Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Διπλό νέο σκάνδαλο;

Δυο νέες, σκανδαλώδεις, υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Η μία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορά σε παράγοντα ΠΑΕ της Βόρειας Ελλάδας που φέρεται να κατέβαινε στα αποδυτήρια της ομάδας του, πριν από τους αγώνες της, και να έδινε οδηγίες στους παίκτες για το αποτέλεσμα που ήθελε.
Διπλό νέο σκάνδαλο;

Η δεύτερη, γράφει το δημοσίευμα, αφορά σε πρόεδρο ΠΑΕ που ποντάρει στο στοίχηµα δυσανάλογα ποσά σε σχέση µε την οικονοµική του κατάσταση, βάσει τουλάχιστον του πως αυτή προκύπτει από τη φορολογική του δήλωση.
Οι δυο υποθέσεις ήρθαν στο φως από την έρευνα της ∆ικαιοσύνης και της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην Σ∆ΟΕ) µε τη συνδροµή του ΟΠΑΠ γύρω από τα ύποπτα παιχνίδια.
Σύµφωνα µε τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, για τον παράγοντα ΠΑΕ της Βόρειας Ελλάδας φέρεται να υπάρχουν τουλάχιστον δύο ή τρεις παίκτες της οµάδας που έχουν ενόρκως καταθέσει εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ.
Χαρακτηριστικά, αναφέρει το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια των επίµαχων αγώνων ο πρόεδρος λέγεται πως «καθόταν µε λάπτοπ στην εξέδρα και στοιχημάτιζε σε εταιρείες του εξωτερικού». Ο συγκεκριμένος πρόεδρος φέρεται να έχει κληθεί από την εισαγγελέα για να καταθέσει για την υπόθεση.
Η δεύτερη υπόθεση αφορά άλλον πρόεδρο, που φέρεται να είναι οµάδας της Superleague – ο οποίος πόνταρε στο στοίχημα ποσά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από το ετήσιο εισόδημα που εμφανίζεται στη φορολογική του δήλωση.

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος φέρεται να στοιχημάτιζε ποσά από 6.000 έως 9.000 ευρώ σε διάφορες αγωνιστικές.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128683255#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου