Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πρωτάθλημα Βόλεϊ: 5ος τελικός στις 14 Μαΐου χωρίς τον Φοίνικα Σύρου.



Πρωτάθλημα Βόλεϊ: 5ος τελικός στις 14 Μαΐου χωρίς τον Φοίνικα Σύρου : Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ με κύριο θέμα συζήτησης τον 5ο τελικό της Βόλεϊ Λιγκ. Ο τελικός ορίστηκε για τις 14
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ με κύριο θέμα συζήτησης τον 5ο τελικό της Βόλεϊ Λιγκ. Ο τελικός ορίστηκε για τις 14 Μαϊου αλλά ο Φοίνικας Σύρου δεν πρόκειται να κατέβει να αγωνιστεί μετά και από δήλωση που έκανε στο volleynews.gr ο πρόεδρος του Δημήτρης

Παλιόπορτας: «Είχα μια ελπίδα πως κάποιοι θα μετάνιωναν για ότι έχουν κάνει. Δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί ο Φοίνικας σε 5ο τελικό»...

Η ΕΣΑΠ διαψεύδει πως πιάστηκαν στα χέρια ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας και το μέλος του ΤΑΑ Ηρακλής Γιώργος Μανωλόπουλος ο οποίος στην έξοδο του από το ξενοδοχείο «Galaxy» επιτέθηκε φραστικά με ύβρεις και απειλές στους δημοσιογράφους του volleynews.gr Μάκη Πρίντεζη και Αντώνη Αραβαντινό...

19.45: Μετά τις απειλές του Ηρακλή για τα συμβόλαια και το επεισόδιο Παλιόπορτα - Μανωλόπουλου ο Φοίνικας Σύρου είναι ανένδοτος στο ενδεχόμενο να κατέβει να αγωνιστεί.

19:00 Αποχώρησε από τη συνεδρίαση και σε έξαλλη κατάσταση ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Παλιόπορτας αφού πρώτα είχε έντονο επεισόδιο με τον εκπρόσωπο του Ηρακλή Γιώργο Μανωλόπουλο. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, τους χώρισαν οι άλλοι παράγοντες και τελικά ο Παλιόπορτας αποχώρησε. Η προκλητική στάση του Μανωλόπουλου από την αρχή της συνεδρίασης πέτυχε το στόχο της αφού δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει ο 5ος τελικός με την παρουσία του Φοίνικα.

18.45: «Έκρηξη» του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου. Βλέποντας πως ορισμένοι πήγαν και σήμερα στην ΕΣΑΠ με σκοπό να κάνουν το... κομμάτι τους είπε προς όλους τους παράγοντες να πάψουν να «πυροβολούν» τη Λίγκα και να αποδεχτούν τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

18.40: Ο Φοίνικας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον 5ο τελικό καθώς δεν υπάρχει καμία πρόθεση συναίνεσης μετά την επιθετική στάση του Γιώργου Μανωλόπουλου που αξιώνει να ανακαλέσει ο Φοίνικας τα όσα κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή για «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια και για το ότι οπαδός του Ηρακλή έπιασε από το πέτο τον Θεόφιλο Κολύμπατζη και του ζήτησε να μην γίνει ο αγώνας την Κυριακή 29 Απριλίου.

18.10: Κανένα σημείο επαφής δεν υπάρχει μεταξύ των παραγόντων του Ηρακλή και του Φοίνικα καθώς ο εκπρόσωπος του Ηρακλή Γιώργος Μανωλόπουλος μόλις ξεκίνησε η συνεδρίαση είπε πως ο Ηρακλής δεν θα δεχτεί την ανανέωση των συμβολαίων του Φοίνικα που έληξαν 30 Απριλίου. Με την ανοχή του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη (που μάλιστα παρακολουθεί την συνεδρίαση) ο στενός του συνεργάτης και εκπρόσωπος του Ηρακλή Γιώργος Μανωλόπουλος έχει κάνει και πάλι την ΕΣΑΠ ροντέο. Δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής αφού αποκαλύφθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο πως το δίδυμο των δύο θεσσαλονικιών παραγόντων στοχεύει στην διάλυση της Λίγκας και στην ανάδειξη του Ηρακλή ως πρωταθλητή και μάλιστα άνευ αγώνα.

16:25 Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης έφτασε στον χώρο της συνεδρίασης.  

15:15 Όλα τα μέλη της ΕΣΑΠ συγκεντρώθηκαν για να ξεκινήσει το κρίσιμο Δ.Σ.

14:50 Ευγενέστατος ο κύριος Κολύμπατζης δέχτηκε να τον φωτογραφήσουμε, σε αντίθεση με τον αγενή Γιώργο Μανωλόπουλο που νομίζει πως βρίσκεται στα χωράφια του... παππού του.

14:15 Στο χώρο της συνεδρίασης έφτασε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής Θεόφιλος Κολύμπατζης μαζί με το μέλος του ΤΑΑ Γιώργο Μανωλόπουλο.

14:10 Στο χώρο έφτασε ο Γιώργος Φλετούρης, εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Χθες παραιτήθηκαν τα μέλη του ΤΑΑ και ο Φλετούρης (παλιός αθλητής και σήμερα νομικός του συλλόγου) παρεβρέθηκε ύστερα από παρέμβαση του Ερασιτέχνη.

14:00 Άφιξη του προέδρου του Φοίνικα Σύρου Δημήτρη Παλιόπορτα.

Πηγή : volleynews.gr

http://www.madata.gr/athletic/193867.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου