Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο "εύθικτος" Χ.Ζαχόπουλος δίνει συγχωροχάρτι στον κομιστή Θ.Αναστασιάδη!






Ως «βόμβα» έσκασε στη δίκη για τη γνωστή υπόθεση Ζαχόπουλου η παραίτηση του άλλοτε γενικού γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού από πολιτική αγωγή μόνο ως προς τον εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμο Αναστασιάδη, φερόμενο ως «κομιστή» του επίμαχου DVD στο Μέγαρο Μαξίμου και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη που είναι κατηγορούμενοι για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος με γραπτή δήλωσή του το πρωί, έκανε στροφή 180 μοιρών και προσέφερε «συγχωροχάρτι» στον Θ. Αναστασιάδη, ζητώντας μάλιστα την αθώωσή του. Υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο εκδότης έγινε «κομιστής»… για το καλό του πρώην γενικού γραμματέα αλλά και της τότε κυβέρνησης.

Στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Ζαχόπουλος δεν καταλογίζει δόλο στο Θ. Αναστασιάδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά το ζήτημα ότι παρέδωσε στον κ. Ανδριανό το dvd δεν έχω προσωπική αντίληψη και συνεπώς δεν μπορώ να γνωρίζω. Στην υποτιθέμενη περίπτωση που ήθελε να υποτεθεί ότι η υλική πράξη της παράδοσης έγινε από το Θ. Αναστασιάδη, δηλώνω βεβαίως και κατηγορηματικώς, γνωρίζοντας την ποιότητα του δημοσιογράφου ότι δεν είχε πρόθεση να παραβιάσει τα προσωπικά μου δεδομένα. Αντίθετα, θεωρώ ότι διαισθανόμενος ότι κάποιοι ήθελαν ν’ ασκήσουν επιρροή πάνω μου για να επηρεάσουν την πολιτική μου δραστηριότητα, απευθύνθηκε στο κατ’ εξοχή αρμόδιο πρόσωπο, τον κ. Ανδριανό, έχοντας συναίσθηση για να προστατευτεί η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά».

Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να εξηγήσει ο κ. Ζαχόπουλος τους λόγους για τους οποίους δεν ζητά την τιμωρία του Θ. Αναστασιάδη και του Γ. Μακρυγιάννη, δημιουργώντας ωστόσο πολλά ερωτήματα για το «παρασκήνιο» που μπορεί να προηγήθηκε, αφού την ίδια στιγμή αρνείται να δεχθεί τη προσπάθεια συμβιβασμού όλων των πλευρών την οποία κατέβαλε ο εισαγγελέας και το δικαστήριο...
Και αφού απάλλαξε τον κομιστή, επιδόθηκε στη συνέχεια στην αποκλειστική και εμπαθή επίθεση κατά της Εύη Τσέκου...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου