Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Απίστευτος τηλεοπτικός καβγάς μεταξύ Γεννηματά - Σκουρλέτη. Βίντεο.



Απίστευτος τηλεοπτικός καβγάς μεταξύ Γεννηματά - Σκουρλέτη. Βίντεο : Σε απίστευτο τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συμετοχή της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά και του  εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία

Σε απίστευτο τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συμετοχή της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά και του  εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όλα ξεκίνησαν  όταν ο κ. Σκουρλέτης επέμεινε να απαντήσει  η κ. Γεννηματά στην ερώτηση για το εάν θα συμμετάσχει σε διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. « Πέστε μου: εσείς θέλετε να αλλάξει, θα πάει έξω ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς να δώσουν μία μάχη μαζί με τον Ολάντ και μαζί με τους Ισπανούς ενδεχομένως; Το δημοψήφισμα της Ιρλανδίας πως το κρίνετε εσείς» ;

Δυσφορώντας για τις διακοπές η κ. Γεννηματά διερωτήθηκε  πρέπει να γίνεται «ένας μονόλογος του ΣΥΡΙΖΑ στο στυλ καταγγέλλω τα πάντα». 

Στη συνέχεια υπήρξε ο παρακάτω διάλογος:

Σκουρλέτης: Είναι καταγγελία το πολιτικό ερώτημα ;
Γεννηματά: Σε λίγο θα μας πείτε και εγέρθητ
Σκουρλέτης:  Ντροπή σας , αν και έχετε ένα μεγάλο όνομα ιστορικό…

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε επίσης να ζητήσει  η εκπρόσωπος  του ΠΑΣΟΚ του συγγνώμη.  «Δεν θα την αφήσω να μιλήσει αν δεν ζητήσει συγγνώμη»  ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κ. Γεννηματά περιορίσθηκε πάντως να διευκρινίσει ότι δεν εννοούσε πως είναι «χρυσαυγίτης» με το «εγέρθητι», αλλά χωρίς να ανακαλέσει τα όσα είπε. 

Στη συζήτηση παρενέβη κάποια στιγμή ο  Κ.  Γκιουλέκας από τη ΝΔ, παρατηρώντας: «αυτό πρώτη φορά το βλέπω».

Κόντρα και για τα φάρμακα στους καρκινοπαθείς

Νέα ένταση υπήρξε κατά  τη διάρκεια της εκπομπής και αργότερα , όταν ο  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα προβλήματα με τα φάρμακα.   «Σας ακούνε άνθρωποι που αντιμετωπίζουν  τεράστια προβλήματα  υγείας, με καρκίνο» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, για να απαντήσει η κ. Γεννηματά: «μη μου μιλάτε εμένα για θέματα υγείας, επιτέλους λίγη σεμνότητα».




Star.gr http://www.madata.gr/epikairotita/politics/197053.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου