Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Οι αγανακτισμένοι ξαναπάνε πλατεία

Πρεμιέρα με τη σημερινή συγκέντρωση εκπαιδευτικών και αλλεπάλληλες συσκέψεις για την επιστροφή στις διαδηλώσεις. Οι αγανακτισμένοι δηλώνουν αποφασισμένοι από Σεπτέμβρη να… ξαναπάνε πλατεία» και με την μαζικότητα και μαχητικότητα που διακρίνει το κίνημα να διαδηλώσουν και πάλι ειρηνικά ενάντια στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, οι πρώτες συναντήσεις οργανωτικού χαρακτήρα έχουν ήδη αρχίσει ενώ το κρίσιμο ραντεβού για τον συντονισμό είναι στις 3 Σεπτέμβρη.
Την ημέρα εκείνη θα συζητηθεί εάν το κίνημα θα περάσει σε νέα φάση πολιτικής συγκρότησης με πλαίσιο αρχών και θέσεων. Φυσικά όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησε η συζήτηση μέσω του Facebook αλλά και της σελίδας των Αγανακτισμένων το Real Democracy, όπου ο καθένας έλεγε τις προτάσεις και τις ιδέες του ανοίγοντας διαλόγους στους οποίους οι συμμετέχοντες με επιχειρήματα, είτε διαφωνούσαν είτε συμφωνούσαν.
Επίσης σχεδιάζεται η διοργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, κάτι που τρέμει η κυβέρνηση, εξού και οι πληροφορίες περί ματαίωσης της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ…

http://www.kentrinews.gr/wp-content/uploads/2011/08/aganaktismenoi_syntagma2-300x225.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου