Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, ΣΤΟ.....ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!!!


Φώτης Κουβέλης: "Θα καταψηφίσω το νέο μνημόνιο".


Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σήμερα το πρωί, στην "Πρώτη Γραμμή" δήλωσε αποφασισμένος να καταψηφίσει το νεό μνημόνιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα πάρω το βάρος και την ευθύνη και όταν έρθει το νέο μνημόνιο στη Βουλή, εγώ θα το καταψηφίσω»,
«Εδώ και δύο χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και αυτοί που χειρίστηκαν το θέμα θέλουν τώρα συμμετοχή σε ένα άκριτο ‘ΝΑΙ’», συνέχισε ο κ Κουβέλης και επανέλαβε την άποψή του ότι τα νέα επώδυνα μέτρα που μνημονίου δεν ήταν μονόδρομος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μίλησε για ένα έντονα δεσμευτικό πλαίσιο και επεσήμανε ότι η πιο έντιμη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες, μετά την ολοκλήρωση των ειδικών σκοπών της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Επανέλαβε ότι οποιαδήποτε συμμετοχή της «Δημοκρατικής Αριστεράς» με εντολή του ελληνικού λαού προϋποθέτει μία προγραμματική συμφωνία, η οποία θα έχει ως βασικό στοιχείο το πώς θα αναζητηθούν ισοδύναμα και αντίρροπα».

Ο κ Κουβέλης εξέφρασε επίσης την πλήρη διαφωνία του με τη μείωση των κατώτατων μισθών, ενώ εκτίμησε ότι το ασφαλιστικό θα ξανανοίξει με ένταση και οδυνηρές συνέπειες.

Ζήτησε τέλος να μη συνεχίσουν να παίρνουν δύο συντάξεις οι πολιτικοί, να περικοπεί στο ήμισυ η αποζημίωση των βουλευτών και να παραιτηθούν από τη συμμετοχή στις επιτροπές. Τάχθηκε υπέρ της μείωσης του αριθμού των βουλευτών, αλλά υπό προϋποθέσεις.
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/170529.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου