Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΑ……. «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΤΟΥΣ!!!!




Το «θέατρο του παραλόγου» συνεχίζεται στην χώρα μας με αμείωτη ένταση και διάρκεια, τόσο που, σου κόβεται η ανάσα κυριολεκτικά προσπαθώντας να καταλάβεις τα ακατανόητα.

            Ποιοι είναι οι «σοσιαλιστές», που έτσι μας έλεγαν κάποτε.

            Ποιοι είναι οι «μνημονιακοί» και ποιοι οι «αντιμνημονιακοί».

            Ποιοι διαγράφουν ποιους και γιατί.

            Ποιοι υπογράφουν και με την «βούλα» και ποιοι όχι την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού, χωρίς να έχουν το δικαίωμα, αφού πλέον δεν τον εκπροσωπούν, χάνοντας και το τελευταίο στίγμα και ψήγμα της αξιοπρέπειάς τους, αν είχαν ποτέ.

            Ποιος έπρεπε να τους σταματήσει στον κατήφορό τους «θεσμικά» και όχι «ανώμαλα», όπως πιθανότατα επιδιώκουν τα ντόπια και ξένα κέντρα των «εντολοδόχων» τους.

            Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες για να σας πείσω για τα παραπάνω.

            Ένα μόνο θα θυμίσω στον εμβρόντητο Ελληνα του σήμερα:

            Θυμηθείτε μόνο ότι ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη από την Ν. Δ. γιατί σε προηγούμενη ψηφοφορία ψήφισε υπέρ του μνημονίου και τώρα διαγράφει 23 βουλευτές του γιατί ψήφισαν κατά του μνημονίου 2 που είναι χειρότερο κατά πολύ του πρώτου!!!

            Ποιους λοιπόν να πιστέψουμε;

            Αυτούς που καταψήφισαν το πρώτο και υπερψήφισαν το δεύτερο ή αυτούς που μας «σώζουν» στέλνοντάς μας στο εκτελεστικό απόσπασμα του ΔΝΤ, όταν πριν το αποκήρυξαν;

            Επειδή τα νέα μέτρα προϋποθέτουν, πριν εφαρμοστούν, νέα σκληρότερα και αυτά ακόμη άλλα ακόμη χειρότερα, όσοι ψήφισαν «ναι σε όλα», θα γραφτούν με ολόμαυρα γράμματα στην ιστορία της Ελλάδας, που θα συνεχίσει να υπάρχει σε πείσμα αυτών που θέλουν να την αποτελειώσουν!!!!

            Τέλος για να μη μου πει κανείς, ότι με το όχι τους θα χανόμαστε με αναπόφευκτη χρεοκοπία,

            Εγώ θα τους ρωτήσω το πιο απλό: Χάθηκε η Γερμανία με τις τόσες χρεοκοπίες που έκανε; Όχι βέβαια, κ. δοτέ και γάλα είχε να φάει όπως μας απείλησες…. Χωρίς να έχεις το δικαίωμα να απειλείς ένα ολόκληρο δοκιμαζόμενο λαό που άντεξε 4 1/2 χρόνια σκληρής και ανελέητης πείνας από τους Γερμανούς κατακτητές. Ποιος το ξέχασε;

            Σίγουρα όλοι όσοι ψήφισαν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!!!!!

            Μη το ξεχάσουμε και ‘μεις……

ΜΙΧΑΛΗΣ Π ΠΑΓΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου