Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!




ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ (ΑΜΕΤ)ΑΝΟΗΤΟΙ!!!!!!

            Οι «μνημονιακοί» των δύο κομμάτων που μας παρέδωσαν αμαχητί στις κατοχικές δυνάμεις του ΔΝΤ, της Τρόϊκας, της Μέρκελ και των Τραπεζιτών τοκογλύφων και κερδοσκόπων, δεν καταλαβαίνουν…τίποτα!!!!

            Αφού αποδοκιμάστηκαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, με τόσο ηχηρό χαστούκι, που ακούστηκε μέχρι την Βόννη,
Αφού δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν, όχι μόνο και τα δύο μαζί πάνω από 50%, αλλά ούτε 33%, αποτελούντα πια θλιβερή μειοψηφία, όταν πριν 3 χρόνια πλησίαζαν το 80% του εκλογικού σώματος,
Αφού δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, παρά ,μόνο σε φιλικά τους σπίτια, ολιγάριθμων κλακαδόρων, κάνοντας «κλειστούς» γάμους, σαν κλεμμένα ζευγάρια…….

Περιφέρουν την θλιβερή «πραμάτεια» τους, από «χωρίου εις χωρίον» μεταφέροντας τα μνημόνιά τους, με νωπές τις προδοτικές υπογραφές τους, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την κατάντια τους.

Ήδη πριν λίγες μέρες, έφτασε στην Σύρο μας, «κλιμάκιο» της συμμέτοχου στην Εθνική καταστροφή Ν. Δ., γνωρίζοντας….. «αποθεωτική υποδοχή», τόση, που το διαβάσαμε από τις τοπικές εφημερίδες και μάλιστα, μετά την μετά Βαΐων και κλάδων…..αποχώρησή του!!!!

Επειδή το θράσος είναι απύθμενο και αστείρευτο, θα σας παραθέσω φράση που αναγράφεται στην 12η σελίδα της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ της 1ης Ιουνίου, κάποιου κ. Μηταράκη:

«Αντιλαμβάνομαι ότι τα δύο τελευταία χρόνια οι πολίτες νοιώθουν πληγωμένοι από συγκεκριμένα γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη, από φράσεις που ακούσαμε από Ευρωπαίους Εταίρους. Σ’ αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε με θυμικό» κλπ. κλπ…….

Αυτό κατάλαβε ο «ποιητής»!!!!!

Δεν βλέπει το 1.5 εκατομμύριο ανέργων!!!!

Δεν βλέπει τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα των επιχειρήσεων!!!!

Δεν βλέπει την εξαθλίωση με τα μνημόνιά του, σε πάνω από το μισό πληθυσμό της χώρα!!!!

Δεν βλέπει τα συσσίτια, τους ρακοσυλλέκτες, τους άστεγους, τους εξαθλιωμένους, που με την ψήφο την δική τους δημιούργησαν, ανοίγοντας την κερκόπορτα στα διεθνή ανθελληνικά «κοράκια», για να αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος!!!!!

Πληρώστε τον κατά τα έργα του και τα λόγια του, όπως του αρμόζει και μη τα ξεχάσετε στις 17 Ιουνίου, είναι πολύ κοντά!!!!

Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω την φωτογραφία με τον πιο πάνω κύριο, που εμφανίζει πλάι του τον Σεβασμιότατο Δωρόθεο Β’, που μου δημιούργησε απορίες και ερωτηματικά!!!

Χρειαζόταν, άραγε, σε πολιτική και κομματική σελίδα να υπάρχει αυτή η φωτογραφία;
Υπήρχε ή όχι συγκατάθεση του Σεβασμιότατου, για την δημοσίευσή της;
Μήπως συνέβαλε η Ν. Δ. στην οικονομική υποστήριξη των συσσιτίων που παρέχει η ιερά Μητρόπολη Σύρου;

Πολύ θα ήθελα να μάθω…..

Επί «τη ευκαιρία»: Χρόνια Πολλά Σεβασμιότατε.

Γιατί αυτοί είναι και….αμετανόητοι, στην προσπάθειά τους να κάνουν και κομματική εκμετάλλευση, οτιδήποτε!!!!

Παγώνης Παν. Μιχάλης
6/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου