 εως 10
1.
Σε γνωρίζω από την κόψη
Του σπαθιού την τρομερή,
Σε γνωρίζω από την όψη
Που με βιά μετρά τη γη.

2.
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

3.
Εκεί μέσα εκατοικούσες
Πικραμένη, εντροπαλή,
Κι ένα στόμα ακαρτερούσες,
Έλα πάλι, να σου πει.

4.
Άργειε νάλθη εκείνη η μέρα,
Και ήταν όλα σιωπηλά,
Γιατί τάσκιαζε η φοβέρα
Και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

5.
Δυστυχής! Παρηγορία
Μόνη σου έμενε να λες
Περασμένα μεγαλεία
Και διηγώντας τα να κλαις.

6.
Και ακαρτέρει, και ακαρτέρει
Φιλελεύθερη λαλιά,
Ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι
Από την απελπισιά.

7.
Κι’ έλεες: πότε, α! πότε βγάνω
Το κεφάλι από τς ερμιές;
Κι αποκρίνοντο από πάνω
Κλάψες, άλυσες, φωνές.

8.
Τότε εσήκωνες το βλέμμα
Μες στα κλάμματα θολό,
Και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα,
Πλήθος αίμα Ελληνικό.

9.
Με τα ρούχα αιματωμένα
Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
Να γυρεύης εις τα ξένα
Aλλα χέρια δυνατά.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/182225.html

Ο Ξεσηκωμός του Γένους!


Όλη η Ιστορία σ΄ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ

Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του National Geographic παρουσιάζει όλη την Ιστορία της Επανάστασης του 1821. Της αναγέννησης ενός Έθνους.Του ηρωϊσμού και της αυτοθυσίας. Και τελικά της οριστικής νίκης. Σε έξι βίντεο όλη η ιστορία του 1821!






















http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=13221

Κραχ στην τσέπη όλων μας – Υπερδιπλάσιοι οι φόροι – Εκκαθαριστικά που καίνε θα έρθουν φέτος!!!



- Πληρώνουν όλοι με εισόδημα από 5.000 ευρώ και πάνω
- Αυξήσεις φόρων ως 390% και από 50 ως... 1.040 ευρώ!
- Οι νέες κλίμακες και οι αλλαγές στην απαλλαγή από τον φόρο
- Δείτε παραδείγματα

Κάποια πράγματα που έχουμε μάθει και αναλόγως υπολογίζαμε και τον φόρο που πληρώνουμε πρέπει εφέτος να τα ξεχάσουμε.

Για παράδειγμα από φέτος πληρώνουν φόρο, έστω και 50 ευρώ, όσοι έχουν οποιοδήποτε εισόδημα πάνω από 5.000 ευρώ.

Όλοι, ακόμη και για εισόδημα 1.000 ευρώ, θα πρέπει μαζί με τη φορολογική δήλωση να συγκεντρώσουν και αποδείξεις ίσες με το 25% του εισοδήματος, χωρίς όμως να εξασφαλίζουν κάποια έκπτωση στον φόρο.

Ταυτόχρονα μειώνεται το αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ ενώ αλλάζουν και οι κλίμακες, ενώ μπαίνει ανώτατο πλαφόν 10% στις φοροαπαλλαγές που απομένουν.

Πως θα υπολογίσετε τον φόρο βάσει κλίμακας

Κλιμάκιο εισοδήματος -συντελεστής φόρου
5.000                                         0
7.000                                        10
10.000                                      25
14.000                                      35
20.000                                      38
40.000                                      40

Εισόδημα          –            φόρος
5.000                                0 ευρώ
12.000                             700 ευρώ
16.000                             1.420 ευρώ
26.000                             3.920 ευρώ
40.000                             8.820 ευρώ

Τα ποσά των αποδείξεων με βάση το εισόδημα
Εισόδημα – ποσό αποδείξεων
1.000                      250
5.000                    1.250
8.000                    2.000
12.000                  3.000
15.000                  3.750
20.000                  5.000
25.000                  6.250


Δηλαδή με βάση τους παραπάνω συντελεστές ένας εργαζόμενος με εισόδημα ως 12.000 ευρώ και αφορολόγητο στα 5.000 θα πληρώσει φόρο για τα έως και 7.000 ευρώ επιπλέον εισοδήματα από 50 ως 700 ευρώ.

Ο ίδιος εργαζόμενος θα πρέπει παράλληλα να εξασφαλίσει (για εισόδημα 12.000 για παράδειγμα) και αποδείξεις αξίας 3.000 ευρώ (το 25%), ενώ δεν έχει να ελπίζει σε καμία φοροελάφρυνση παρά μόνο εάν έχει κάποιες από τις παρακάτω δαπάνες που εξασφαλίζουν μια μικρή έκπτωση στον φόρο.

Ποιες φοροαπαλλαγές έμειναν και ποια τα ποσά μείωσης του φόρου

Επί της ουσίας μόνο επτά φοροαπαλλαγές εξασφαλίζουν από εφέτος μια μικρή έστω μείωση του φόρου
Ιατρικά και νοσοκομειακά έξοδα αφαιρούν από το φόρο το 10% του ποσού που δαπανήθηκε, αλλά για ποσά ως 3.000 ευρώ και όχι παραπάνω

Ενοίκιο κύριας κατοικίας αφαιρεί από το φόρο το 10% του ποσού, αλλά μονο μέχρι τα 1.000 ευρώ, δηλαδή η φοροελάφρυνση δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα δίδακτρα για ιδιαίτερα και φροντιστήρια. Το ανώτατο όριο είναι τα χίλια ευρώ και η ανώτατη φοροελάφρυνση 100 ευρώ.

Όσοι πληρώνουν τόκους δανείων για σπίτι μέχρι 120 τ.μ. και αξίας ως 200.000 ευρώ έχουν έκπτωση φόρου 10% επί των τόκων.

10% είναι και η έκπτωση φόρου για τις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και για τις δαπάνες για ασφάλιστρα ζωής και ατυχημάτων. Στη δεύτερη περίπτωση όμως το ποσό που δικαιολογείται δεν υπολογίζεται πάνω από τα 1.200 το άτομο ή 2.400 για ένα ζεύγος και έτσι η φοροελάφρυνση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 120 και 240 ευρώ αντίστοιχα.

300 ευρώ μπορεί να είναι η ανώτατη έκπτωση φόρου για την ενεργειακή αναβάθμιση ακινήτου καθώς και εδώ το ποσό που υπολογίζεται δεν υπερβαίνει τα 3.000 ευρώ.

Από πέρυσι μέχρι φέτος μπορείτε να δείτε με ένα απλό παράδειγμα πως ένας μέσος μισθωτός με εισόδημα 15.000 ευρώ το χρόνο χάνει χρήματα σε κάθε στάδιο της φορολόγησης

Δηλαδή, ενώ πέρυσι για τα 15.000 ευρώ ο φόρος κλίμακας ήταν 540 ενώ εφέτος εκτινάσσεται στα 1.240 ευρώ.
Αντίστοιχα ενώ πέρυσι από το ενοίκιο είχε μια φοροελάφρυνση της τάξης των 240 ευρώ, εφέτος δεν έχει παρά μόλις 100 ευρώ μείωση στο φόρο, ενώ δεν έχει να περιμένει καμία φοροελάφρυσνη από τις επιπλέον αποδείξεις που μπορεί να συγκεντρώσει πέραν όσων υποχρεούται να συγκεντρώσει.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=129582&catid=13

Δημοσκοπήσεις: Τι δείχνουν τα νέα ποσοστά;




Δημοσκοπήσεις: Τι δείχνουν τα νέα ποσοστά; : Η  διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυμαίνεται από 3,8% έως 8,2% δείχνει  την «ρευστότητα» στις διαθέσεις των ψηφοφόρων, με το ΠΑΣΟΚ να  

Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυμαίνεται από 3,8% έως 8,2% δείχνει την «ρευστότητα» στις διαθέσεις των ψηφοφόρων, με το ΠΑΣΟΚ να δείχνει κάποια τάση ανάκαμψης. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αυξάνουν τα ποσοστά τους, ενώ σε πτώση βρίσκεται το ΛΑΟΣ. Τα δύο μεγάλα κόμματα σε όλες τις μετρήσεις με το «ζόρι» ξεπερνούν το 30%.

Σε δημοσκόπηση της MRB, η ΝΔ συγκεντρώνει 20,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,1%, το ΚΚΕ 8,6%, ο Σύριζα 7,9%, η ΔΗΜΑΡ 7,4 %, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, Οικολόγοι - Πράσινοι 3%, ΛΑΟΣ 2,5%, Χρυσή Αυγή 2,6% και Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 20,5%, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Realnews.

Προβάδισμα 3,8% υπέρ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΠΑΣΟΚ καταγράφει έρευνα της Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής . Στην έρευνα η ΝΔ συγκεντρώνει 18,1%, το ΠΑΣΟΚ 14,3%, το ΚΚΕ 8,2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2%,ο ΣΥΡΙΖΑ 6%, η ΔΗΜΑΡ 4,9%, το ΛΑΟΣ 3,6%,η Χρυση Αυγή 3,4% , Οικολόγοι Πράσινοι 2,5%, ΔΗΣΥ 2,3% και Κοινωνική Συμφωνία 1,1%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει 25,1%.

Σε δημοσκόπηση της ΜΑRC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής η ΝΔ συγκεντρώνει 17,8%, το ΠΑΣΟΚ 13,2%, το ΚΚΕ 7,5, η ΔΗΜΑΡ7,35, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,1%, Σύριζα 6%, ΛΑΟΣ 2,5%, Χρυση Αυγή 2,3%, ΔΗΣΥ2,15, Οικολόγοι Πράσινοι 1,9%, Κοινωνική Συμφωνία 1,1%και αδιευκρίνιστη ψήφος 28,2%.

Σύμφωνα με την εταιρεία Alco που έγινε για λογαριασμό του Star η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 8,4% και ακολουθούν ΚΚΕ 8% Δημοκρατική Αριστερά 6,7% Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,7% ΣΥΡΙΖΑ 6,1% και ΛΑΟΣ 3,1%.


Zougla.gr http://www.madata.gr/epikairotita/politics/182090.html

Eπί ποδός η Αστυνομία στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.



Eπί ποδός η Αστυνομία στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου : Σε  ισχύ τίθενται από σήμερα τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας  για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου με στόχο να μην επαναληφθούν τα  

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου με στόχο να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την 28η Οκτωβρίου.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε άτομα και ιδιαίτερα σε οργανωμένες ομάδες ατόμων που κινούνται σε περιοχές διεξαγωγής των παρελάσεων και αυξημένα μέτρα προστασίας κοντά στις εξέδρες των επισήμων, με ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Επιπλέον, για πρώτη φορά απαιτείται η διαπίστευση των δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικών συνεργείων για την κάλυψη της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλαση στο Σύνταγμα.

Σε επιφυλακή είναι οι αστυνομικές αρχές και για το ενδεχόμενο εμφάνισης αυτόκλητων «ομάδων προστασίας» των παρελάσεων (όπως πχ ακροδεξιών οργανώσεων και άλλων παρόμοιων «ομάδων κρούσης»), σε απάντηση διαδηλωτών που ενδεχομένως επιχειρήσουν να τις διακόψουν.

Σε κάθε περίπτωση, εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και κύριο μέλημα των αρχών είναι να μη διακοπεί ή ματαιωθεί η παρέλαση.

Σε ετοιμότητα θα είναι και εισαγγελείς σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι θα εποπτεύουν το έργο των αστυνομικών αρχών, παρεμβαίνοντας όπου κρίνεται απαραίτητο.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου, στους δρόμους της Αθήνας θα βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί, ενω σε επιφυλακή θα είναι όλες οι δυνάμεις του λεκανοπεδίου.

Κλειστό το μετρό σε Σύνταγμα, Ακρόπολη, Ευαγγελισμό

Κλειστοί είναι από τις 8 το πρωί, με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του Μετρό στην Ακρόπολη και το Σύνταγμα, ενώ από τις 9 το πρωί θα κλείσει και ο σταθμός στον Ευαγγελισμό.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σήμερα σε ισχύ σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της μαθητικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Αμαλίας, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, από τις 7.00 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους, οδούς και πλατείες:

- Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

- Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από την συμβολή με την Λ. Β. Κωνσταντίνου έως τη Λ. Αμαλίας.

- Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

- Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), σε όλο το μήκος της.

- Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος.

- Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως Διον. Αρεοπαγίτου.

- Όθωνος, σε όλο το μήκος της.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της.

Ανάλογες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους δήμουςτης Αττικής όπου θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις.

Κλειστή έως τη Δευτέρα η Νομική

Κλειστή για προληπτικούς λόγους θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα η Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ενέργειες αυτές προέβησαν οι πρυτανικές αρχές, καθώς πληροφορήθηκαν ότι ομάδες αγνώστων προγραμμάτιζαν να κάνουν, μέσα στη σχολή, γενικές συνελεύσεις. Η σχολή θα ανοίξει κανονικά τη Δευτέρα.
ΤΑ ΝΕΑ http://www.madata.gr/epikairotita/social/182087.html

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.



Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Σύρο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 25/3, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=77

ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 23/3/2012



Δ Ω/Ε A ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
1
X
2
S24
GER D2 19:00 210 ΜΠΟΧΟΥΜ
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
GER D2 19:00 211 ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
ΜΟΝΑΧΟ 1860
GER D2 19:00 212 ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
ΑΑΧΕΝ
NOR D1 20:00 213 ΜΟΛΝΤΕ
ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
FRA D2 21:00 214 ΑΜΙΑΝ
ΣΕΝΤΑΝ
FRA D2 21:00 215 ΑΝΖΕ
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
1 X 2
2.10 3.10 3.60
1.95 2.90 3.40
2.20 2.95 3.15
2.25 3.10 3.40
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
FRA D2 21:00 216 ΑΡΛ
ΜΠΑΣΤΙΑ
FRA D2 21:00 217 ΛΑΒΑΛ
ΤΟΥΡ
FRA D2 21:00 218 ΜΟΝΑΚΟ
ΣΑΤΟΡΟΥ
FRA D2 21:00 219 ΜΠΟΥΛΟΝ
ΛΕ ΜΑΝ
1 X 2
2.40 2.80 3.25
2.25 2.90 2.75
2.35 2.90 2.95
2.40 3.00 3.20
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
FRA D2 21:00 220 ΡΕΜΣ
ΜΕΤΣ
FRA D2 21:00 221 ΧΑΒΡΗ
ΙΣΤΡ
1 X 2
2.40 2.85 3.20
2.10 2.90 3.00
2.15 3.00 3.20
2.38 3.00 3.25
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
HOL D1 21:00 222 ΕΞΕΛΣΙΟΡ
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
1 X 2
3.10 3.60 2.10
2.85 3.45 1.95
3.25 3.40 2.00
3.30 3.50 2.10
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
HOL D2 21:00 223 ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ
ΟΣ
1 X 2
1.85 3.70 3.50
1.90 3.30 3.10
3.60 2.85 1.95
1.80 3.80 4.00
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
HOL D2 21:00 224 ΒΙΛΕΜ
ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
1 X 2
1.55 3.90 5.00
1.50 3.50 5.00
1.50 4.00 4.90
1.53 4.20 5.75
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
Others 21:00 225 ΕΜΕΝ
ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ
HOL D2 21:00 226 ΚΑΜΠΟΥΡ
ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
1 X 2
2.15 3.40 2.95
2.00 3.30 2.85
2.10 3.40 2.85
2.10 3.60 3.25
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
Others 21:00 227 ΤΣΒΟΛΕ
ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ
1 X 2
1.15 5.50 10.00
Οι τελευταίες αποδόσεις πριν την έναρξη του αγώνα
HOL D2 21:00 228 ΦΟΛΕΝΤΑΜ
ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.
1 X 2
4.10 3.75 1.70
3.70 3.40 1.70
4.00 3.75 1.65
5.00 3.80 1.67
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
HOL D2 21:00 229 ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ
ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
1 X 2
2.05 3.50 3.10
1.65 3.50 3.80
2.00 3.35 3.10
2.00 3.75 3.40
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
FRA D2 21:20 230 ΤΡΟΥΑ
ΚΛΕΡΜΟΝ
1 X 2
2.05 2.95 3.90
1.85 3.00 3.60
2.00 3.00 3.60
2.10 3.10 3.75
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
Others 21:30 231 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ
1 X 2
1.90 3.30 3.40
2.05 3.50 3.40
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
ENG L2 21:45 232 ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
ΜΠΑΡΝΕΤ
1 X 2
2.30 3.10 2.90
2.20 3.20 2.60
2.30 3.15 2.85
2.50 3.30 2.75
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
IRE PR 21:45 233 ΜΠΡΕΪ
ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ
1 X 2
2.70 3.00 2.50
2.55 3.15 2.25
2.60 3.05 2.50
2.80 3.25 2.50
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
Others 21:45 234 ΝΤΑΝΤΑΛΚ
ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
1 X 2
2.30 3.15 2.50
Οι τελευταίες αποδόσεις πριν την έναρξη του αγώνα
IRE PR 21:45 235 ΝΤΕΡΙ
ΚΟΡΚ
1 X 2
1.83 3.10 4.33
1.70 3.25 3.85
2.10 3.05 2.95
1.83 3.30 4.75
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
ITA D2 21:45 236 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
ΕΜΠΟΛΙ
1 X 2
1.65 3.20 6.25
1.55 3.30 4.80
1.70 3.10 4.90
1.67 3.40 6.00
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
IRE PR 22:00 237 ΜΟΝΑΓΚΑΝ
ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
1 X 2
6.25 3.40 1.55
4.80 3.60 1.50
5.20 3.40 1.60
7.00 3.75 1.53
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
IRE PR 22:00 238 ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ
ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ
1 X 2
1.62 3.40 5.25
1.45 3.75 5.00
1.60 3.45 5.00
1.67 3.50 5.50
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
SPA D2 22:00 239 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β
ΜΟΥΡΘΙΑ
1 X 2
2.10 3.20 3.20
2.00 3.10 3.00
2.10 3.10 3.20
2.10 3.25 3.50
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
POR D1 22:45 240 ΟΛΑΝΕΝΣΕ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ
1 X 2
7.75 4.25 1.40
6.20 4.00 1.35
6.70 4.20 1.40
8.50 4.33 1.40
Οι καλύτερες αποδόσεις είναι υπογραμμισμένες
ARG D1 2:30 241 ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ
ΟΛ ΜΠΟΪΣ
Others 3:10 242 ΜΟΝΑΡΚΑΣ
ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
1 X 2
2.00 3.10 3.00
Οι τελευταίες αποδόσεις πριν την έναρξη του αγώνα
Others 4:00 243 ΣΙΑΤΛ
ΧΙΟΥΣΤΟΝ
1 X 2
1.80 3.20 3.50
Οι τελευταίες αποδόσεις πριν την έναρξη του αγώνα