Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

"Κέρδισα τη μάχη με τον καρκίνο"

 
 
 
 
 

«Σώθηκα από θαύμα!» Η Μπέμπα Μπλανς βροντοφωνάζει ότι ξεπέρασε τον καρκίνο με την πίστη της στον Θεό. Τώρα θέλει να εκπληρώσει το τάμα που έχει κάνει στην Παναγιά της Τήνου και να δώσει κουράγιο σε άλλους ανθρώπους που περνάνε δύσκολες ώρες χτυπημένοι από την επάρατο νόσο.

Τον Απρίλιο του 2009 η «ντίβα που έσερνε καράβια» (όπως την έχουν αποκαλέσει στην εποχή της μεγάλης δόξας της) μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και αμέσως διαπιστώθηκε ότι έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου. Η διάγνωση έπεσε σαν κεραυνός στα οικεία της πρόσωπα, όχι όμως στην ίδια. «Θα πολεμήσω τον καρκίνο σαν παλικάρι! Πιστεύω στον Θεό και θα γίνω γρήγορα καλά. Από μικρή πολεμάω, δεν θα τα παρατήσω τώρα…» είχε δηλώσει τότε στην «Espresso».

Η αλήθεια είναι ότι είχε προσβληθεί πολύ σοβαρά από την αρρώστια, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου είκοσι κιλά. Οπως είχαμε γράψει, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπεία. Πριν από λίγο καιρό οι γιατροί της την ενημέρωσαν ότι «οι εξετάσεις της δεν δείχνουν τίποτα». Μόλις το έμαθε πέταξε από τη χαρά της! «Δόξα σοι ο Θεός» μονολόγησε και αμέσως ενημέρωσε τα αγαπημένα της πρόσωπα, που τόσο καιρό αγωνιούσαν για την εξέλιξη της υγείας της. «Ο Γολγοθάς μου έλαβε τέλος» ανακοίνωσε σε όλους με πολλή χαρά.

- Δεν πιστεύετε ότι στην ίασή σας βοήθησαν και οι γιατροί;«Βεβαίως! Εκανα εγχείρηση, χημειοθεραπείες, πήρα φάρμακα… Χωρίς να παραβλέπω τη βοήθεια των γιατρών μου, η οποία πραγματικά ήταν αμέριστη και σημαντική, πιστεύω ότι στην ίασή μου βοήθησε πολύ και η πίστη μου. Ναι, θεραπεύτηκα και μόνο σαν θαύμα μπορώ να δω αυτό που συμβαίνει!» Τον περασμένο χειμώνα, μια μέρα που έτυχε να έχει θαλασσοταραχή πήρε το καράβι και πήγε στην Τήνο για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας. «Εκανα το τάμα μου και τώρα που είμαι εντελώς καλά θα το πραγματοποιήσω…» λέει.

Αυτό που θέλει από εδώ και πέρα είναι να ξαναγυρίσει στη δουλειά της τραγουδώντας κυρίως για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Την ενδιαφέρει πολύ να δώσει συναυλίες και να συγκεντρώσει χρήματα για τους άπορους που πάσχουν από καρκίνο. Και πιο πολύ να βρεθεί κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και να τους δώσει κουράγιο!

http://www.madata.gr/diafora/showbiz/101787.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου