Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΝΕΩΡΙΟ: ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!




neorion_syrou_001

Έντονη είναι η μουρμούρα μεταξύ των εργαζομένων στο ΝΕΩΡΙΟ για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και αφορούν τις κινήσεις(;) του Σωματείου των εργαζομένων του ναυπηγείου. Είναι γνωστό ότι το κλίμα εδώ και και καιρό είναι βαρύ, αφού οι καθυστερήσεις στις καταβολές της μισθοδοσίας είμαι πολύμηνες ενώ και οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τις δυο δεξαμενές του Πολεμικού Ναυτικού έκαναν ακόμα πιο έντονη την ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων.
Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να απορρίψει την προσφυγή του Νεωρίου για τον περιβόητο διαγωνισμό που αφορούσε την επισκευή των δύο δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού, αν μη τι άλλο πρόσθεσε άλλο ένα πρόβλημα στο ΝΕΩΡΙΟ.
Αυτό πάντως που απασχολεί ιδιαίτερα του (απλήρωτους) εργαζόμενους είναι το γεγονός ότι το σωματείο τους δεν εμφανίζεται και τόσο... δραστήριο όπως οι ίδιοι λένε. Το μόνο που έκανε ο πρόεδρος του Γιώργος Πολυδούλης ήταν να βγάλει απλά μια ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε ότι:
«Πληροφορηθήκαμε ότι η υπόθεση των 2 δεξαμενών που εκκρεμούσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο δεν πήγε καλά και ότι η απόφαση είναι κατά του Νεωρίου.
Αυτή η αρνητική εξέλιξη δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό σε όλους μας.
Περισσότερα θα γνωρίζουμε όταν θα δούμε το σκεπτικό της απόφασης.
Το Δ.Σ. του Σωματείου ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλία για επαφές με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου αυτή υπόθεση των δεξαμενών από την οποία εξαρτιόμαστε όλοι να ευοδωθεί υπέρ του Νεωρίου».
Μάλιστα κάποιοι μέσα στο ΝΕΩΡΙΟ σχολιάζουν ανοιχτά το ότι η θητεία του νυν Δ.Σ. των εργαζομένων έχει λήξει από τον Απρίλιο και ενώ τα θέματα που “καίνε” αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δεν έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ο λόγος που δεν έχουν γίνει εκλογές ενώ η θητεία του νυν Δ.Σ. δεν έχει γίνει γνωστός πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για το ναυπηγείο.

http://www.syrosnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2144:νεωριο-μουρμουρα-για-το-δσ-εργαζομενων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου