Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ....ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ!!!!

Επανήλθαν στις καταγγελίες οι δύο εισαγγελείς.


Επανήλθαν στις καταγγελίες οι δύο εισαγγελείς 
 
Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι το θέμα με τις παραιτήσεις των δύο οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, που προκάλεσαν αναταραχή τόσο στο χώρο της πολιτικής, όσο και στη Δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο τους.

Σε νέες δηλώσεις που έκαναν, χθες, άφησαν αιχμές για το εσπευσμένο κλείσιμο της έρευνας. Όπως λένε, στην πρώτη προφορική κατάθεση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έδωσαν στοιχεία και ονόματα.

Ο κ Πεπόνης σε δηλώσεις του στο "Έθνος", σημείωσε ότι τα στοιχεία και τα ονόματα, τα οποία έχουν ήδη καταθέσει προφορικά θα τα αναφέρουν και εγγράφως στις αναλυτικές γραπτές εξηγήσεις τους, τις οποίες θα έχουν καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέχρι μεθαύριο (Πέμπτη), οπότε λήγει η πενθήμερη προθεσμία που τους έχει δοθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή.

"Εμείς προφορικώς στους αρμοδίους τους Αρείου Πάγου δώσαμε στοιχεία και ονόματα και δεν αοριστολογήσαμε, ούτε υπεκφύγαμε", δήλωσε ο κ Πεπόνης. "Έχουμε προθεσμία πέντε ημερών, προκειμένου να προσκομίσουμε τις έγγραφες εξηγήσεις μας".

Αναφέρει επίσης ότι το γραπτό υπόμνημα στον αντεισαγγελέα Μακρή, στο οποίο δεν υπήρχαν ονόματα "ήταν ένα πρόχειρο σημείωμα που δεν είχε την αναλυτικότητα των έγγραφων εξηγήσεων τις οποίες θα προσκομίσουμε.

Ούτε ανακαλέσαμε, ούτε αοριστολογήσαμε. Για όλα αυτά, τα οποία υποστηρίξαμε προφορικά, θα προσκομίσουμε έγγραφες εξηγήσεις", κατέληξε ο κ Πεπόνης.

Να θυμίσουμε ότι στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Σπύρου Μουζακίτη προς τους δημοσιογράφους, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για το εσπευσμένο κλείσιμο της υπόθεσης.

http://www.madata.gr/epikairotita/economy/161037.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου