Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Νίκο Ρισβά, που παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ολόκληρο το ΔΣ αποφάσισε να διαλέξει τον ίδιο δρόμο. Μέχρι τις εκλογές θα αναλάβει προσωρινή επιτροπή που θα αποτελείται από τους...
Αχιλλέα Μακρόπουλο, Παπαδάτο Ιωάννη, Εμμανουήλ Κρεζία, Νίκο Πλυτά. Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Ρισβάς υπέβαλλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας έπειτα από την αποτυχημένη συναυλία της Αννάς Βίσση, που έγινε για να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη, αλλά είχε αντίστροφα αποτελέσματα. Το υπόλοιπο ΔΣ δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, μιλώντας για συνολική ευθύνη όλων των μελών, αλλά ο κ. Ρίσβας δεν άλλαξε την απόφασή του.
Από κει και πέρα, τον ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, εκτός των Μακρόπουλου, Παπαδάτου, Κρεζία και Πλυτά, οι οποίοι δημιούργησαν μια τετραμελή επιτροπή που θα οδηγήσει τον Ερασιτέχνη σε εκλογές, πιθανότατα στις 16 ή τις 23 Μαΐου.
Στην ομιλία που έκανε ο κ. Ρισβάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν πέτυχα στην προσπάθεια που έκανα, επομένως πάμε γι άλλα... Δεν κατάφερα να φέρω χρήματα στο ταμείο του συλλόγου, πέραν της δικής μου τσέπης, επομένως απέτυχα. Ποτέ δεν έκανα πολιτική με τον κόσμο και ουδέποτε οι οπαδοί έκαναν σαμποτάζ, όπως γράφτηκε στον Τύπο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου