Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ .......ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!!!!!

Πινγκ πονγκ διαψεύσεων μεταξύ Συγγρού και Νίκης για τον 13ο και 14ο μισθόn.....


 
 
  (Φωτογραφία:  Icon Photopress )
 
Ενόχληση στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δημιούργησε η δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό την Κυριακή, καθώς και οι πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Συγγρού ότι ο 13ος και ο 14ος μισθός διασώθηκαν μετά την παρέμβαση του κ. Σαμαρά.

Πηγές από την οδό Νίκης διέψευσαν ότι συζητήθηκε το ζήτημα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, λέγοντας ότι το θέμα 13ου και 14ου είχε κλείσει ήδη από την Παρασκευή.

Λίγο αργότερα, στελέχη της ΝΔ επανήλθαν, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος αυτοδιαψεύδεται, επικαλούμενοι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών μετά την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, βάσει των οποίων «είναι ανοιχτά όλα τα θέματα για τις εργασιακές σχέσεις και τις αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα».

Ενόχληση για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, λέγοντας: «Είναι τουλάχιστον απρεπές να θριαμβολογεί ο κ. Σαμαράς για κάτι που έχει λυθεί εδώ και 3 μέρες» και πρόσθεσε ότι η εκ του ασφαλούς και βολική ρητορική της ΝΔ δεν ανταποκρίνεται στις δύσκολες συνθήκες «γιατί το πακέτο δεν έχει κλείσει».

Mε αφορμή την τοποθέτηση Μπεγλίτη, ο Γιάννης Μιχελάκης κάνει λόγο για θράσος που δεν έχει όρια και επισημαίνει πως στο ΠΑΣΟΚ «προσποιούνται ότι ξέχασαν πως με τις τυχοδιωκτικές εκείνες μεθοδεύσεις τους έφεραν τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ».

Η ΝΔ καταγγέλλει και σήμερα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι ουδέποτε διαπραγματεύτηκε με την τρόικα και ουδέποτε αντιπρότειναν εναλλακτικές λύσεις.

Στο ΠΑΣΟΚ ενοχλούνται γιατί «με την επιμονή Σαμαρά γίνεται για πρώτη φορά ουσιαστική διαπραγμάτευση και προσπαθούν με ασύστολα ψεύδη να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Τη μια ισχυρίζονται ότι το θέμα του 13ου και 14ου μισθού είχε κλείσει από μέρες και την άλλη δηλώνουν πως εναρμονίζονται με τις προσπάθειες της ΝΔ» δηλώνει ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος χαρακτηρίζει «αδιόρθωτη» την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου