Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η Αλβανία δεν κάλεσε το ΔΝΤ να την σώσει κύριε Βενιζέλο!




Η Αλβανία δεν κάλεσε το ΔΝΤ να την σώσει κύριε Βενιζέλο! : «Δεν θα γίνεις Αλβανός ποτέ, υπουργέ, υπουργέ», θα μπορούν από σήμερα να   τραγουδούν και να αφιερώνουν  το άσμα στον υπουργό Οικονομικών

«Δεν θα γίνεις Αλβανός ποτέ, υπουργέ, υπουργέ», θα μπορούν από σήμερα να τραγουδούν και να αφιερώνουν το άσμα στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο οι γείτονές μας Αλβανοί, και με το δίκιο τους.

«Μια ασύντακτη χρεωκοπία θα έφερνε την Ελλάδα στο βιοτικό επίπεδο της Αλβανίας και της Μολβαδίας» είπε στους επικριτές του Μνημονίου 2 (ιδίως στα κόμματα της Αριστεράς) ο υπουργός Οικονομικών.

«Βγήκε η πομπή στον δρόμο και κοροϊδεύει τον κόσμο όλο» λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά προφανώς ο κύριος Βενιζέλος δεν διάβασε μέχρι το ωμέγα το λεξικό του Γ. Μπαμπινιώτη αλλά σταμάτησε στο γράμμα «Μ», χάνοντας τη λέξη πομπή που είναι τέσσερα γράμματα πιο κάτω.

Τουλάχιστον διαβάστε όλο το «Μ» με μέτρο: μετριοπάθεια, μετριοφροσύνη…

Γιατί οι γείτονές μας έζησαν ολοκληρωτικό καθεστώς, πέρασαν και περνάνε φτώχεια, έχασαν αποταμιεύσεις με το σκάνδαλο των πυραμίδων, όμως ΔΝΤ δεν κάλεσαν στη χώρα τους για να τους σώσει.

Ούτε ο πρόεδρός τους έκατσε προσοχή όπως καθόταν κλαρίνο μπροστά στη Μέρκελ ο δικός σας πρόεδρος, ή όπως κάθεστε εσείς σούζα στον κύριο Σόιμπλε.

Αιδώς Αργείοι, ώστε να μην μας ανεβαίνει μετά το αίμα στο κεφάλι όταν ο υπουργός Οικονομικών της Αλβανίας δηλώνει πως περιμένει πως και πως τους Έλληνες μετανάστες να δουλέψουν στη χώρα του.

Αλλά ξέρω τι θα μου πείτε, ότι με την καλή έννοια αναφέρεται το παράδειγμα του Αλβανού, το ίδιο κι εγώ, με την καλή έννοια σας λέω ότι είστε αμετροεπής και ασυγκράτητος. Με την καλή έννοια…
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/174574.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου