Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΝΑ, ΠΩΣ ΜΑΣ....ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!


Το «κούρεμα» απομείωσε 90% τα αποθεματικά των ταμείων!

Το «κούρεμα» απομείωσε 90% τα αποθεματικά των ταμείων!
Σε ποσοστό κοντά στο 90% έχουν απομειωθεί τα αποθεματικά των ταμείων μετά το κούρεμα των διαθέσιμων κεφαλαίων που είχαν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ Μιχάλης Γιάγκας, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Κυριακή με Δράση.
Πρόσθεσε ακόμη, ότι απομειώθηκε και το Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών που είχε θεσπιστεί για την ενίσχυση των ταμείων το 2018.
Ο κ. Γιάγκας έκανε λόγο για πολύπλοκες διαδικασίες που οδηγούν τα ταμεία στην ολική απώλεια των αποθεματικών τους.
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Κυριάκος Σουλιώτης παραδέχτηκε τα σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία του οργανισμού, τόσο με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση όσο και με τα ραντεβού των γιατρών.
Ο κ. Σουλιώτης είπε ότι τα προβλήματα σύντομα θα διορθωθούν παρά το γεγονός ότι οι εισφορές που πηγαίνουν στον ΕΟΠΥΥ μειώνονται λόγω της κρίσης και ζήτησε από τους ασφαλισμένους να καταγγέλλουν στον οργανισμό κάθε γιατρό που προφασίζεται ότι συμπλήρωσε το πλαφόν των επισκέψεων και ζητά πληρωμή.
Παράλληλα, σημείωσε ότι οι στόχοι που έχει θέσει η τρόικα είναι πολύ σκληροί και θα προσπαθήσουν να πειθαρχήσουν, ενώ όπως αναφέρει το skai.gr, χαρακτήρισε φιλόδοξους τους στόχους για την περικοπή στην φαρμακευτική δαπάνη. «Αν καταφέρουμε να τους πιάσουμε θα είναι κατόρθωμα» είπε χαρακτηριστικά.

http://www.tsantiri.gr/oikonomia/to-%c2%abkourema%c2%bb-apomiose-90-ta-apothematika-ton-tamion.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου