Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΟΧΙ, ΜΕ ΤΟ.......ΖΟΡΙ!!!!!!!!!



Αυξάνεται το ποσοστό παραμονής Βαλβέρδε

Στην Ισπανία για να συζητήσει με την οικογένειά του και να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για, τουλάχιστον, έναν χρόνο ακόμη, βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος προπονητής θα επιστρέψει την Πέμπτη, έχοντας λάβει την απόφασή του, η οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι υπέρ της παραμονής του. Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, πλέον οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι 60%-40% όπως πριν από λίγες ημέρες, αλλά πλέον βρίσκονται στο 70%-30%. Αυτό προκύπτει από την αλλαγή της στάσης της οικογένειας του Βαλβέρδε, η οποία είναι θετική στο να μείνει ο Ισπανός για έναν επιπλέον χρόνο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα τον ακολουθήσει αυτή τη φορά στην Ελλάδα ή θα μείνει για μία ακόμα σεζόν μακριά του.

Βέβαια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να έχει ακόμα σίγουρη πρόταση στα χέρια του, αλλά κι αν προκύψει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι ομάδα τέτοιου βεληνεκούς που ούτε το Champions League μπορεί να του προσφέρει ούτε ένα συμβόλαιο που έστω να πλησιάζει αυτό που έχει στην Ελλάδα. Την επόμενη σεζόν οι καθαρές αποδοχές του Βαλβέρδε θα ανέβουν στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ από το 1,6 που ήταν φέτος.

Σε περίπτωση, όμως, που τελικά προκύψει οικογενειακό κώλυμα ή πρόταση από την Μπιλμπάο ή άλλη ισπανική ομάδα και δεν συνεχίσει ο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, η εναλλακτική λύση είναι έτοιμη και ακούει στο όνομα, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ και περιμένει τις εξελίξεις, έχοντας, φυσικά και ο ίδιος plan b, αφού έχει στο περίμενε την Γαλατασαράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου