Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΤΕΣΕΪΡΑ Χ 3

Τρία στα τρία ο Φερέιρα στα προκριματικά.



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε το 3 στα 3 σε... αποκλεισμούς στα προκριματικά στην Ευρώπη, μετά το στραπάτσο των πράσινων στο ΟΑΚΑ με 4-3 από την Οντένσε (videos).
 
Κανονικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε στο ΟΑΚΑ την Τρίτη έπρεπε να ήταν μία γιορτή και η αλήθεια είναι πως είχε όλα εκείνα τα στοιχεία, έτσι ώστε οι πράσινοι να περνούσαν μία εύκολη βραδιά.

Ο Καραγκούνης βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα για τις 100 συμμετοχές στην Ευρώπη, ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να μεταδώσει την αύρα του, ενώ και ο αντίπαλος, όπως φάνηκε στο πρώτο ματς, δεν ήταν και πολύ δύσκολος. 

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έχει σημασία, αφού ο Παναθηναϊκός έχασε με 4-3 στην έδρα του και αποχαιρέτησε από νωρίς την ελπίδα για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ευθύνες, όπως είναι λογικό, βαραίνουν τους πάντες στην ομάδα από τη διοίκηση μέχρι το προπονητικό τιμ. Και μιας και μιλήσαμε για το προπονητικό τιμ, αξίζει να αναφέρουμε πως αυτός ήταν ο τρίτος, στη σειρά, αποκλεισμός σε προκριματικά για τον Φερέιρα.

Έκανε το τρία στα τρία

Άλλες δυο φορές ο Πορτογάλος κλήθηκε στην καριέρα του με την Μπράγκα να περάσει από προκριματικά για να συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League και τα έκανε... θάλασσα.

Σεζόν 2004-2005: Ο Πορτογάλος αποκλείστηκε με το καλημέρα στη φάση των προκριματικών πριν τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Έχασε με 3-1 από την Χαρτς στην Σκωτία και έφερε 2-2 στην Πορτογαλία. Απογοητευτική η εικόνα της ομάδας του, που στο πρωτάθλημα ωστόσο τερμάτισε στην πέμπτη θέση και αποτέλεσε έκπληξη.

Σεζόν 2005-2006: Αποκλείστηκε και πάλι από τα προκριματικά πριν τη φάση των ομίλων. Έφερε 0-0 στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα και αποκλείστηκε με το 1-1 στην Πορτογαλία. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την Μπράγκα.

Η παράδοση λοιπόν συνεχίστηκε την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να δέχεται ταπεινωτική ήττα με 4-3 από την Οντένσε και τον Φερέιρα να δίνει πλέον και τέταρτο προκριματικό γύρο. Για να δούμε θα επαναληφθεί η ιστορία;

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/tria_sta_tria_o_fereira_sta_prokrimatika.1316131.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου