Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αλ. Τσίπρας: Δεν λυγίσαμε, δεν σαπίσαμε!!


Στις κάλπες μας οδηγεί η επιμονή του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου στην εφαρμογή του μνημονίου τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι αντιμέτωπος με την ορμή του λαού, έχει υπογράψει και εγγυηθεί προσωπικά το μνημόνιο και έχει συμπήξει μέτωπο με την εκπρόσωπο του ακραιφνούς νεοφιλελευθερισμού Ντόρα Μπακογιάννη και τον μόνιμο εταίρο του μνημονίου Γιώργο Καρατζαφέρη.  

«Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν προσωπικά δεσμευθεί στο μνημόνιο και δεν έχουν την ικανότητα να διαπραγματευθούν  την πολιτική αλλαγή στην Ευρώπη», σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να έχει γίνει πείραμα στην Ευρώπη και η ηγεσία της χώρας να είναι η τελευταία που διεκδικεί αλλαγή πολιτικής.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού και διαστρέβλωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος τους, σημείωσε, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκύψει και να μπει στο κάδρο της πολιτικής συνδιαλλαγής και να προδώσει τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν.

Δεχθήκαμε λυσσαλέα και μανιώδη επίθεση αλλά δεν λυγίσαμε, τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος σε πρόσφατη δήλωση του κ. Βενιζέλου για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σαπίσει και δεν πρόκειται να μπει σε κυβέρνηση σωτηρίας του μνημονίου».

Το μόνο, που νοιάζει τα δύο κόμματα, είναι να μην χάσουν την εξουσία αδιαφορώντας αν ο λαός έχει γονατίσει.

 

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος των ΜΜΕ λέγοντας ότι, άσκησαν τρομοκρατία σε βάρος του ελληνικού λαού.   Εξέφρασε την ελπίδα ότι, στις 17 Ιουνίου ο λαός θα ολοκληρώσει το μεγάλο βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου. 

 

«Η ελπίδα είναι πιο δυνατή από τον φόβο και ο λαός μας θα νικήσει τον φόβο», υπερτόνισε ο κ. Τσίπρας ζητώντας λαϊκή εντολή για κυβέρνηση Αριστεράς και να μπει τέλος στο μνημόνιο της υποτέλειας και της φτώχειας.


 


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου