Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…..!!!!!



            Αν και, για να αναφερθείς στις 1007 πληγές του Φαραώ, που μας «δώρισαν»  οι …… σωτήρες μας, πρέπει να θυμάσαι τα πριν, για να αναφερθείς στα μετά, λόγω των αλλεπάλληλων χτυπημάτων τους, πάντα χωρίς να ελπίζεις ότι «τελειώνουν και τελειώνουμε», εγώ θα το αποφύγω για λόγους οικονομίας «χρόνου και λόγων».

            Κάθε μνημόνιο, κάθε δόση, κάθε αστοχία τους, μας χώνει πιο βαθιά στην «τρύπα» τους, στην μιζέρια μας, στην χρεοκοπία τους και στον βάραθρο που μας επιφύλαξαν, για να μας «σώσουν».

            Για να περιγράψω, αναφερθώ, σχολιάσω και τέλος εκφράσω τις απόψεις και σκέψεις μου, για τα συνεχή, ακατάπαυστα, ανελέητα, αδιάντροπα και στυγνά εγκλήματα, που συντελούνται 2 1/2 χρόνια τώρα από την «οικονομική κατοχή» που μας επιβλήθηκε βίαια και βάναυσα και μας οδηγεί κατευθείαν και χωρίς έλεος στην «κατάληξη» και στον αφανισμό.

            Είχα έγκαιρα, ως άλλος «μάντης κακών», με άρθρα και τοποθετήσεις μου, επισημάνει τα λανθασμένα στην αρχή, ύποπτα στην συνέχεια και εγκληματικά εν τέλει, μέτρα που παίρνουν συνεχώς, τόσο άκριτα και αναντίρρητα, αλλά με υποδείξεις εχθρικών προς το έθνος και την χώρα μας «κέντρων αποφάσεων», που υπακούουν τυφλά ακόμη και συνταγματολόγοι υπουργοί …. Οικονομικών……..!!!!!

            Η εξαθλίωση δεν έχει προηγούμενο και αυτοί που την έχουν υποστεί και συνεχίζουν να την πληρώνουν, είναι αυτοί που δεν έφταιξαν, αυτοί που δεν πρέπει και δεν επιτρέπεται να την υφίστανται. Οι αδύναμοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι γέροι και οι νέοι μας!!!!

Θεέ μου, τι αδικία, τι αναλγησία, τι ψυχολογικά βασανιστήρια, τι θράσος, τι μίσος!!!! Όχι μόνο αυτών που τους πατρονάρουν, τους κατευθύνουν, τους στηρίζουν και τους «συμβουλεύουν», αλλά και αυτών που μας κυβερνούν και έχουν «Ελληνική» υπηκοότητα.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καταλήστευση για δεκαετίες των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων με:
α) Την άτοκη χρήση τους για μακρύ χρονικό διάστημα, με τις ευλογίες και την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος,
β) Την χρήση μεγάλου μέρους τους σε «τζόγο» στο Χρηματιστήριο,
γ) Την αγορά «δομημένων» και «τοξικών» ομολόγων και
δ) Την σημερινή αποτελειωτική πράξη του «κουρέματος» των παράνομα αγορασθέντων Κρατικών Ομολόγων.

Ερωτώ λοιπόν:

Ποιοι, πότε και πώς θα πληρώσουν;

Σύρος 7/3/2012
Μιχάλης Παν. Παγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου