Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......ΤΟ ΜΥΑΛΟ;

Τούρκος δημοσιογράφος για Πάγκαλο: "Έγραψα ότι είπε"

Τούρκος δημοσιογράφος για Πάγκαλο: "Έγραψα ότι είπε"

Τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου για «τεμπέληδες Έλληνες» και για «δουλευταράδες Τούρκους» , τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε ότι έκανε με –ούτε μία, ούτε δύο, αλλά- τρεις απανωτές ανακοινώσεις, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για απομαγνητοφώνηση των όσων είπε ο κ. Πάγκαλος. Μόνο που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε δίκιο… Δεν τα είπε στον δημοσιογράφο, αλλά δημοσίως σε ευρύ κοινό κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Ομογένεια!
Ο Τούρκος δημοσιογράφος που ενημερώθηκε ότι ο κ. Πάγκαλος διαψεύδει το δημοσίευμα έμεινε άναυδος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αφού όπως είπε: «Έγραψα ακριβώς ότι είπε δημόσια».
Τι είπε; « Η εντύπωση που σχημάτισα (στην Κωνσταντινούπολη) αυτή την φορά είναι ότι αποπνέει αισιοδοξία και μια κάποια αυτοπεποίθηση…  Όπως ίσως γνωρίζετε, στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Επικρατεί πολλή απαισιοδοξία και η απαισιοδοξία είναι κακή (…) Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δημόσιου τομέα. Επί χρόνια αποφεύγουμε να τα θίξουμε. Ήταν ένας βολικός τρόπος να ζούμε, αλλά ταυτόχρονα και τεμπέλικος και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε…», τόνισε σε ένα σημείο, ενώ λίγο πιο κάτω επαινούσε την Finansbank.
«Όταν η Εθνική Τράπεζα αγόρασε την Finansbank, ορισμένοι κύκλοι στην Αθήνα έκαναν λόγο για «καυτή πατάτα». Τώρα η Finansbank, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί τμήμα της Εθνικής Τράπεζας, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τράπεζες. Και τώρα όσοι επέκριναν την συμφωνία μπορούν να δουν πόσο λάθος έκαναν».
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/101689.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου