Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Το μνημόνιο το καταγγέλλει η ψήφος του λαού, όχι εμείς»


Νομικά, πολιτικά και οικονομικά η έξοδος μας από το ευρώ θα διαλύσει την Ευρωζώνη, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο πρωινό ΑΝΤ1 μιλώντας στους Γιώργο Παπαδάκη και Στρατή Λιαρέλλη.

«Το μνημόνιο το καταγγέλλει η ψήφος του λαού, όχι εμείς» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ενώ σχετικά με την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής ανέφερε ότι αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει μια αριστερή κυβέρνηση όλοι στην Ευρώπη θα ξέρουν ότι το μνημόνιο θα είναι νεκρό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι με τους Ευρωπαίους θα συζητήσει με ειλικρίνεια, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η εσωτερική υποτίμηση, ωστόσο πρόκειται να υποστηρίξει ότι στόχος της Ελλάδας είναι οι θεσμικές αλλαγές.

«Αν εισπράξουμε όχι από τους Ευρωπαίους, αυτό σημαίνει ότι θέλουν να εξοντώσουν την χώρα, τον λαό, το Έθνος», είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας ότι τότε θα πει στον ελληνικό λαό μια φράση που έχει πει και ο Τσόρτσιλ: «Σας υπόσχομαι δάκρυα και ιδρώτα, αλλά θα βγούμε από την κρίση».

«Αν πούμε ότι υπάρχει σχέδιο Β είναι σαν να λέμε ότι στον πάμε πόλεμο για να χάσουμε», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως είπε είναι μέρος της κρίσης, ενώ ανέφερε ότι το μοναδικό σημείο επαφής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι η αντιμετώπιση της κρίσης.

http://news.gr.msn.com/national-elections-2012/articlepage.aspx?cp-documentid=250262021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου