Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

Παπούλιας: "Μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν ήδη κάνει περισσότερα"

Παπούλιας: "Μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν ήδη κάνει περισσότερα"
Σε πνεύμα λιτότητας και στο εσωτερικό του προεδρικού μεγάρου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση για τα 37 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. «To εθνικό διακύβευμα σήμερα είναι η εμπέδωση κανόνων οικονομικής δημοκρατίας», είπε ο Κάρολος Παπούλιας.

«Μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν ήδη κάνει περισσότερα από όσα τους αναλογούν για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι κρύβουν τα εισοδήματά τους. Είτε είναι μεγαλοφοροφυγάδες με βαρείς λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού είτε αποτελούν κομμάτι της αφορολόγητης μεσαίας τάξης», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που χαρακτήρισε «κοινό εχθρό όλων» την ανεργία.

Παράλληλα, ο κ. Παπούλιας επεσήμανε πως θα πρέπει όλοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ επισήμανε ότι η οικονομική κρίση έγινε κρίση πολιτική και κρίση θεσμών, ενώ κάποιοι επιδιώκουν να γίνει κρίση της ίδιας της Δημοκρατίας.

«Να μιλάτε περισσότερο, να παρεμβαίνετε, να μην αφήνετε όλο το δημόσιο χώρο σε όσους μιλούν πολύ χωρίς λόγο ή για δικούς τους λόγους», συμβούλευσε τους παριστάμενους πολιτικούς ο Πρόεδρος, που δεν παρέλειψε να εκφράσει την οδύνη και την συμπαράστασή του για την τραγωδία στην Νορβηγία.

Όπως ήταν φυσικό, στο επίκεντρο της εκδήλωσης -από την οποία απουσίαζαν η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας- βρέθηκαν οι πρόσφατες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου