Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δραματική η κατάσταση στον Παναθηναϊκό.


ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!



Ο Δημήτρης Γόντικας θα επισκεφτεί σήμερα, Τρίτη τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Ο Δημήτρης Γόντικας θα επισκεφτεί σήμερα, Τρίτη τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.   (Φωτογραφία:  Intime ) 

Ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την UEFA είναι πιο κοντά από ποτέ για τον Παναθηναϊκό. Παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα, τελικά τα χαρτιά που θα σταλούν την Παρασκευή στην ΕΠΟ και από εκεί στην UEFA με τους διακανονισμούς που έχουν γίνει για τα χρέη μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011, ύψους 2,4 εκατ.ευρώ, έχουν ένα κενό, που ίσως παίξει ρόλο στην απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Αυτό έχει να κάνει με την επιμονή της Σετούμπαλ να πάρει άμεσα τα 200.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Ζέκα, χωρίς να δέχεται τον διακανονισμό.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει διακανονίσει οφειλές ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Κάτι αδύνατο αυτή τη στιγμή, μιας και ούτε λεφτά υπάρχουν, αλλά ούτε και δυνατότητα να προβεί σε αυτές τις ενέργειες κάποιος υπάλληλος της ΠΑΕ, μετά την παραίτηση των μελών του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα κανείς δεν έχει εκτελεστική δυνατότητα, δηλαδή δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη υπογραφής, σε οικονομικά ζητήματα, καθώς θα έχει ποινικές ευθύνες. Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία διακανονισμού των οφειλών με τους παίκτες, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να υπογράψει για κάτι τέτοιο.
Newsroom ΔΟΛ

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231188404

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου