Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Υπό διάλυση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.!!!!!!!!!



Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ερίζουν για το Μνημόνιο και τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου, ενώ οι βουλευτές αμφισβητούν και καταψηφίζουν τις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι» είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος αναφερόμενος στην δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύτηκε χθες.Την ίδια στιγμή το επιτελέιο Παπανδρέου εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που δήλωσε ότι δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο.
«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι» είπε για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν ξέρει «αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές» και άφησε σαφείς αιχμές για Παπανδρέου, Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη.
«Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι» είπε, μιλώντας στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κουκουλόπουλος, σχολιάζοντας τα αισθητά χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο για πρώτη φορά σε μέτρηση της κοινής γνώμης καταγράφεται στην πέμπτη θέση, ενώ «βυθίζεται» και η δημοφιλία του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Χρυσοχοΐδης «προσβάλλει» το ΠΑΣΟΚ
Εν τω μεταξύ, οι δηλώσεις του «αδιάβαστου» Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Πάνου Μπεγλίτη.
«Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη δεν προσβάλλουν μόνο την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον ελληνικό λαό. Υπάρχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που πρέπει, άμεσα, να λυθεί. Και θα λυθεί από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε σήμερα ο κ. Μπεγλίτης στο Real. gr αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκεινται πολτικές κυρώσεις κατά του υπουργού Ανάπτυξης.
«Πεθαμένο» το πολιτικό σύστημα
Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στο Mega, o υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε εκ νέου στην επίμαχη δήλωσή του: «Γνώριζα τις βασικές κατευθύνσεις», είπε, ομολογώντας πάντως ότι δεν γνώριζε αναλυτικά το περιεχόμενο των 2.200 σελίδων του μνημονίου.
 Ο κ. Χρυσοχοΐδης περιέγραψε τον εαυτό στου ως ευρισκόμενο στις επάλξεις «για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα δηλώνοντας βέβαιος ότι θα κερδίσει αυτήν τη μάχη.
Να μετριάσει τις εντυπώσεις από την διάσημη πλέον διατύπωση ότι ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, επιχείρησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που εξακολούθησε πάντως να δέχεται εσωκομματικά πυρά με πιο θεσμικό εξ' αυτών το σχόλιο του Πάνου Μπεγλίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου