Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εμφάνιση κερκίδας από Παπούλια για την επέτειο!!!!


Βαμμένος με τα χρώματα της ομάδας, ο Πρόεδρος εμφανίστηκε στις κερκίδες του Προεδρικού Μεγάρου και υποσχέθηκε μια καλύτερη σεζόν. Βαμμένος με τα χρώματα της ομάδας, ο Πρόεδρος εμφανίστηκε στις κερκίδες του Προεδρικού Μεγάρου και υποσχέθηκε μια καλύτερη σεζόν.
Πράγματι, φέτος η πορεία της Εθνικής ομάδας της Δημοκρατίας, ήταν απογοητευτική, τόσο στο Ευρωπαϊκό, όσο και στο Εθνικό πρωτάθλημα,
λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της έλλειψης σοβαρών παικτών, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η εορταστική δεξίωση για την ίδρυσή της, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο να εμφανιστεί σαν απλός φίλαθλος και να μιλήσει στους οπαδούς.
Φορώντας την «Σήκωσέ-το-το-Τιμημένο» ενδυμασία, που παραπέμπει στους πρόσφατους αλλά και στους παλιότερους εθνικούς θριάμβους της ομάδας που πάντα συγκινούν τους φιλάθλους, ο Πρόεδρος απευθύνθηκε σε όλους τους φιλάθλους – και όχι μόνο στους οργανωμένους – με στόχο να τους εμψυχώσει και να τους πείσει ότι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα.
Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος υποσχέθηκε ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές από σοβαρούς πολιτικούς παίκτες ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε όλες τις γραμμές, ενώ δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τις τράπεζες για επαναδιαπραγμάτευση των χρεών, ώστε γίνει πιό εύκολη η αναζήτηση στρατηγικού εμενδυτή, που θα βγάλει τον ιστορικό Εθνικό Σύλλογο, οριστικά από το αδιέξοδο.
Μετά την ομιλία, ο πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Παλιών Πρωταθλημάτων του Ιστορικού Εθνικού Συλλόγου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)


http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=17032

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου