Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ, ΕΧΕΙ....ΣΗΜΑΣΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!!!!

Δημοσκόπηση: Ανατροπή δεδομένων στην κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.......

Δημοσκόπηση: Ανατροπή δεδομένων στην κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ
Ανατροπή δεδομένων στην κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ καταγράφουν τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse, η οποία δημοσιεύεται στην  εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος να ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εκλογές, στην περίπτωση που δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Αναλυτικά στο σύνολο των ψηφοφόρων, ο κ. Λοβέρδος συγκεντρώνει 20%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 16%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 7%, η Άννα Διαμαντοπούλου 4%, ο Γιάννης Ραγκούσης 3% και ο Χρήστος Παπουτσής 1%.

Όταν το ερώτημα τίθεται στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει 25%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 22%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 6%, η Άννα Διαμαντοπούλου 5%, ο Γιάννης Ραγκούσης 4% και ο Χρήστος Παπουτσής 2%, ενώ άλλον υποψήφιο επιλέγει το 20%.

Σε ότι αφορά την παραμονή του Γ. Παπανδρέου στην προεδρεία το 49% των ερωτηθέντων επιθυμεί άλλον πρόεδρο και υποψήφιο για τις επόμενες εκλογές. Να παραμείνει ο Γ. Παπανδρέου ζητά μόνο το 13%, ενώ το 12% ζητά να παραμείνει ο Παπανδρέου πρόεδρος, αλλά να είναι άλλος ο υποψήφιος πρωθυπουργός.

Την ίδια ώρα ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ θεωρεί μεγάλη ή αρκετά μεγάλη την πιθανότητα, στο άμεσο μέλλον, να διασπαστεί το κόμμα.

Επτά μονάδες μπροστά η ΝΔ. Κάτω από το 50% τα μεγάλα κόμματα

Η ίδια δημοσκόπηση δείχνει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου κινούνται αθροιστικά κάτω από το 50%.

Κατά τα άλλα η ΝΔ προηγείται με 20% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 9,5%, ο  ΣΥΡΙΖΑ με 8,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,5% και ο ΛΑΟΣ με 5%.

Το όριο του 3% φέρονται να μην συγκεντρώνουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι (2,5%), η Δημοκρατική Συμμαχία (2,5%) και το Άρμα Πολιτών (2%).

Τέλος οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 8,5%, άλλο κόμμα επιλέγει το  4,5%, λευκό και αποχή καταγράφονται στο 18,5%.

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/154872.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου