Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ.........ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!!!!


Πάγκαλος στη Sunday Telegraph: "Σε 6 εβδομάδες μας τελειώνουν τα λεφτά"!!!!


Πάγκαλος στη Sunday Telegraph: "Σε 6 εβδομάδες μας τελειώνουν τα λεφτά" : Σε 6 εβδομάδες τελειώνουν τα χρηματικά  διαθέσιμα στα ταμεία του Δημοσίου στην Ελλάδα  υποστήριξε ο αντιπρόεδρος  της κυβέρνησης Παπαδήμου Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στη

Σε 6 εβδομάδες τελειώνουν τα χρηματικά  διαθέσιμα στα ταμεία του Δημοσίου στην Ελλάδα  υποστήριξε ο αντιπρόεδρος  της κυβέρνησης Παπαδήμου Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph!

Όπως δήλωσε, εάν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με τους εταίρους της, τότε τα χρήματα που έχει θα τελειώσουν στις επόμενες έξι εβδομάδες και θα έρθει  μια ανεξέλεγκτη  πτώχευση.

«Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει πως οι Γερμανοί μπλοφάρουν και πως θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας χρειάζονται. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Και τότε θα επέλθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο»  δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο κ. Πάγκαλος μίλησε και για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών,  το οποίο απέδωσε  στο γεγονός ότι οι ψηφοφόροι βρίσκονταν «κάτω  από πλήρη σύγχυση»  και γι'αυτό ψήφισαν σε  τόσο μεγάλα ποσοστά  «ακραία κόμματα» . Σχετικά με το ίδιο ζήτημα ανέφερε ότι οι Έλληνες θέλουν η χώρα να παραμείνει στο ευρώ αλλά χωρίς να εφαρμόσουν τα μέτρα που απαιτούνται για να γίνει κάτι τέτοιο.

http://www.madata.gr/epikairotita/economy/194510.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου