Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ποιους "καίνε" τα αρχεία του Τσοχατζόπουλου;




Ποιους "καίνε" τα αρχεία του Τσοχατζόπουλου; : Ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται να δρομολογηθούν από την ολοκλήρωση της έρευνας στα πολιτικά γραφεία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας στην οδό  

Ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται να δρομολογηθούν από την ολοκλήρωση της έρευνας στα πολιτικά γραφεία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας στην οδό Κόμνα Τράκα.

Μέχρι στιγμής οι εισαγγελικές αρχές που κάνουν «φύλλο και φτερό» το «άντρο» του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ, έχουν σκοντάψει πάνω σε συγκλονιστικά ευρήματα, που -πιθανολογείται- ότι θα συμπαρασύρουν πολλούς ακόμη στον δικαστικό χορό που σέρνεται από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Πρόκειται για απόρρητα έγγραφα από το προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, τα οποία -κατά πληροφορίες- σχετίζονται με τη σχηματισθείσα δικογραφία και ενισχύουν την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος του.

Αξιόπιστες «πηγές» αναφέρουν ότι «το αρχείο του Άκη είναι ένας πραγματικός θησαυρός», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν τη σημαντικότητα της έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Το άκρως ενδιαφέρον υλικό αναμένεται να συσχετισθεί με τη δικογραφία, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/187011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου