Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο.........ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ;

Τέλος η Arboris Capital για τον Παναθηναϊκό.......
 Τέλος η Arboris Capital για τον Παναθηναϊκό
Κανένα θέμα Arboris Capital δεν υφίσταται πλέον για τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, γνωστοποίησε ότι η εταιρεία που θα αναλάμβανε να βρει επενδυτή από το εξωτερικό απέσυρε το ενδιαφέρον της, ενώ παράλληλα διέψευσε ότι υπάρχει τρίτη πρόταση. Έτσι, οι «πράσινοι» θα εξακολουθήσουν να κινούνται στους ρυθμούς του πρίγκιπα Σουλτάν, ο οποίος, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα, θα καταθέσει την Πέμπτη τα 15 εκατομμύρια ευρώ στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ και θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Ο Δημήτρης Γόντικας, μετά το τακτικό ΔΣ της Τρίτης, διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη τρίτης εταιρείας που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και δήλωσε άγνοια για την πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη να αναλάβει, μαζί με άλλος επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκού, την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί βιώσιμη διοικητική λύση.
Όσον αφορά το ζήτημα της Arboris και του πρίγκιπα Σουλτάν, σημείωσε: "Στο μετοχικό, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ούτε από την έλευση των Σαουδαράβων αλλά ούτε κι από την Arboris Capital η οποία αποσύρθηκε. Θα ξέρουμε περισσότερα μέσα στον Δεκέμβρη βέβαια, αφού τρέχει ήδη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή οικονομική διαχείριση. Όσο για τις μειώσεις σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το διαψεύδω αφού δεν υπήρξε καμία συνάντηση με κανέναν παίκτη".
Η Μεγάλη Πέμπτη του πρίγκιπα
Η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Βλάση Τσάκα και τον (αφανή μέχρι σήμερα) πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ εξαντλείται. Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα έχει υποσχεθεί δημοσίως ότι τα χρήματα θα κατατεθούν την Πέμπτη και ίσως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μόνο αισιόδοξοι δεν είναι, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου: "Δεν βλέπω φως πουθενά για τον Παναθηναϊκό. Το θέμα του πρίγκιπα δεν έχει κάποια εξέλιξη και καταλαβαίνετε ότι είμαι δικαιολογημένα απαισιόδοξος. Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο. Μη δίνουμε μεγάλες ελπίδες στον κόσμο ότι τα πράγματα είναι ρόδινα και πάνε καλά. Δυστυχώς δεν έχουν εξέλιξη. Τι θα γίνει, ένας Θεός ξέρει".
http://troktiko.eu/2011/12/telos-h-arboris-capital-gia-ton-panathhna-ko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου