Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ......

Στο φως νέα "εταιρεία δολοφόνων"

Στο φως νέα "εταιρεία δολοφόνων"
Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι ένας από τους πρωταγωνιστές στην «εταιρεία δολοφόνων», υπόθεση που είχε απασχολήσει με τη δράση της την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια.

Οι αρχές τον συνέλαβαν, καθώς κατηγορείται για την απαγωγή μιας 57χρονης, πλούσιας χήρας, ο άνδρας της οποίας είχε κατάστημα με αντίκες στην Αθήνα. Ο 73χρονος, που αποφυλακίστηκε πριν ένα χρόνο για την υπόθεση της «εταιρείας δολοφόνων», είχε σκοπό να οικειοποιηθεί την περιουσία της. 

Η απαγωγή έγινε πριν από επτά μήνες και η γυναίκα κρατούνταν σε διώροφο σπίτι στην περιοχή Συκιά του Ξυλοκάστρου Κορινθίας. Στις 26 του μηνός οι αστυνομικοί μετά από έφοδο, συνέλαβαν έναν από τους δράστες ηλικίας 50 ετών και απελευθέρωσαν την 57χρονη.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, ο εγκέφαλος της απαγωγής ήταν το πρόσωπο κλειδί σε μία ανάλογη υπόθεση, για την οποία είχε καταδικαστεί στο παρελθόν. Έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες και σήμερα εντοπίστηκε στο Μενίδι και συνελήφθη, με την κατηγορία ότι συμμετείχε ενεργά στην αρπαγή και την ομηρία της πλούσιας κληρονόμου.

Ο 73χρονος θα οδηγηθεί το Σάββατο το πρωϊ στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια θα καταθέσει στον ανακριτή, ενώ η 57χρονη, με διαταγή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, έχει τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι ο σύζυγος της γυναίκας είχε μεγάλη περιουσία και πέθανε πριν από ένα χρόνο. Σε σύντομο διάστημα την προσέγγισαν κάποιοι συγγενείς της και της γνώρισαν τον κατηγορούμενο με σκοπό - όπως της ανέφεραν - να την βοηθήσει στα θέματα της κληρονομιάς. Από εκείνη την στιγμή ο 73χρονος και ο συνεργός έβαλαν μπρος το σχέδιό τους με σκοπό να της αρπάξουν την περιουσία.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου