Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Απίστευτες καταγγελίες κατά του Ραγκούση

Απίστευτες καταγγελίες κατά του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση έκανε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alter και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο περισσότεροι από 100 βουλευτές της κυβέρνησης. Άμα ανοίξω στο στόμα μου και πω όσα μου έχουν πει για τον κ. Ραγκούση θα προκληθεί πολιτικός σάλος. Είναι απελπισμένοι ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αυτά που γίνονται. Το μίσος του κ. Ραγκούση για τον κ. Ρέππα είναι τέτοιο που δεν μπορώ να το πω» σημείωσε ο κ. Λυμπερόπουλος ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιάστην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρέππα και Ραγκούση.

«Έκανε ανακοινώσεις προσβλητικές για τον κλάδο μας και όταν -μετά από ημέρες- μας δέχθηκε με χίλια ζόρια, ξέρετε τι μας είπε με αλαζονεία; “Εγώ το προεδρικό διάταγμα του Ρέππα το πέταξα στο καλάθι των αχρήστων και δε μ’ ενδιαφέρει. Κάντε ό,τι θέλετε”. Αυτή ακριβώς ήταν η απάντησή του» συμπλήρωσε ο κ. Λυμπερόπουλος συνεχίζοντας τις απίστευτες καταγγελίες κατά του κ. Ραγκούση!

«Στη συνάντησή μας του είχαμε υποβάλλει προτάσεις και περιμέναμε απάντηση μέχρι την Περασμένη Παρασκευή. Προχθές, το Σάββατο, κάναμε κλαδικό συμβούλιο. Δεν δέχθηκε ούτε να βγει στο τηλέφωνο να μας απαντήσει στα όσα προτείναμε. Ούτε αυτός ούτε κάποιος συνεργάτης του» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Star.gr http://www.madata.gr/epikairotita/politics/119506.html




Απίστευτες καταγγελίες κατά του Ραγκούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου