Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ναι, βέβαια. Υπάρχουν διλήμματα!!!





Πάμε ξανά για εκλογές στις 17 Ιουνίου 2012.
Δεν θα μπω στο «τρυπάκι» να σας εξηγήσω, πώς, αυτοί που προεκλογικά έλεγαν ότι, «αν δεν πάρουν αυτοδυναμία, θα ξαναπάνε σε εκλογές», τώρα κατηγορούν άλλους σαν υπαίτιους, γιατί δεν έγινε, δήθεν, κυβέρνηση.
Δεν θα ασχοληθώ με τους δημοσιογράφους «παπαγαλάκια» που ξεχνούν ό,τι τους προστάζουν τα «διαπλεκόμενα» και θυμούνται πάντα «τα καλά και συμφέροντα» των αφεντικών τους.
Όλους αυτούς τους αφήνω στην κρίση σας, χωρίς σχόλια, γιατί σας έχω εμπιστοσύνη, ότι τώρα πια τους έχουμε όλοι καταλάβει και πολύ καλά μάλιστα!!!
 Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω τα «ψευτοδιλήμματά» τους…
Θέλουμε ευρώ ή δραχμή;
Θέλουμε μέσα ή έξω από από την Ε. Ε.;
Εγώ θα απαντήσω από το δεύτερο, που είναι το…δύσκολο…...
Για να βγούμε από την Ε. Ε., για όσους ξέρουν και δεν ψεύδονται, μόνο αν εμείς το θελήσουμε θα βγούμε και κανείς Γιούγκερ, Μέρκελ κλπ «ανθελληνικό στοιχείο» δεν μπορεί να μας αποβάλει, σαν «άτακτα παιδιά». Αυτό το προβλέπει η σύμβαση με την Ε. Ο. Κ. Μόνο αγράμματοι και προβοκάτορες το ισχυρίζονται ασύστολα.

Το δεύτερο δίλημμα είναι πιο εύκολο.

Μας λένε οι ίδιοι «παράγοντες» της παραπληροφόρησης, ότι θα μας φτάσουν στους μισθούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, για να γίνουμε, λέει, ανταγωνιστικοί. Τόσα ξέρουν οι άχρηστοι, οι εγκληματίες, οι τρομοκράτες της συνείδησής μας.
 Τους ρωτώ λοιπόν, γνωρίζουν αν η Ρουμανία και η Βουλγαρία είναι στην ΟΝΕ; Όχι, βέβαια!!! Γιατί; Γιατί δεν πληρούν τους όρους για να μπουν!!!!
Τι κάνουν λοιπόν; Κάνουν τα πάντα για μας βγάλουν από την ΟΝΕ, εκτελώντας τις εντολές των «εντολέων» τους. Κάνουν τα πάντα για να μας εξαθλιώσουν σαν λαό και σαν έθνος.

Αυτοί λοιπόν θέλουν να μας βγάλουν, με τα μνημόνια και την αδιέξοδη πολιτική τους, χωρίς ανάπτυξη, με στυγνή λιτότητα και εκδικητική λύσσα!!!!
Αυτοί μας οδηγούν ολοταχώς έξω από την ΟΝΕ και άρα έξω από το ευρώ!!! Αυτοί μας φέρνουν στην δραχμή και όχι από άγνοια, αλλά εκ προμελέτης!!!!
Ναι, λοιπόν, υπάρχουν διλήμματα!!!
- Θα τους επιτρέψουμε να μας επιβάλλουν τους επαχθείς εφαρμοστικούς νόμους που μας βουλιάζουν στην φτώχια και την δυστυχία;
 - Θέλουμε να συνεχίσουν το ίδιο έργο τους, χωρίς τέλος και προοπτική;
 - Θέλουμε την εξαθλίωση που μας φέρνουν, όλο και μεγαλύτερη;
 - Θέλουμε να τους αφήσουμε να μας αποτελειώσουν με το μαρτύριο της σταγόνας;
 Αυτά είναι τα πραγματικά διλήμματα. Σ’ αυτά πρέπει να απαντήσουμε, τώρα πιο δυνατά, στις 17 Ιουνίου 2012.
 Προσοχή μη τα ξεχάσουμε!!!!! Δεν έχει «έκανα λάθος» μετά την απομάκρυνση από την κάλπη!!!!


Μιχάλης Π. Παγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου