Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ζήτησαν πρόωρες εκλογές τρεις κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης!!!!


Ζήτησαν πρόωρες εκλογές τρεις κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης 
 
Τον ασκό του Αιόλου για τις πρόωρες εκλογές φαίνεται πως άνοιξαν τρεις κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης ενώπιον του πρωθυπουργού στην Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες.

Όπως αναφέρει η real.gr, την αρχή έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό «ποιος θα διαχειριστεί αυτά τα μέτρα;», πετώντας στη συνέχεια τη βόμβα των πρόωρων: «Μέχρι που φθάνει η νομιμοποίηση μας;» αναρωτήθηκε εκ νέου ο κ. Σκανδαλίδης.

Προβληματισμένος φάνηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, θέτοντας έμμεσα θέμα πρόωρης κάλπης: «Πώς θα μπει η ανεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση στο χορό της ευθύνης; Αν ο πολίτης γνωρίζει ποια ακριβώς είναι η κατάσταση θα μπει. Από εκεί και πέρα τι καλά που θα ήταν να μας πει κάποιος ότι η προκήρυξη εκλογών δεν θα οδηγήσει τη χώρα σε χρεωκοπία!».

Ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, από την άλλη, ζήτησε όχι μόνο εκλογές αλλά και δημοψήφισμα για τα μέτρα…

Ευρεία πλειοψηφία για τα μέτρα ζήτησε η Διαμαντοπούλου

Υπέρ της αναζήτησης ευρύτερης πλειοψηφίας και στήριξης τάχθηκε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου με την τοποθέτησή της.

«Να το δούμε και αυτό πρόεδρε» απάντησε η κα Διαμαντοπούλου σε ερώτηση του πρωθυπουργού αν εννοεί πλειοψηφία 180 βουλευτών για τα μέτρα.
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/134352.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου