Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ! ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ «ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ» ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!



pagalos-koimatai

Νέο παραλήρημα του... ογκόλιθου της πολιτικής, ο οποίος στο πλαίσιο της επίθεσης που εξαπέλυσε και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αργόσχολους και φοροφυγάδες!
Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως λέει ψέματα, ενώ έκανε λόγο για «Άγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια, τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο».
Επιπλέον, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βιάζεται για τις εκλογές, γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην αποκαλυφθεί».
Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι, αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις!
«Είναι αυτοκτονία να διώχνεις τον Βενιζέλο, από τη στιγμή που "οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ". Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας - τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1604:----l--r--&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου