Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΤΣΑΡΛΑΤΣΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ. Γ Ε Ν Ι Κ Ω Σ!!!!!!

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια - Παπαδήμου για την κυβερνητική αστάθεια.


O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος εξετάζουν το ενδεχόμενο σύγκλησης Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών
 
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος εξετάζουν το ενδεχόμενο σύγκλησης Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών  
Την ώρα που η κυβέρνηση δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, μετά τις αντιπολιτευτικές κορώνες των τελευταίων ημερών και μία ημέρα πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κατά την οποία ο Λ.Παπαδήμος θα ζητήσει από τον κ. Σαμαρά να ξεκαθαρίσει τη θέση του, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Όπως μετέδωσε ο ΒΗΜΑ 99,5, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία, ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο κ. Παπούλιας και ο κ. Παπαδήμος συμφώνησαν ότι θα επικοινωνήσουν εκ νέου μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά το απόγευμα της Παρασκευής και ανάλογα με το αποτέλεσμά της, εφόσον κριθεί αναγκαίο θα συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την κρίση που κορυφώθηκε με αφορμή την περικοπή επικουρικών συντάξεων, ο πρωθυπουργός πρόκειται να ζητήσει από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους απέναντι στους στόχους και τον χρονικό ορίζοντά της.

Οι συναντήσεις αρχίζουν το απόγευμα της Παρασκευής με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου