Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!!!

Γερμανός αξιωματούχος προτείνει αποστολή δημοσίων υπαλλήλων της ΕΕ στην Ελλάδα!!!!!


image



Πρόταση για απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων της ΕΕ με σκοπό την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και της εισπρακτικής ικανότητας του ελληνικού κράτους κατέθεσε ο Γερμανός επίτροπος της ΕΕ, αρμόδιος για την Ενέργεια, ΓκίντερΈτινγκερ. «Οι ελληνικές αρχές δεν είναι σε θέση να εισπράξουν τους οφειλόμενους στο κράτος φόρους και να προωθήσουν την πώληση κρατικής περιουσίας», σχολιάζει ο κ.Έτινγκερ.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, ο κ. Έτινγκερ τονίζει ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα εξειδικευμένα στελέχη από τις άλλες χώρες της ΕΕ.
«Οι υπάλληλοι αυτοί, που θα αποσπασθούν για κάποιο μεγάλο διάστημα, αγνοώντας ενδεχόμενες - κοινωνικές και πολιτικές- αντιστάσεις, θα βάλουν τέλος στην αδράνεια», σημειώνει και προσθέτει:
«Όποιος ζητεί αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να εκχωρεί για κάποιο διάστημα τις αρμοδιότητές του».
Παράλληλα, ο κ. Έτινγκερ προτείνει οι υπερχρεωμένες χώρες να εκχωρούν την αρμοδιότητα κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού τους στην ΕΕ.
«Μια τέτοια προοπτική θα απέτρεπε τη συσσώρευση χρέους και ελλειμμάτων», εκτιμά.
Κατά τον ίδιο πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι σημαίες των υπερχρεωμένων χωρών να «κυματίζουν μεσίστια» στα κτήρια της ΕΕ.
Ωστόσο, ο Γερμανός επίτροπος τάσσεται κατά της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα της Αθήνας είναι η αδύναμη δημόσια διοίκηση που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου