Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ .........ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!!!!

Έντονες αντιδράσεις από την τοποθέτηση Παπανδρέου στην ΚΟ.


Έντονες αντιδράσεις από την τοποθέτηση Παπανδρέου στην ΚΟ 
 
Δεν πρόλαβε να κατέβει από το βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου όπου έκανε μία ομιλία σαν να μην τρέχει τίποτα και ξεκίνησαν βολές κατά ριπάς από υπουργούς και βουλευτές.

Η Βάσω Παπανδρέου του είπε: «περίμενα σήμερα να παραιτηθείς, βάζεις σε περιπέτειες την παράταξη, δεν στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων».

Και πρόσθεσε: "Καταλαβαίνω πρόεδρε ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Δείχνετε  ότι έχετε πλήρη άγνοια της κατάστασης που υπάρχει στη χώρα".

Λίγο νωρίτερα, η Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε την άμεση δρομολόγηση των διεργασιών για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ευθύνης.

«Πρέπει σήμερα να αρχίσουν οι διαδικασίες για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ευθύνης» είπε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε: «να βάλουμε και στη ΚΟ το πλαίσιο που είχαμε στο υπουργικό για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ευθύνης.

«Δεν μπορούμε να γινόμαστε άλλο περίγελος όπως το 2007, να σταματήσουμε τώρα εδώ και να κατέβουμε κάτω στο Κοινοβούλιο», είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης.

"Λυπάμαι. Δεν μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση, αν δεν πάμε σε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης" επιδήμανε σε παρέμβασή του και ο βουλευτής Β Πειραιά Δ. Λιντζέρης.

Εκτός ελέγχου το ΠΑΣΟΚ! Ξυνίδης σε Καϊλή: "Σιγά την καλτσοδέτα"

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/146104.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου