Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.......

"Όχι" σε Ηρακλή, Πανιώνιο και Πανσερραϊκό!

"Όχι" σε Ηρακλή, Πανιώνιο και Πανσερραϊκό!

Μπορεί οι διοικήσεις των ομάδων να δήλωναν… άνετες και χαλαρές τονίζοντας ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα αλλά η εξέλιξη του θέματος κάθε άλλο παρά τις δικαίωσε.

Με απόφαση, λοιπόν, της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, οι δύο ομάδες δε θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας της νέας αγωνιστικής περιόδου! Η αιτιολογία είναι ότι οι φάκελοι που κατέθεσαν δεν συγκέντρωναν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Η απόφαση, βέβαια, δεν είναι τελεσίδικη καθώς οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα να προσβάλουν την απόφαση της Επιτροπής καταθέτοντας έφεση, κάτι που θα κάνουν αύριο σύμφωνα με πληροφορίες με την εκδίκαση να υπολογίζεται για την Πέμπτη μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, η αγωνία είναι πλέον έκδηλα ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των διοικήσεων των 2 ομάδων καθώς εάν δεν είναι θετική η απόφαση σε δεύτερο βαθμό θα αγωνίζονται του χρόνου στη Β’ Εθνική (ή Football League αν προτιμάτε)!

Να σημειωθεί ότι αρνητικά εκφάνθηκε και για τον Πανσερραϊκό η Επιτροπή αλλά η ομάδα των Σερρών έχει ήδη υποβιβαστεί.

Σχετικά με τις υπόλοιπες 3 ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου) από τις 6 συνολικά για τις οποίες εκκρεμούσε η απόφαση, η ΕΠΟ έδωσε άδεια συμμετοχής αλλά επέβαλε πρόστιμα για καθυστερήσεις στην κατάθεση των εγγράφων.
http://www.madata.gr/athletic/101818.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου