Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.......!!!!!!!!


Ρέππας: "Είμαστε κασκαντέρ, όχι υπουργοί"...

Ρέππας: "Είμαστε κασκαντέρ, όχι υπουργοί" : «Είναι υπερφίαλο και πολύ πρόωρο να συζητάμε για την κατοχή αξιωμάτων» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας απαντώντας σε ερώτηση για τον αν θα  

«Είναι υπερφίαλο και πολύ πρόωρο να συζητάμε για την κατοχή αξιωμάτων» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας απαντώντας σε ερώτηση για τον αν θα δεχόταν να είναι υπουργός σε μια κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο κ. Ρέππας τόνισε πως δεν είναι εύκολο να είναι κανείς υπουργός σε τέτοια περίοδο. «Αυτές τις ώρες το να είναι κανείς υπουργός στην Ελλάδα της κρίσης, δεν είναι το καλύτερο. Είμαστε κασκαντέρ, δεν είμαστε υπουργοί».

Αναφερόμενος στις εκλογές, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης χαρακτήρισε αδύνατη την αυτοδυναμία: «Η προοπτική της αυτοδυναμίας ενός κόμματος φαντάζει ανέφικτη».

Για το ενδεχόμενο μια κυβέρνησης συνεργασίας, ο κ. Ρέππας σημείωσε πως «έχουν θέση όλες εκείνες οι δυνάμεις οι οποίες μπορούν να συγκλίνουν στα εξής στοιχεία» και εκτίμησε πως τέτοιες δυνάμεις «βρίσκονται και δεξιά μας και αριστερά μας».

Τέλος, ο κ. Ρέππας άφησε αιχμές για τη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του κ. Σαμαρά λέει «δώστε μου αυτοδυναμία» ενώ το ΠΑΣΟΚ λέει «η αυτοδυναμία της Ελλάδας είναι αυτό που προέχει».

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/188551.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου