Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΠΟΧΗ.....ΑΝΑΞΙΩΝ!!!!


Οι- ξεπερασμένης τεχνολογίας- υπερασπιστές του Κτήνους του Δημοσίου ετοιμάζουν την σφαγή των πολλών.




Μακάρι να μπορούσαμε να φύγουμε από την ξιπασμένη χώρα με τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό που δολοφονεί τα όνειρα των γενιών που έρχονται.
Βουτηγμένοι στην μαλθακότητα της δημοσιουπαλληλικής αντίληψης της πολιτικής, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που αποτελούν την καταθλιπτική συγκυβέρνηση ετοιμάζονται, με πρωτοφανή αμοραλισμό, να πετσοκόψουν μισθούς, συντάξεις, ζωές, για να υπερασπισθούν το Κτήνος του Δημοσίου.
Ενα Κτήνος του οποίου καθρέφτης είναι η επονομαζόμενη Βουλή των Ελλήνων.
Διορισμοί από τα παράθυρα συγγενών, φίλων, ψηφοφόρων, αναξιοκρατία, λούφα, επιτροπές της αρπαχτής, λιμουζίνες, spa, γυμναστήρια, εκμαυλισμός, γραφεία αποτυχημένων πρώην πρωθυπουργών, τριπλές-πολλαπλές συντάξεις, ακροδεξιοί, νεοναζί, τυχοδιώκτες της Αριστεράς, Κανάλι (του Σιούφα, του Πετσάλνικου, του Μειμαράκη, του Πολύδωρα, κατ' ευφημισμόν της) Βουλής, εξεταστικές επιτροπές της συγκάλυψης, μαχαλόμαγκες με κρυφούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, παρακράτος. Οτι χειρότερο έχει να επιδείξει ο τόπος παρήλασε κατά καιρούς από αυτή εδώ την χωματερή της αξιοπρέπειας, της οποίας οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Οι τρεις λοιπόν αρχηγοί αποφασίζουν ένα ακόμη μακελειό των πολλών υπερασπιζόμενοι το Κτήνος του Δημοσίου.
Και η δυστυχία γίνεται αφόρητη αν σκεφθείς ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τσίπρας, έχει πάρει αγκαλιά ότι πιο αναχρονιστικό, οτι πιο σάπιο, οτι πιο διεφθαρμένο κρύβει στη κοιλιά του το Κτήνος του Δημοσίου και δείχνει αποφασισμένος να το υπερασπισθεί ακόμη και με μια τρύπια δεκάρα "συνδεδεμένη" με το δολάριο.
Ντροπή σας προδότες...
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου