Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σκληρή απάντηση από τον πρώην Νομάρχη στην Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.


...

bailas

Σαφείς αιχμές εναντίον των συντακτών της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και καταφέρονταν εναντίον του άφησε ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας. Υποστήριξε ότι εκτέλεσαν διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον του βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα, για τον οποίο είπε ότι θα πάρει την απάντησή του από τον Κυκλαδίτικο λαό στις προσεχείς εκλογές. Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση της κ. Μπάιλα:
«Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί απάντηση στη μειοψηφική ομάδα της Σ.Ε–Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Σύρου, που έχει μετατραπεί σε τυφλό μηχανισμό στήριξης συγκεκριμένου επαγγελματία πολιτικού, αλλά γίνεται για να τεθεί υπ’ όψη των παλαιών και νέων μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίοι με γνωρίζουν από το 1978, και να αντιληφθούν πως, λειτουργούν κάποιοι, που τους επέλεξαν να τους εκπροσωπούν.
Επικοινωνώντας με τέσσερα από τα επτά μέλη της συντονιστικής επιτροπής, οι τρείς από αυτούς μου δήλωσαν άγνοια για την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο σε βάρος μου και το άλλο μέλος μου είπε ότι, ενώ η ανακοίνωση, είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο την 22/3/2012, τον ενημέρωσαν την 23/3/2012, δηλαδή η σύνταξη και η ανάρτηση έγινε εν αγνοία του.
Μετά από αυτό δεν χρειάστηκε να μάθω άλλα. Νομίζω ότι όσοι παροικούν στη Σύρο και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν ήδη καταλάβει τί έγινε. Ένας ή τρείς το πολύ ήταν αυτοί που αποφάσισαν και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ τους γνωρίζουν. Προσωπικά δεν με νοιάζει εάν τα πρόσωπα αυτά, αν και μειοψηφία και χωρίς να υπάρχει απαρτία του οργάνου, πήραν απόφαση. Με νοιάζει μόνο για τα απλά μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που επέλεξαν κάποια άτομα στη συντονιστική επιτροπή, τα οποία αντί να αφουγκράζονται το σφυγμό του λαού, και της κοινωνίας και να τον μεταφέρουν στο κόμμα και στην κυβέρνηση για να παράγουν πολιτικές προς όφελός του, έχουν μετατραπεί σε ομάδα στήριξης συγκεκριμένου προσώπου.
Έτσι φαίνεται ότι, οι απόψεις που εξέφρασα για τα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, βρίσκουν εφαρμογή και σε κάποιους που λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο.
Αυτό δεν είναι το καθαρό ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων μας και της δημιουργίας. Δεν είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ρομαντικών αγωνιστών, της αγωνιζόμενης νεολαίας και των υπερήφανων γηρατειών. Όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια αισθάνονται προδομένοι. Σε αυτό το ΠΑ.ΣΟ.Κ των ονείρων και της Δημοκρατίας ανήκω όχι μόνο εγώ αλλά οι μισοί και πλέον Έλληνες. Μπορεί βεβαίως και παλαιότερα να υπήρχε βρωμιά. Μπορεί να υπήρχαν πολιτικοί κανίβαλοι σε όλα τα κόμματα. Όμως αυτή δεν είχε βγει τόσο καθαρά στην επιφάνεια. Δεν είχαν φτάσει οι ηγεμονίσκοι σε αυτό το έσχατο σημείο να καταστρέφουν την χώρα για τις καρέκλες εξουσίας, να δημιουργούν τεράστια σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο, να μην τιμωρείται κανείς και αντίθετα να ξεσπούν πάνω στο λαό ζητώντας του να πληρώσουν τα σπασμένα.
Τελειώνοντας, θέλω να τονίσω ότι, να είναι σίγουροι αυτός ή αυτοί που κατ’ εντολή κάποιου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, ανήρτησαν στο διαδίκτυο αυτή την ανακοίνωση, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό θα ξαναγεννηθεί και θα τους αποβάλλει σαν ξένα σώματα.
Σε ότι αφορά τα ειρωνικά σχόλια και τους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου από τον κο Παναγιώτη Ρήγα, θεωρώ ότι δεν αξίζει να του απαντήσει κανείς και ας περιμένει σε λίγες ημέρες να πάρει την απάντηση από τον Κυκλαδίτικο λαό».

http://www.syrosnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1100:δημ-μπάιλας-εκτέλεσαν-διατεταγμένη-υπηρεσία&Itemid=42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου